FIV161

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Kora: doar la diphereline patesc asa ceva,dar nu ma doare ci ma ustura efectiv solutia,cand o introduc.Altfel,n-ar fi nicio problema,dar cred ca sunt eu sensibila la compozitia dipherelinului.Ecografia o am vineri.

Marrina: multumim de sfaturile in legatura cu "trasul de piston".Am sa procedez asa.

Feli: aseara mi-a reusit injectarea,n-am mai avut probleme..si parca m-a mai lasat si frica.

Mihaele: bine ca ai scapat de durerea de spate.Spor la injectat.Vezi ca pe prima pagina a subiectului e postat un link cu instructiuni de folosire a Gonalului.Vizioneaza-le si vei invata sa faci injectia subcutanata in burtica(inclusiv locul unde se face).

Kineta: de obicei protocolul este asa: se face timp de 14 zile cate 1 diphe pe zi(inhibarea).Apoi urmeaza cam 10 zile de stimulare(asta depinde de la caz la caz..mai mult sau mai putin,in functie de raspunsul la stimulare),in paralel se continua cu cate 1/2 fiola de diphereline.Deci iti ajung 3 cutii de diphereline.

Cristal: ma bucur ca te simti mai bine!

Felicitari si din partea mea proaspetei "duble" mamici...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Draga prietena binecuvantata de bunul Dumnezeu te rog intra si ne povesteste si noua.
Eu una am atata nevoie de o veste buna si datatoare de speranta!!!!

Va pup

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Uauuuu, si mai are un copil in burtica?????? Ce frumos si cat de fericita trebuie sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oauuu si io ma bucur mult..hmmm banuiesc io cine e..astept sa apara sa ne povesteasca si noua..prietenaaaaaa te pupp felicitarii din tot sufletul..

Putin cu putin se aduna marea...

Nimic nu e asa de tare ca trecutul. Pe acela nimeni si nimic nu-l poate schimba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

NUSY,,iti multumesc mult,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor am ajuns acasa maine incet sa fac diphereline 0.1 mg pe zi.
Nusy si multumes frumos sa dea Dd un bebe frumos si sanatos.
Va pup pe foecare in parte
zouzou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

MIHAELE....uite ca totul s-a terminat cu bine si esti la inceput de tratamet.Iti doresc stres cit mai putin si peste o luna sa vii cu vestea cea mare.
Cum e la gynera?Si eu am programare acolo pe 14 martie.

Fetelor cele care ati mai facut cite un fiv va rog spuneti-mi daca v-ati ingrasat.Eu am cam 10 kg in plus fata de luna iunie cind am inceput totul si deja am intrat in panica.Insa nici vointa de alta data nu o mai am sa spun stop si sa tin vreo cura.Poate a fost vreuna in situatia mea si imi spune ce a facut.Stiu ca trebuie sa ma controlez dar nu pot si nu pot sa ma chinui cu vreo cura acum.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Mis multumesc din suflet pentru urari sa te auda Dumnezeu sa vin cu vesti bune.La gynera eu una sunt tare multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Kora, eu am primit PM-uri de la fete. Nu prea ma pricep la tehnica ce-i drept.

Am mai scris despre administrarea progesteronului injectabil si reiau ideea. Nu va aruncati la cumparat inainte de a sti daca aveti nevoie sau nu. Eu am facut intre punctie si ET analiza de progesteron si d-na doctor Cocei nu mi-a recomandat sa fac injectabil, de-aia am ramas cu el.
E cumparat din Germania, e de 250 mg si e valabil pana in iunie 2010. O cutie are 5 fiole iar eu am dat pe o cutie 35 de euro.
Avand in vedere ca eu locuiesc in Bucuresti, pentru cele care fac FIV aici pot sa astepte pana la analiza de progesteron ditre punctie si ET.
Eu zic ca n-are rost sa cereti dinainte, dar este alegerea voastra.
Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Marrina, referitor la greturile mele doctorul zice ca am gemeni si asta e. Mi-a recomandat metoclopramid sau osetron iar de cateva zile fac perfuzii cu glucoza, ser si B1 si B6. Nici metoclopramid si nici osetron nu sunt recomandate in sarcina decat in cazuri in care chiar nu se mai poate dar eu am facut 2 injectii pana acum cu osetron pt ca starea era f grava. Multe complicatii mai sunt pana ajung bebelusii in bratele noastre...
Acum sunt in 11 saptamani si traiesc cu speranta ca pe la 16 saptamani se va incheia cu greturile.
Sincer, toata procedura de FIV a fost pentru mine floare la ureche fata de ce trag acum. Bine ca nu toate gravidele trec prin asta.

Va pup pe toate si va tin pumnii.

Alina

Mergi la inceput