Mamici de martie - aprilie 2008 ( 86 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

quote:
Originally posted by luny

Bitza, ce faci??
am intrat pe site Baby Expo, si nu zice nimic de editia de primavara..

LUNY, in 35+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Cum nu zice???Ca scrie acolo ca este pe 10,11,12,13 apriliece suparata sunt, ca este chiar in perioada cand trebuie sa nasc eu......adica intre 9-15aprilie

IRINA
+30
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari,randunici!
Wauuuuuuuuu..vesti optimiste de la maxinne..Ce bucurie.DOAMNE AJUTA Nataliei si ingerasului ei!!!
Fetelor,i-am trimis si eu mai devreme un msj lui Naty plin de imbratisari si pupicuri calde de la noi toate randunicile!
Cred ca se bucura tare!!Dea Domnul ca fiecare zi care trece sa le ajute sa prinda puteri din ce in ce mai tare si sa ajunga grabnic acasa sanatoase!!
Multumiri maxinne si sa ne mai tii la curent numai cu vesti bune!!!
Si...bineinteles: LA MULTI MULTI ANI INGERASULUI IULIA pt prima ei saptamana!!
simonette,vazut pozici minunate! Luca e o frumusete!!Si ce tortulet marfa am vazut noi!!Traiasca Luca si Yannis!

Aseara,ca tot a fost ieri ziua supararilor cu soatzele,sa vedeti!
Cand sa ne culcam si noi pe la 1,i-am zis randunoiului sa-mi aduca o sticla cu apa..si surpriza,nu mai era niciuna.M-am supa tare ca el n-are grija sa verifice dc au apa fetele si...pe la 1 si ceva cine ne facea noua ceai???Randunoiul,saracu!..Poate asa se invata minte si mai verifik si el camara,ca de bomboane pt el are grija sa verifice mereu!!
zoze,te casteptam aici...da cu dupa starea nasoala,mama ei!!!

Stela 28+Teodora Traseul in burtica

"In sfarsit, suntem si noi voinice in luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Sotul meu este o specie ...ceva intre sotul lui Clau si cel al lui Mamip! Adica spala si vase face si papica, intinde si rufe, face si piatza (piatza numai el o face), da si cu aspiratorul, si cu mopul si ingrijeste si de copil...DACA ARE CHEF!!!! Face...insa cand nu are chef nu face...zice ca face mai incolo si ma apuc eu ca eu nu suport sa le las asa... Si cu bagatu-n seama seamana mai mult cu al lui mamip, adica nu se poate nene concentra la mine daca se uita la tv si mai cu seama daca e sport sau stirile din sport! In momentele alea nu mai vede si nu mai aude...e bagat acolo tot! As vrea sa fiu mai rasfatata dar el nu stie cum...asa ca eu il inteleg si il accept fiindca asa l-am luat... Cand m-am hotarat sa-l iau, cand m-am indragostit de el era exact la fel...nu s-a schimbat pe parcurs asa ca... Ba as putea sa spun ca in unele privinte s-a schimbat mult spre bine...poate la 50 de ani m-o rasfata si pe mine

Clau, avem baieti tare vrednici...
Mie mi se umple inima cand il vad pe Luca cum baga aspiratorul prin toate coltishoarele c um a vazut el la mami si cum se cazneste el, ca aspiratorul e cat el de mare...dar nu se lasa! Si asta de cand era de un an si un pic, acum are deja dexteritate! tot asa cu stersul prafului... Ma gandesc ca peste vreo 2 ani decat dau directive si se face treaba...

mami de Luca si in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 12 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bai, n-am apucat sa scriu nimic...am mai facut una-alta prin casa...
Ce nasol cu BabyExpo...nici eu poate nu mai ajung...cu toate ca pe 10 aprilie as putea merge...hmmm...sa las pe ultima suta, nu prea imi place...

Am fugit, revin mai tarziu!

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ma bucur mult pentru Naty si Iulia! Bravo lor! Maxinne, multumim pt vestile bune!

Simo, nu dorm! Azi chiar m-am trezit devreme, pt ca azi-noapte am dormit f bine. Am fost in oras si am luat de la farmacie tot ce-mi lipsea pt bebe David: ser fiziologic, Bepanthen, comprese sterile, pompitza de nas (am luat si batista bebelusului), pipeta, perie de spalat bibe, o lampa de veghe...

Am stat si m-am gandit: Vigantolul cand se cumpara? Se ia cu reteta de la medic? Ma gandeam sa cumpar, dar momentan am renuntat la idee.

Oricum, bebe are tot ce-i trebuie...

De cateva zile am observat ca s-a mutat cu funduletul din partea dreapta de tot a burtii (spre sold), unde se impingea mereu spre buric. Aseara aveam o mare galma in dreapta buricului si in stanga era plata burtica

Ioana
37+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

va las , ma duc sa ma intind putin, ca a inceput bebe sa faca tumbe...poate reusesc sa fac nanita...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 36+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici,
Sunteti tare haioase si mai ales mamip e scumpa foc asa suparata

Randunelul meu imi acorda toata atentia de care am nevoie, uneori e chiar prea grijuliu, de, e diferenta de varsta, trecut prin viata, cu experienta, plus ca isi doreste un bebe de 20 de ani, in loc sa-l aiba la 27, il are la 47, asta-i viata!

