Mamici de martie - aprilie 2008 ( 86 )

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Va pe toate de noapte buna, pe maine!

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

buna fetelor!
sunt relativ noua pe forum.va citesc mai demult dar nu am apucat niciodata sa postez mes pe sforum. decat acum ca sunt ffff dispe. nu gasesc carut . tin neaparat sa fie de la graco si sa aibe si scoicutza autobaby. pe toate site-urile este stoc zero!!! spun ca importatorul nu stie cand o sa mai ii aprovizioneze . faze din astea( ca i-am si sunat in disperare). iar in magazine nu prea mi-au placut. asa ca azi am cautat pe google graco international si am dat de un site din state. am intrat acolo si m-am imbolnavit. am incercat sa comand si nu poooot. tre sa fiu de pe teritoriul statelor.
cum pot sa fac?
asta e carutul care imi place. m-am indragorstit de el.http://www.gracobaby.com/catalog/product.aspx?modelNumber=7G01CRL3&CategoryID=12
si il vreau!!!! cine ma poate ajuta cu niste pareri. cum putem comanda si noi? sau daca e cineva din state?
trimit banii inainte nu-i problema + taxe ce o trebui. numai ca am innebunit acum cu carutul asta.
apropo sunt si mai ieftine decat la noi.
eu fac 33 sapt si am impresia ca am intrat in criza de timp. si vreau sa rezolv cat mai repede. daca ma poate ajuta cineva are idee si cat ar putea dura pana ajunge comanda? ma incadrez pana vine bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

mai se pare ca a fost prodictiva plimbarea... ca am luat trusa pt bebelina cu termometru, lingurita de medicamente cu dozaj, de taiat unghiutzele, pompita de nas si inca o chestiuta gen seringa dar tot pt medicamente.. si bineinteles pe langa asta, trebuia si o jucarioara zornaitoare
ei da acum cine nu mai poate de picioare? ca nah... magazinele aici sunt tare tare mari si am cercetat in lung si-n lat...
cred ca la noapte o sa dorm dusa...

somnic usor sa aveti! sper maine sa mai citesc vesti bune din Regatul Movalindelor

Mihaela 33+ cu Andra
Pozici
Bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Mikydoozza - bun venit printre noi. Ti-am citit oful si m-am grabit sa-ti raspund. Daca ti s-a pus pata pe Graco ai putea suna la distribuitori sau la importatorul Graco in Romania. Sau ai putea astepta BabyExpo, pt ca vad ca nu nasti pana in martie...si sa vezi acolo cu ce te alegi. Insa daca nu e si nu e..sunt si alte marci bune, zic eu, mai cu seama ca am vazut ca cosuletul ales de tine nu avea baza, si presupun ca circulati si cu masina, nu?

Roxana 38 sapt cu Robert si Catalin (5 iunie 2006)

AMR...PANA PE 18 FEB!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Neata TUTUROR.
E record la noi sa ne trezim asa de diminiata, ieri am inceput tratamentul pentru prurit cu TELFAST 120mg si am adormit foarte devreme si am si dormit bine. si la 6 nu mai aveam somn.
Lyvy -- am vazut ca amandoua intr-o zi ne schimbam semnatura nici tu nu ai avut rabdare sa scrii 36 saptamani, ce repede au trecut.
Va auzeam ca va este frica de nasteri, eu daca am lucrat in sala de nasteri n-am nici o treaba , poate de aia ca nu m-am pus in pielea bietelor femei ce aveau dureri, acuma mi-oi aduce aminte eu, dar in 1998 pe cand lucram nu era nici anestezie epidurala si era un pic mai primitiv acuma sunt alte zile. Dar pana cand inca nu am nici o frica.
Cum a spus si NumeIoana pana primesti subiectul e mai greu ----- apoi musai sa-l rezolvi.
Noi va uram o zi buna si usoara.
pentru toate cate un

36 SAPTAMANI CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata randunici, va astept la cafeluta, acus' ma duc sa fac.

Mussara, iti prinde bine ca sti tot ce se intampla in sala de nasteri si felicitari pentru ca nu ti-e teama mai ales ca esti la prima nastere.
Ce-i drept , eu la prima nastere am fost terorizata de frica si la un moment dat asistenta sefa ( pe care o spaguisem bine ) mi-a zis sa nu mai stau stresata ca nu prinde anestezia!!!! Vai de capul meu, alt stres atunci ca o sa simt operatia pe viu..., normal ca nu a fost asa, dar a fost o greseala din partea ei sa-mi spuna asta caci m-am consumat si mai tare.
Asta pentru ca m-am internat pe la pranz si m-au bagat in operatie la ora 18.10. Orele alea de asteptare au fost cumplite...Dupa aceea totul a decurs firesc.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 19 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna dimi,

Clau vin la cafeluta. La vremea asta de afara... numai buna o cafea aburinda!

Kya 30+ cu Sanziana
Pana la AMR 10s

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!!!!
Mai fetelor dar voi chiar nu aveti somn noaptea? Ca eu tare bine am inceput sa dorm

Va pupacesc si va doresc o zi frumoasa, in ciuda vremii de afara!

A...si eu tot termometru digital de la chicco...cred ca e cel mai bun, la popou...

mami de Luca si in 38s cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

AMR 12 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Un cuplu mergea cu masina pe un drum de tara fara sa-si spuna un cuvānt. O discutie anterioara se transformase īn cearta; Si nici unul dintre ei nu voia sa se dea batut. Trecand prin dreptul unui grajd cu magari, capre si porci, sotul intreba sarcastic:
- Neamuri de-ale tale?
- Da, raspunse femeia, socri ai cumnati!

mami_papatot +30 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Ma primiti si pe mine la o gura de cafea?
Fetelor mi-e dor de Naty si Iulia, poate azi mai primim ceva vesti de la ele.
Nici mie nu mi-e frica de nastere, uneori ma gandesc ca sunt inconstienta. Stresul meu mare nu e nasterea, de fapt cezariana, ci gandul ca nu vreau sa nasc prematur. Stiu ca sunt nebuna , dar nu stiu de unde pana unde mi s-a blocat neuronul pe chestia asta. Poate si experienta cu Naty.

+31, Bianca Maria

Mergi la inceput