Perlutele Teodorei
Raspunsuri - Pagina 13
maria_bunica spune:
ce tare!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
ramyteo spune:
Maria
Azi dimineata ficamea la ora 5 ne-a dat trezirea, binenteles mi-a facut febra si normal ca si-a dereglat somnul, dar...mi se trezeste si imi zice "uite mami deja ii lumina afala" eu ii spun ca inca e noapte numai sa dorm si eu putin ca ma culcasem tarziu si simteam ca imi pica ochi'n gura, in fine...imi zice sa ii dau apa eu o intreb daca vrea ceai si imi zice ca nu ca e stricat...pai ii spun ca de unde stie ea ca ceaiul e stricat? Si imi zice "culu meu mi-a zis"
Vine si tacsu la noi si ficamea ne zice "eu nu mai sunt lacita" si Tibi o intreaba ca de unde stie ea? Da fata zice "nasu meu e destept"
Ficamea daca ii ziceai ca tre sa mergem la spital plangea asa ca nu i-am zis nimic si am plecat , cand am ajuns acolo atat i-am spus la ureche sa fie cuminte, m-a aprobat si cand o vaszuto pe dr. nimic nu a zis, a fost cea mai cuminte, a consultato, ce a zis dr. ea a aprobato, i-a zis ca trebuie sa isi ia medicamente amare...a zis ca le ia si le-a luat...cand a vazuto cu spatula in mana fata mea a si cascat gurita fara sa ii mai spuna doctorita, sunt mandra ca am fetita mare si cuminte, sunt mandra ca nu se pierde, intelege si raspunde frumos cand e intrebata. De ieri imi spune intr-una ca sunt cea mai buna mama si cea mai frumoasa mama din lume, imi vine sa o pap toata toata toata.
Maine dam party time pe aici, Teodora-Maria face trei anisori
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
maria_bunica spune:
Mi-au dat lacrimile,sincer!!!M-au emotionat mult cuvintele tale...si faptul ca Teo stie sa iti fie alaturi in momentele tale grele!!
Iar despre raspunsurile ei filozofice..........nu mai am cuvinte!!!!
La Multi Ani!!!!Teolina.....sa cresti mare si sa iti bucuri parintii in continuare!!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
ramyteo spune:
Maria
Hai lasa lacrimile ca incerc sa fiu tare azi , da mai bine hai sa bem un paharel
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
maria_bunica spune:
Distractie Placuta!!!!
Ms te tratatie!!!!
andruskandu spune:
LA MULTI ANI! TEO
Sa traiesti, sa fii sanatoasa, si sa ne bucuri cu cat mai multe perlute!
Dar, ce s-a intamplat? Faceti greva?
Ca-mi lipsesc perlutele voastre... sau le scrieti prin alta parte si eu nu stiu...
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
ramyteo spune:
Multumim de urari nu scriem nici unde dar cand mami cade psihic nu prea are chef de scris.
Ei...da las ca uite acum scriu cate ceva
Acum intr-o seara am iesit afara cu teo . Mai erau vreo trei copii. Un baiat de 13 ani cu sora lui de 10 ani si unul de 5 ani. Ala mic a vrut sa se joace cu Teo dar...fetita aceea a zis ca sa plece la scara lui iar eu i-am zis ca sa il lase in pace ca e prietenul Teodorei. Copii....ca si copiii....au ras si baitul de 13 ani zice "Da tu Teo da nu mai sunt eu prietenul tau?" la care ficamea ii raspunde "ba da ...da acum anu mai pot"
Cum ma refuza ficamea frumos daca nu ii place ceva "imi place da acuma nu vreau"
Teo
Perlute
ramyteo spune:
Sa va povestesc ce mi-a zis ficamea ieri.
Am iesit afara si ne-am intalnit cu o prietena si unu de pe aici care vb asa fara de el...zice 'ce fete frumoase....sa va pocaiti fetelor" si ficamea dupa ce trecem de el imi zice "mami...ce nebun e omul ala..."
Teo
Perlute
andruskandu spune:
Ati intrat in somaj? Ca mi-e dor de niste perlute dulci de Teo...
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006