Ecografie transfontanelara

Ecografie transfontanelara | Autor: diciu

Link direct la acest mesaj

Salutare!

Noua ne-a recomandat medicul pentru fetitza mea de 3 luni jumatate ecografie transfontanelara. Am facut o programare la Medlife, dar abia pe 26.02 se poate.
Imi puteti recomanda si alte clinici ce fac astfel de ecografii pt bebei? Sper totusi sa i-o pot face mai devreme..

Va multumesc!

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

In primul rand multa sanatate bebelusului tau!

In al doilea rand, cred ca mai importanta decat urgenta cu care se face aceasta ecografie este profesionalismul si experienta medicului care o face.
Acest lucru este esential, mai ales cand este vorba de o varsta asa mica.
De exemplu, unul dintre ecografistii pediatrii buni de care stiu ca are experienta este Dr. Stamate de la Budimex (lucreaza si in particular dar nu stiu sigur daca este Medicover sau Medsana).

Orice ecografist poate sa se laude ca e capabil sa faca o ecografie transfonatanelara dar importanta unui rezultat gresit pus (indiferent in ce directie) poate avea consecinte greu de corectat ulterior.

Crede-ma ca stiu de ce vorbesc.
Nu scapi foarte usor de patalamaua unui diagnostic ecografic cerebral, indiferent daca este infirmat ulterior.
Si invers, ignorarea unor posibile modificari minore poate sa duca la netratarea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Sheannamp...multumesc pentru raspuns!
Intr-adevar, ai perfecta dreptate si chiar la Dr Stamate Mircea de la Medlife am programare...insa speram totusi sa ii pot face aceasta ecografie mai repede, din motive obiective, nu cred ca doar un pediatru ecografist bun exista in bucuresti..

anda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Daca e musai sa faci ecografia cat mai repede atunci poti cauta pe internet la alte clinici particulare. Probabil ca vei gasi.
Sfaul meu insa sa nu renunti la programare, si orice ar fi sa repeti ecografia si la Dr. Stamate.
Nu este o investigatie dureroasa si nu are nici un risc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

Lui David i se bombase fontanela pe la 2 luni jumatate si ne a fost recomandata si ecografia transfontanelara de catre doctorii de la Grigore Alexandrescu unde fusesem internati de urgenta.Pediatrul ne a facut o trimitere catre spitalul Victor Babes, a doua zi ne am si prezentat si ne au facut o pe loc.Din pacate nu mai stiu cum il chema pe doct,totul a fost in regula din fericire, doct f dragutz, ne a explicat pe indelete si a mai si refuzat celebrul "plic"...

multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

la insitutul de ocrotire a mamei si copilului i-am facut eu fetitei cand avea o luna,este o dr conferentiara acolo,voi reveni cu toate datele un pic mai tarziu daca esti interesata ca doarme bebe acum in camera unde sunt dosarele,dar am fost extrem de multumita de prestatia doamnei doctor .aaaaaaa si in plus ca nu se plateste nimic,dar este mai putin importanat acest aspect acum.
oricum trebuie facuta pana ce se inchide fontanela copilului,asa ca trebuie cat mai repede

sanatate

Flori mami de Bianca (29.05.2006)si acum 35sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

quote:
Originally posted by oprescuflore

la insitutul de ocrotire a mamei si copilului i-am facut eu fetitei cand avea o luna,este o dr conferentiara acolo,voi reveni cu toate datele un pic mai tarziu daca esti interesata ca doarme bebe acum in camera unde sunt dosarele,dar am fost extrem de multumita de prestatia doamnei doctor .aaaaaaa si in plus ca nu se plateste nimic,dar este mai putin importanat acest aspect acum.
oricum trebuie facuta pana ce se inchide fontanela copilului,asa ca trebuie cat mai repede

sanatate

Da sunt interesata! Iti multumesc f mult, astept!

anda

Mergi la inceput

cabinet ecografie: 2422713/interior 242
medic :dr ioana alina anca
iti dau pe pm nr de tel dr care luc cu ea si iti face ea prog mai repede .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

pentru ce se fac aceste ecografii transfontanelare?

Mergi la inceput

cand au fost ceva problemute la nastere ,se face la caput .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Diciu,eu cred ca stiu din ce motive te trimit sa-i faci bb ecografia transfontanelara.dina acelasi motiv pt care m-au trimis si pe mine.Id-=ul meu este corina_urziceanu.Putem vorbi.
Oricum sa nu te sperii
Te pup

Mergi la inceput