FIV161
Raspunsuri - Pagina 5
marrina spune:
quote:Ti-am scris. Multumesc.
Originally posted by madlen
marrina, eu am niste progesteron injectabil, de la Streuli, dar acum sunt la serviciu si nu stiu exact cate fiole mai am. Daca te intereseaza, trimite-mi un PM si discutam cum sa ti le trimit. Multa bafta!
Madlen
You live only once, but if you live right, once it.s enough.
ella_72 spune:
Fetelor aveti mare grija cu progesteronul injectabil...si mie mi-a iesit valoare mica in Z.21 si nu am luat nimic,iar dupa punctie Dr.Cocei mi-a zis sa fac analiza progesteronului la Bios .Bineinteles ca a iesit din nou valoare mica.Am intrebat-o daca pot sa iau progesteron injectabil si mi-a zis ca nu....in schimb mi-a dat dupa ET - Utrogestan - cate 9 ovule/zi....pe care le iau si in prezent.
Intrebati medicul embriolog inainte de a lua ceva....pe mine nu m-a lasat nici sa beau ceai de cretisoara (am intrebat-o inainte de ET daca pot sa beau).
Acum ce sa va zic.....voi faceti cum doriti , dar e bine sa cereti si pererea medicului embriolog.
Ella
marrina spune:
quote:Multumesc mult. Asa auzisem si eu dar aveam nevoie de o confirmare.
Originally posted by KoraPop
marrina mi-a zis Cocei ca lipseste in perioada 5-9 februarie,de aceea m-a programat numai pe 11 februarie la Giulesti....
ella_72 spune:
Kora intr-adevar Dumnezeu face minuni ! Ma bucur mult pentru prietena ta si sa-i ajute Bunul Dumnezeu sa-si creasca ambii copilasi sanatosi si sa se bucure pentru minunea primita .A fost aleasa sa primeasca acest dar si inseamna ca merita pentru sufletul ei bun si mare
Sa ne mai dai vesti ....
Ella
marrina spune:
quote:Ma bucur ca ne scrii de . Citisem ca vitamina B6 ajuta la greturi. Ce zice dr. tau?
Originally posted by alina_alexandra
Fetele, cele care aveti nevoie de progesteron injectabil, da-ti PM ca mai am cateva cutii. Mie nu mi-au fost necesare. I-am promis lui Cristinici 2 cutii daca are nevoie si mai am inca 8 cutii. Deci nu va stresati ca vi le pot da insa ar fi bine sa va interesati daca chiar va sunt necesare.
Si daca tot am intrat pe la voi, sa va spun si despre mine. Sarcina evolueaza, acus am deja 10 saptamani dar imi este foarte foarte rau din cauza greturilor si varsaturilor. In rest bebelutii erau bine la ultima eco, dadeau din manute.
Va doresc din tot sufletul sa reusiti si Dumnezeu sa va dea copilasi buni.
Alina
Ca sa stabilim ceva legat de cum poti trimite progesteronul activeaza-ti optiunea de mesaje private (Meniu, Mesaje private, Options, Activare). Astept o veste.
mihaele spune:
Kora Bunul Dumnezeu a Binecuvantato pe prietena ta nimic nu este intamplator pe aceasta lume .Ai doresc sanatate si putere si sa se bucure de copilasi ei .Dumnezeu ne-a mai aratat inca o minune.Va pup pe toate.Plec la doctor raportez cand ma introc
marrina spune:
KoraPop Multumim de asa veste nemaipomenita. Ii doresc prietenei tale sa aiba o familie mare, sanatoasa si fericita!
ella 72 Multumim pentru sfat. Ce vesti ne dai de ?
luci.eilm
Blanche25 spune:
Buna fetelor!
Ariana eram sigura ca reusesti, poate totusi mai e un bebe la tine in burtica??
Kora si mie mi.au dat lacrimile.....e sublim ceea ce i s.a intamplat.
Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti 4!
Eu sunt programata pe 20 la operatia laparoscopica, inca nu m.am decis, dar voi vedea eu...
Multa bafta tuturor!
KoraPop spune:
Fetelor prietena mea de care va spuneam e si prietena voastra,se afla pe lista lunga a aspirantelor de pe prima pagina,dar...nu mai e aspiranta din fericire.Va va spune ea in momentul in care se va mai linisti dupa atatea emotii din ultima vreme....am stat azi de vorba cu ea si am si vazut poza fetitei pe care o vor adopta,un ingeras de fetita....si are si un ingeras micut in burtica.....E i al 9-lea cer!
Kora
CARPE DIEM!
antosit spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
Dragele mele am primit o veste minunata!
Una dintre colegele noastre aspirante,care a facut un FIV nereusit,a abandonat ideea de a mai incerca pe aceasta cale sa devina mama si impreuna cu sotul sau a hotarat sa adopte un copilas.A trecut un an de zile pana s-au intocmit toate formalitatile,au primit atestatul si saptamana trecuta au cunoscut o fetita miununata care va fi copilasul lor.In aceeasi zi....DD le-a rasplatit bunatatea si sufletul lor mare si au aflat ca vor deveni si parinti naturali,e insarcinata natural....Credeti-ma ca mie imi dau lacrimile de emotie.
Am simtit tot timpul si i-am spus mereu ca ea va ramane insarcinata candva,stiam ca nu aveau nici o problema de sanatate nici ea si nici sotul ei....dar i-am si spus candva ca poate DD vrea ca ei sa adopte un copilas intai si apoi le va mai da unul,acum vor avea doi copii....D-zeu asa a vrut si ei merita sa li se intample aceasta fericire!
Felicitari draga prietena si sper sa scrii aici atunci cand vei hotari ca e momentul potrivit!Stiu ca veti fi niste parinti buni si sa va dea DD sanatate si copilasi sanatosi si norocosi!Mare e puterea lui DD!!!!!
Kora
CARPE DIEM!
Inca o dovada ca exista minuni la tot pasul si trebuie sa credem cu tarie in ele!!!
Felicitari .... si asteptam povestea!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"