gradinite bune in Iasi

gradinite bune in Iasi | Autor: ankak

Link direct la acest mesaj

Hello!
Nu am mai postat de mult in forum desi am mai citit cind si cind....
Am ajuns la vremea gradinitei, din toamna, dar cred ca ar cam trebui sa ma interesez de pe acum, sau e cam tirziu? Am vorbit la gradinita 21, din Zimbru, nu stiu nimic de vreo educatoare, daca stie vreo mamica sa ma indrume apoi m-am gindit ca la Waldorf ar fi mai educatuv, in sensul de creativ. Ajutati-ma , va rog!

Anca de Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/album

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Anca, nu stiu sa-ti spun nimic despre gradinite din Iasi, dar vroiam sa-ti urez bun reveni pe forum! M-am intrebat de multe ori ce mai faceti, ce face Matei.
Legat de gradinite, eu zic sa te grabesti cu inscrierea, pt ca se face in perioada asta si daca ratezi momentul e mai greu sa gasesti locuri pe urma.
Bafta!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Laurica, multam fain de raspuns...face asa de mult sa vezi ca nu te-au uitat fetele... Matei, bine, multumim, creste, spune povesti si mai ales cere sa i se spuna povesti, facem educatie, corectam greseli...stiti si voi... Pupam gemenii

Anca de Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

anka - e buna gradinita 21 din Zimbru, stiu eu cateva educatoare acolo, dar nu mai stiu care din ele iau grupa mica de la toamna. Stiu ca e o grupa acolo care are o educatoare si un educator (sot si sotie) la aceeasi grupa de copii, a fost si un reportaj la Tv despre ei

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Despre gradinitele/cresele din zona Podu-Ros Cantemir nu-mi poate spune nimeni nimic?

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput