FIV161

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Fetelor, va multumesc pentru imbratisari! Si eu la randul meu va si va . Si sper sa va vad cu bebici cat mai curand. Eu sunt bine, chiar nu mai am nimic, sunt plina de speranta. IAR.

KITTYKE, eu am facut histeroscopie si se pare ca e OK. Nu mai fac nimic pe moment, ma relaxez si ma orientez spre alte activitati.

Va pupic
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Mey fetelor am si eu o dilema,chestie care s-a tot discutat si...degeaba.Aseara pe la ora 18-19 secretia a inceput sa se coloreze vag in maro,mai tarziu in maro inchis si pe la ora 22-23 in maro-rosu,adica semn ca venea cm,insa doar daca ma controlam intern,inca nu curgea sa pateze chilotul.Peste noapte a sosit si e normal.Intrebarea e daca ieri a fost zi 1 sau azi este????Stiu ca se zice ca daca vine dupa ora 18 acea zi nu e ziua 1,ci urmatoarea,dr alti doctori zic ca la prima picatura ...e ziua 1 si in situatia descrisa eu nu stiu care e ziua 1 pt mine....Ieri am fost in zi 25 de cm,azi e ziua 26, a sosit cam repede,dar cat de cat m-am mai reglat fata de data trecuta.
Eu votez pentru Azi, ziua 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

LucaLuca Scrie-ne mai multe despre tine. Cu ce vei face inhibarea? Cate fiole de gonal vei face? Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Kitty, nu o sa-ti sune familiar numele medicilor mei, pentru ca se intampla la Paris. Poate ar fi bine sa prezint un pic situatia, a mea si a sistemului. La noi e relativ simplu: infertilitate masculina, oligoastenospermie, despre existenta careia stiam de dinainte de casatorie, deci nu a fost un soc, mi-am asumat-o, dragostea a fost mai puternica. Rezultatele mele au fost normale pe toata linia, varsta mea e relativ ok (am 30 de ani), vom face FIV+ICSI. Cat despre sistem, recunosc ca mi se face rau cand vad preturile din Romania,pe care el corelez cu salariile romanesti:(( In Franta, patru tentative integrale (prin tentativa intelegandu-se procesul care ajunge pana la implantarea embrionilor) sunt gratuite. Am facut analizele si voi face FIV intr-un spital public - atmosfera este excelenta, totul explicit, punctual, impecabil. In ciuda acestor conditii ideale, rata de reusita este aceeasi ca peste tot 20-25%. Eu sunt tare optimista, dar stiu ca nu tine strict nici de mine si nici de medici, ci de Dumnezeu. Si ma rog. :)

Vreti sa va zic ce medicamentatzie am eu, pentru comaparatie? (sigur difera, am citit aici ca acasa se fac mai multe injectii pentru inhibare/blocaj, eu voi face doar una - Decapeptyl 3 mg)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Arina .
Luca bine ai venit si multa bafta!
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Am anticipat intrebarea Marrinei, cu care am postat cvasisimultan. :) Pana imi apare anteriorul post, hai sa va zic de medicamentazie. Pentru ca la mine nu sunt dezechilibre de tratat, fac protocol lung, fara adecavari speciale, standard. Deci: blocaj in Z25, printr-o injectie intramusculara de Decapeptyl 3mg (asta o sa fie pe 11 feb). 20 de zile dupa injectie, adica pe 3 martie, control ecografic si biologic; daca totul e ok, seara fac prima injectie de Gonal-F 900 (150 UI/zi), deci Z1 de stimulare. Supraveghere la spital incepand din Z6. In functie de maturitatea foliculara, se face injectia de declansare cu Ovitrelle 250 µg. Restul procedurii, punctie 36h dupa etc. - cunoasteti. Pe langa medicamentele amintite, mai am: Utrogestan 200mg - o gelula dimineata si seara, pe cale vaginala, incepand cu ziua de dupa punctie, timp de 15 zile; Spasfon sublingual: un comprimat cu ora inainte de transfer si apoi de tri ori pe zi timp de trei zile; acid folic CCD 0,4 mg - un comprimat pe zi cu 4 saptamani inainte de conceptie si 8 saptamani dupa.

Cam asta e. Difera mult de tratamentul standard in protocol lung din Romania?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor va pup si va imbratisez ca eu voi lipsi cateva zile.Plecam maine dis de dimineata acasa la dragii mei parinti,ne intoarcem dumineca seara,luni dimineata am sa fug la BIOS dupa rezultatele analizelor,apoi la ora 11 la dr. Cocei la Giuly si probabil marti am sa intru la "raport".
Sa fiti cumintele si sa vad pe aici vesti bune cand ma intorc!

Sunt trista pt vestea despre colega noastra care a pierdut ingerasul din burtica....stiu ca nici o vorba nu poate consola de aceea am sa spun doar atat....DD sa fie alaturi de tine si oricand vei simti nevoia sa revii printre noi....noi suntem aici!Stiu ca vei persevera,ca nu vei abandona si ca vei lupta in continuare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

De maine iau si eu startul la injectat si incep la burtica, iar de poimaine set complet. Am sunat azi la Giuly si m/au programat pt echo vineri 15.02, ora 7.30
Andrada, Ioanatugs de vineri sunt disponibila pt intalniri cand vreti voi pana la punctie , care nu stiu cand va fi.
Mihaele te urmez.
Arina capul sus intr+o yi se va indura si de noi DD.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Dipherelinul se poate face si rece direct scos din frigider?
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor ajutati-ma spunetimi si mie ca sa fac eu am fumat pana azi de azi nu mai fumez dar in schimb mananc continu ce sa fac ???????

Mergi la inceput