Luny, da, azi merg la Melife, tine-mi pumnii si spor la treaba!

Simonette, ai un baietel superb, sa-ti traiasca!

Kya, a ramas valabila intevederea de la ora 16, da? Ca merg acu sa ma pregatesc!

movalindele! Ce ma bucur ca Iulia deja s-a intors singurica, inseamna ca e putenica, ma, of, of!

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Naspa faza cu Baby Expo, in asta imi pusesem baza pentru carut si patut, sa vedem, daca nu se grabeste bebelina poate ajungem.

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Incep cu Adriuta:

La multi ani sanatosi,mamico!Sa-ti dea D-zeu o nastere usoara,un bebelus sanatos si cuminte si o viata in trei armonioasa,vesela,plina de intamplari minunate!

Mary stai linistita ca si pe noi ne mai apuca paranoia cateodata-daca ai mai aruncat cate un ochi pe-aici..probabil ca ai observat!
Felicitari pentru casuta cea noua!!Sa o stapaniti sanatosi!!Lasa ca detaliile le vei rezolva tu dupa ce vine BB-nu te stresa acum!Pupici!
Ali,Cory,Clau,Roxana,Cris cum spuneam-am o stare de cacao,n-am chef de nimic si de nimeni-naiba m-a pus sa mai urmaresc si emisiunea de pe Euforia,cea in care a fost invitata Bianca Brad,aseara am urmarit si emisiunea de pe TVR in care s-a discutatin mare ot despre sistemul sanitar romanesc,ginecologi,asistente,mamici si bebelusi decedati din cauza incompetentei,nepasarii,nesimtirii personalului medical..Off..nici eu nu stiu ce mai am..Cert e ca mi-am impus ca azi sa va scriu si sa ma mentin pe linia de plutire,ba chiar sa-mi revin-pt.ca nu-s eu asa!!Va pup apasat si va multumesc de apel!Randunicile..tot randunici!
Roxana am basculat si eu o portie de creier pane Luni seara!!A iesit super-oparit mai intai-asa cum m-ai invatat tu!
Ioana-curaj mamico!!Si eu sunt sigura ca atunci cand va veni momentul-vei fi foarte calma,impacata si vei face tot ce poti sa-ti veni puiul iubit mai repede!
Delphin!
Clau si Simonette-bravo!!Asta da atitudine!!O sa ne fiti de un real ajutor-incurajari,galerie,voie buna cat cuprinde!!
Pucca ia exemplu de la fetele astea-Clau si Somo!!
Maxine pupacim fetele dragi-si mesagerul inimos!!
Mami simti cum te zgaltzai??!!Siiimti??!!!Baaai!!Ce-ti veni?!Las-o mai moale!Nu-ti mai bate capul-cand vrei ceva-cere,tzipa,numai tace!! O vreau pe Mami adevarata inapoi!!!
Simoneta frumoasa si puiul ei blond!
Revin,revin..Iote-ma!!
Pup io Stela draga si iubita!!Daca prinzi starea aia kkcioasa sa-i dai cu pana o sa cada lata-sa numai supere pe nimeni in veci!!
Ioana asa ii place si bebelui meu sa stea..Ce-or avea cu partea asta?!..Hmm..e cald si moale pe ficatzel..
Cam asta-i scrisorica mea pentru ora asta,abia astept sa-mi iau rez.la analize diseara si sper sa ajung si eu maine la Dr.cu ele.
Imbratisez stolul drag si tzip taaare tare spre Mary_lou-sa vina pe crenguta ca ne e dor de ea!!
Pupici tuturor!!

Ela.. in 33+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ioana, Vigantol parca din a 10-a zi de viata, daca mai mi-aduc eu aminte. Ai putea sa cumperi sau daca o sa vina pediatra acasa o sa-ti dea ea reteta. Dar se da si fara reteta, si sa fie picaturi.
Ma bucur ca esti gata cu toate!

Simonette si Clau, stai sa-l laud si eu pe randunoiul meu, seama cu al vostru, adica si el face curat, spala vase, intinde rufe, face piata, cumparaturi, de copil se ocupa mult de tot(adica stie ce haine are, care sunt de casa si care de strada ), stie ce papa, cum sa-i dea, ce are voie...ma rog, absolut tot. Il las cu cea mai mare incredere sa aiba grija de copil, o face la fel de bine ca si mine.Dar, cateodata mai trebuie impins si de la spate, nu prea face din proprie initiativa...acum o saptamana a venit el la mine si mi-a zis ca ar trebui sa dea cu aspiratorul....a vazut el praf , ca d eregula "ce atata curatenie". Ma rog, si eu il iubesc tare, chiar daca nu-mi aduce flori decat de ziua mea sau de 1 si 8 martie

Fac ce fac si tot mai dau cate un refresh la crenguta
Hai ca am scris 2 pagini la lucrare!

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput