Aveti idee ce acte sunt necesare pentru inscrierea copilului la scoala? Cate ceva am gasit eu pe Internet dar nu scrie nicaieri daca copiile dupa acte trebuie sa fie legalizate sau nu.
Multumesc!
copie xerox (nelegalizata) de pe cartea de identitate a mamei si a tatalui, copie de pe certificatul de nastere al copilului, adeverinta de la medicul de familie cu vaccinarile copilului, cerere tip de la scoala; toate intr-un dosar, si... Doamne ajuta!
Trebuie adeverinta de la medic ca e apt pentru scoala ca vaccinarile se dau mai tirziu. De asemenea trebuie si fisa psiho-pedagocica de la gradinita care se duce dupa terminarea gradinitei. In cazul in care parintii sint divortati (din pacate) se duce si copia dupa divort. Cat atat. Succes!
1)Am inteles ce acte sunt necesare si multumesc celei care a initiat acest subiect dar stie cineva cu cat timp inainte trebuie sa faci inscrierea. Baietelul meu are 5 spre 6 ani si nu este cazul sa ma agit insa am inteles ca inscrierea trebuie facuta cu un an inainte. E adevarat?
2) Chiar s-a legiferat inceperea scolii la 6 ani?
quote:
Originally posted by rpetraru
1)Am inteles ce acte sunt necesare si multumesc celei care a initiat acest subiect dar stie cineva cu cat timp inainte trebuie sa faci inscrierea. Baietelul meu are 5 spre 6 ani si nu este cazul sa ma agit insa am inteles ca inscrierea trebuie facuta cu un an inainte. E adevarat?
2) Chiar s-a legiferat inceperea scolii la 6 ani?
eu am inscris-o pe diana la scoala pe 15 ianuarie 2008 si am completat o cerere tip d ela scoala si am dus copie dupa certificatul ei de nastere... mi-a spus ca la finalul gradinitei o s avin si cu fisa de acolo!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311