Piersicutze de iulie-august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 19
anasia spune:
babee, nu pune la inima, stiu ca e greu, mai aveti putin si scapati; tu cum te simti?
sabina, multa sanatate si tie! woow 12? la noi a fost 8.30 desteptarea, dupa ce adormisem pe la 2
doniro, felicitari pt ca ati luat frumos in greutate ! bravo tie ca te descurci fara ajutor!
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
Craciunul piersicutelor-colaj
o sansa pentru Sosonica
emiliapop spune:
Fetelor va multumesc din suflet pentru urari !!!
Anagia multumesc mult pentru anunt , draguta ca intotdeauna!
Am aterizat si noi vineri acasa si suntem bine, Eveline e foarte cuminte ziua papa si doarme,am laptic destul , noaptea se scoala cam des dar sper sa o rezolvam si pe asta.
Am profitat sa scriu acum ca tot familionul doarme.
Ne-a fost un pic cam greu prima zi pana ne-am organizat ca daca scanceste Eveline, Alex imediat o imita si incepe sa planga pana la lacrimi asa ca sotul cu Alex s-au mutat in alt dormitor si sotul a devenit rapunzator de el noaptea si partial ziua ca oricum pana acum s-a odihnit destul.
Mama s-a descurcat foarte bine cu Alex atat ca a devenit un rasfatat si daca nu faci cum vrea el ai incurcat-o ,pe bunici ii invarte pe degete.
Cu bebe s-a obisnuit cred ca nu o prea baga in seama in schimb suntem in tandreturi toata ziua vine si ma pupa,ma ia de gat, ma motuneste.
Ne este cam greu sa il adormim ne ia cam o ora nu stiu de ce face asa, de stres?
Eu incerc sa ma ocup cat mai mult de el aproape ca inainte,ii dau sa pape, il schimb, ne mai jucam dar mai mult cu tati si cu bunicii.
Incerc sa ma intru mai tarziu sa pun si poze.
A...Anastasia Eveline s-a transformat in Eveline Mihaela ca sotul luat de val a cedat insistentelor nasilor si a luat numele nasului,dar mie imi place si Anastasia asa ca pot sa o strig si asa .
Revin.
Emilia cu Eveline Mihaela si Alexandru Paul(16.08.2006)
poze cu noi
nicolica spune:
dorino, mancacios rau Victor. O sa se faca un pufos, numai bun de pupacit!
Emilia, bine ai revenit sanatoasa si implinita. Ai nascut cu cezariana sau nu?
Babee, ce face burtica?
Philip al meu se simte bine, i-au trecut aftele si eruptia de pe piele. De ieri mananca iar ca inainte, fara probleme
Va pup si va doresc o duminica la fel de frumoasa ca aici...e soare!
Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006
larissa_79 spune:
Emilia, felicitari pentru bebe! Sa creasca mare si frumoasa!
babee, doamne ajuta! nu mai e mult...cat despre lucruri ...ce sa-i faci asa sunt unii oameni mai neindemanatici!
doniro, esti de admirat....te descurci super!
Noi suntm tot in cautare de apartament, Alexia e la bunici...si mergem sa o vedem saptamanal. Weekend-ul asta nu am putut merge si nu mai pot de dorul ei...Apartament nu gasim ce vrem si devine de-a dreptul stresant. Asta e speram sa se rezolve curand.
Va pup pe toate...
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Babee spune:
Marti seara am aratat pozele de la petrecerea lui Phillip unui var, care din fericire le-a salvat asa ca le am iarasi.Cand pot pun cateva.
M-a durut putin burta dimineata dar asteptam.Sunt cu inima cat un purice, sper sa trecem cu bine.
Emilia bine ca ai laptic,geloziile vor trece si va fi bine.
Si grasunelul lui Doniro se prezinta bine dupa prima luna, ii prieste si ma bucur.
Nicolica sanatate multa lui Philip si sa isi revina cu papa in totalitate.
Larisa si noi cautam casa, am gasit ceva dar mai am hopul gradinita.Daca voi gasi unde vreau ne mutam.
Vroiam sa va intreb daca stiti in Bucuresti pe cineva de incredere care imi poate recupera datele de pe hardul laptopului.Aici ma costa de ma usuca, o sa luam alt laptop de banii aia
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca
norocuta spune:
quote:
Originally posted by norocuta
Asadar
rog toate mamicile din livada sa dea o privire pe www.piersicute2006.blogspot.com
si sa trimita (in functie de dorinta) la mamiciiulaug2006@yahoo.com:
1) o poza a piersicutei pentru prezentare-link din numele piersicutei;
2) link (la un album ori o singura poza) pentru nick-ul mamicii;
3) 1-3 poze favorite cat de haioase posibil cu piersicuta/familia/catelul/purcelul... ce-i e drag fiecaruia. Acestea vor apare in slideshow-ul din dreapta sus "Asta poate fi poza ta!".
