mansardare blocuri

mansardare blocuri | Autor: oprietena

Link direct la acest mesaj

ANL, impreuna cu o societate de constructii presupun, a inceput un proiect de mansardare a blocurile construite dupa 70,proiect prin care se mai construiesc niste apartamente la mansarda, la care vor avea prioritate cei ce locuiesc in blocul respectiv. Am trims mail la ei si m-au sunat, oferindu-mi cateva informatii. In primul rand e nevoie de acordul proprietarilor pentru aceste lucrari, se face un contract si se incep lucrarile. Bun, acum ei spun (si pe siteul lor) ca se reface fatada blocului+izolatie, se schimba tevi la subsol, se inlocuiesc usile si ferestrele de pe scara cu termopan, se pune interfon, (locatarii nu platesc nimic pentru aceste lucrari!!!) iar apartamentele nou cosntruite sunt "chiar de lux", un ap cu 2 cam la cheie, ajungand pana la 45.000-50.000 Euro. Se poate cumpara in rate cu o dobanda de 3%pe an si un avans de 1%, contact facut direct cu societatea respectiva, fara intermediul bancii. Mi se pare ceva ciudat totusi. Am vazut ca in Iasi, Botosani deja au fost construite astfel de apartamente. este cineva in masura sa dea mai multe informatii? dar mai ales este cineva care a contractat un astfel de apartament?
Nu stiu daca am voie sa pun site-ul pe care am intrat eu, sa nu se considere reclama!!!!