Buna tuturor ,
Ne-am facut rezervare la hotel Chayenne pentru sf lui februarie si sper sa fi facut o alegere buna, pentru ca am citit diferite pareri,a mai stat cineva aici?
noi nu mergem prin agentie ne-am facut rezervarea pe net si de la aeroport nu prea imi e clar cu ce ajungem acolo si daca ne lasa la hotel sau la intrarea in parc?
Am vrea sa stim ce se merita vazut pentru ca o sa stam doar 4 zile si nu as vrea sa pierdem timpul pe la diferite cozi si sa ne trezim la sfarsitul zilei ca nu am vazut mai nimic din ce era poate mai important.Fetita noastra e interesata de printese ,Aladin,Mickey .
-De asemenea am citit si m-a cam ingrijorat problema mancarii ..cum ca pe langa faptul ca e cam scumpa.. nu gasesti decat fast food si acolo daca ai noroc si nu e aglomerat.Ce parere aveti?unde putem manca mai "normal" mai ales la copil ma gandesc....voi cum ati procedat? ati luat ceva mancare de acasa?
- o alta intrebare ce se merita cumparat ca si suvenir de acolo?
-stiti cumva daca as vrea sa iesim din parc si sa mergem la centrul acela comercial din apropiere care are si acvarium cu ce am putea cel mai bine sa ajungem ? am inteles ca e un tren
imi e cam "frica" sa nu fim intr-o fuga continua de' sa nu mai stim ce e cu noi dar de copil ce sa mai zic..mai laes ca stam in week end acolo si nu as vrea mini vacanta asta sa fie mai obositoare si mai stresanta dact ne-am inchipuit..voi ce ziceti?
va multumesc mult pentru ajutor si orice sfat ne-ar fi de mare folos
numai bine
subiectul despre Disneyland Paris este aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109077
Roxana