Daca e poza si pentru colaj si pentru blog, va rog faceti mentiunea in email, ca sa stie anasia , plus numele piersicutei si nickul mamicii.
Va multumesc si va pupacesc cu drag
Astept cu nerabdare partea aceea de livada care n-a mai dat nici un semn de mult timp si m-ar incanta doua vorbe sa ne zica:"suntem bine "
Salut livada,
Am revenit si eu putin cheuna de nesomn, ca petrecerea s-a intins pana tarziu.
Nour la momentul intrarii in casa a inceput sa urle si statea lipit de mine, am crezut ca voi avea cosmar toata seara. Apoi s-a obisnuit cu invitatii si a facut spectacol. Si-a ales cativa "simpatici" pe care i-a in toate felurile si, evident l-a mai apucat o criza exact cand a fost pusa masa, incat mie mi-au stat in gat si putinele bucate la care am avut acces.
La sfarsit baiatul a facut curat pe gresie, a dat sa stranga si covoarele, dar l-am echipat si am revenit la casuta noastra. N-a dormit decat tarziu, fapt la care nu ma asteptam, recunosc .
Am repostat vorbele mele in speranta ca il poate vedea si alte mamici din livada. Probabil ca voi repeta astfel, imi cer scuze daca voi plictisi, dar dupa ce vom pune la punct paginuta nu va mai fi nevoie, vom face doar chestii la aniversari/sarbatori.
SimonaU, michella78, avmaria, eugcem, Larissa79 bine ati revenit!
Bysco, SimonaU am descarcat pozicile din contul comun, ramane sa le si utilizez
norocuta spune:
Babee se simte din felul in care scrii ca te incomodeaza ingrozitor situatia.
Te inteleg , langa care mai e chestia cu laptopul, la care teoretic ai zice ca nu-i sfarsit de lume, dar stiu cat de tare "cantaresc" pozele, in special, poate mai aveai si alte chestii importante.
Hai uite un dulce de la mine si una_bucata_soare_cu_gust_de primavara de aici, din tara cu multa vara...
Asteptam pozele lui Phillip, cand iti gasesti tu un picut de timp.
Numai bine!
norocuta spune:
deniro BRAVO pentru reogarnizare!!!
Daria in curand te va imita: imbracat papusi, dat papa, plimbat cu caruciorul...la mine fiind baieti m-au zapacit cu mingiile, impins masinutele, ascult ciocanele , nu e simplu, dar timpul trece si sa vezi ce bine va fi mai tarziu .
emilia refacere rapida si ne bucuram ca toate grijile tale au avut final fericit .
nicolica vesti de astea sa avem din plin
norocuta spune:
Piersicute , scuze in timp ce tot raspundeam aici cu zor am remarcat ca ai postat deja pe prima pagina anuntul catre livada.
Eu am intrat direct la pagina 19, asa ca nu voi sterge si postarea mea poate mai sunt fete care intra tot asa pe "geam"
Babee spune:
Norocuta multumesc, daca e chiar cald la voi mi-ar prinde bine tare.Acum sunt si intr-o faza in care nu mai suport nimic, nu v-am spus dar poate m-ati intelege ca orice altceva se accentueaza.Miercuri seara la o monitorizare pur si simplu lui bebe i-a scazut pulsul, moasa a alertat medicul, mi-au pus imediat branula si au sunat sa pregateasca sala pentru cezariana.Pentru mine pur si simplu a fost un soc si chiar daca multe ati spune ca nu e chiar asa rau o cezariana,eu m-am speriat.Din fericire bebe si-a revenit dar am stat la monitorizare 4 ore in sir, apoi contractiile s-au oprit.Au facut si doppler, si ieri iarasi monitorizare dar stau cu frica in san sa nu se intample ceva cu bebe.Medicul de garda a considerat ca nu e cazul sa mai faca cezariana,nu intervin decat daca e necesar pana atunci stau si astept.Si orice altceva-cum a fost si chestia cu laptopul-au fost picaturi ce au revarsat.Nici nu stiu daca mai sunt coerenta, ma rog doar sa fie bine si sa il vad sanatos.
-----------------------------
Gabriela, Phillip si Rebecca