Piersicutze de iulie-august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
julax spune:
Babee,abia astept sa nasti si sa fie totul bine.Imi pare rau de perioada asta nu tocmai placuta,dar va trece,stii doar.esti puternica si ai ocazia sa o dovedesti inca o data
Doniro,se pare ca ai un grasun in toata regula.felicitari!Nu mai retin,ii dai doar san sau si completare,imi amintesc ca statea cam mult la san parca,acum e mai bine?
Emilia,ma bucur ca ai reusit sa scrii.pe Eveline,sa fie la fel de cumintica,dar cu treziri mai rare noaptea
Ma bucur asa mult cand aflu ca va descurcati chiar foarte bine cu 2 bebe (unii chiar cu 3)incat devin din ce in ce mai optimista
Norocuta,Nour e un baietel nazdravan din cate observ.o sa aveti ce va povesti peste ani...Cred ca voi trimite alte poze cu Alex,mai amuzante sa zicem,ca alea nu sunt chiar asa...Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
norocuta spune:
Babee ai incredere in medici. Nu te lasau ei sa pleci din spital daca era ceva in neregula. Imi amintesc ca te-ai agitat pentru ziua lui Phillip si vrand nevrand emotiile si dansul au "ajuns" si la bebe .
Eu am nascut la 37 sapt. si, n-am apucat sa va povestesc, ca in ziua respectiva m-am enervat fara intentie, dintr-o prostie .
Am vrut sa fac o surpriza sotului si am cumparat niste sticle cu bere (de obicei el e responsabil cu lapte, suc, bere, etc.) si idiotul de vanzator de la parter m-a scos din calm...un nimic, dar cum hormonii mei erau deja pe pereti am inceput sa-i plang sotului in telefon povestindu-i faza.
Seara, dupa cina, eram amandoi la TV , am redeschis subiectul si am simtit din nou ca vreau sa-l pe individ...si...BB a sarit si el sa ma ajute si apa s-a rupt ...in pozitie de relaxare, in pat
julax astept poze ...daaaa cat mai haioase...o sa vedeti ce frumuseti avem deja de la mamicile care au trimis .
emiliapop spune:
Nicolica am nascut natural cu epidurala, dar apa mi-au rupt-o ei.
Larissa si Norocutza multumim de urari.
Babee fata las ca ca trec toate si scapi de griji stiu ca e rau sa stai cu grija ca si eu mi-am facut o gramada inainte sa nasc.
Julax si noi fata.
Doniro ma bucur ca te descurci bine cu bebei, deci pot sa sper si eu.
Emilia cu Eveline Mihaela si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
norocuta spune:
Mai n-am baut nimic am venit sa raspund lui Babee de una si am ajuns la alta.
Am intrebat sotul despre "tratarea" unui laptop cazut in cap...si mi-a zis sa nu dai bani la firme daca poti apela la prieteni, cunostinte care se pricep, ca se poate recupera relativ usor.