Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (70)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Karla32- imi pare extrem de rau pentru Luca. Dupa simptome pare a fi oreion.
Indraznesc sa iti fac o recomandare desi foarte costisitoare: daca trebuie sa va internati din nou poti sa incercati la Memorial Hospital care e privat si au conditii foarte bune, iar la sectia de pediatrie sunt medici buni.
Va doresc multa sanatate.

Mihaelaaa- ce mai faci?
Sherbi- dar tu de ce nu mai scrii?

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Aliona, mama , oricine de pe acest forum poate face subiect/capitol nou.

Io personal nu ma simt in stare deocamdata...

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Zadi,io is bine acum,mersi de intrebare.
Am si eu timp liber ,timp pt mine,pt prima data in 10 luni.Sau am mai avut si am uitat?
Ii sora-mea la mine,si ma ajuta cu David.Zic eu acum ca ma ajuta,dar de fapt ea face tot ce tine de David,si treburi de-ale casei.
Mai am o saptamana de concediu s-apai incep iar in forta cu treziri noaptea,dimineata (prea de dimineata) si tot restul.Dar pana atunci savurez.

Rianna_stef,am vazut ca ai intrebat de mine,de ce nu mai sunt langa tine in listuta.Ti-au raspuns Roxanici si Elyanne.Mi-ar fi placut sa merg pana la capat ,dar asa a fost sa fie.Sper din tot sufletul sa ajungi cu bine la capat ,si iti doresc un bb sanatos

La multi ani la fetele care si-au sarbatorit zilele astea ziua de nastere!

si de DAVID-29 martie 2007

DAVID...cat sunt de maricel...

Poze cu David

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

buna seara...
Noi suntem la Barlad!!! Ne plimbam un pic pe la bunici...
Maine ne intoarcem acasa.

Mirell@ mammy lui Teutzu 02.03.2007

Teo-filmulet cum deschide CD-writer-ul
Mamy si eu...Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Roxana dar s-a schimbat parola din cate imi amintesc eu....sau a ramas aceeasi?Daca da, fac eu alt capitol

La multi ani, Ane!!!

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Eu ii dau sa pape fidea simpla, fara ou. Ii fac budinca cu 2 mere coapte, fideaua fiarta in lapte, branzica si cateva stafide. Le aranjez frumos in castron si le bag la cuptor. Iese foarte buna si ii place mult. Cerealele le papa numai cu suc de portoclal sau de mar, ca altfel nu vrea. Eu am intalnit o mamica care la 8 luni ii dadea baietelului sa pape ou crud cu coaja pentru calciu, ca auzise ea la o baba. Am convins-o sa nu ii mai dea ca imbolnaveste copilul.

MIHAITA 31 MARTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Buna seara la toata lumea,
n-am mai citi ca am fost tot pe drumuri. .am vorbit ieri cu doctorul si ma opereaza miercuri.Nu mai intru in detalii ca nu-i locul aici si nici nu vreau sa vi se faca rau pe aici, sa va am pe constiinta, forumul asta chiar trebuie sa fie al copiilor nostri.
Tot ce pot sa va zic e ca am mare nevoie de rugaciunile voastre mircuri, 13 feb...toata ziua. Operatia o sa dureze 6 ore si ma rog la Dumnezeu ca mister Andre Coste sa reuseasca sa scoata afara toate celulele cancerigene, ca daca nu...e groasa.
V-am dat numele lui fiindca va rog sa va rugati ca Dumnezeu sa actioneze prin el si sa reuseasca operatia. Fizic nu am nimic, ma simt bine.Am incredere in Dumnezeu ca o sa fie bine.Am o sansa , nu exista alta.Ori acum, ori niciodata.
Deocamdata de Lucas nu pot sa va spun mare lucru, e bine, e si agitat , e si linistit, e dulce, e cuminte, are personalitate (daca nu primeste ce vrea, incepe sa se smiorcaie de ti se rupe sufletul), de mers tot ametit merge, Acum cateva zile ma imbracam inaintea lui si a zis "tzatza", uitand-se le ea binenteles .Cand a vazut cat de interesant a fost a inceput sa zica iar si sa rada in hohote, cand se auzea.
Deci zice gata, stai si tzatza. Are vocabular nu gluma. Zice mama de ma topeste, zice tata de ma enerveaza
N-am mai citi in urma decat pe sarite.
Va pup pe toate si sa auzim de bine.
Noapte buna

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Amma, curaj, vei trece si peste asta! Eu ma voi pentru tine sa se termine cu bine operatia!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Amma - o sa fie bine! Sunt momente grele,dar vor trece!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Capitolul nou e aici.
Dar modificari in lista o sa se intample la capitolele urmatoare.
Sper pana atunci sa se revina la momente mai placute intre mamicile de albinute si bondarei, si Roxanici sa nu mai fie suparata pe voi

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)

Mergi la inceput