Ce marci folositi ?
Raspunsuri - Pagina 9
White Pisana spune:
Carrye stai linistita!
E adevarat ca au si o gama, hai sa ii spunem de lux, dar care mie mi se pare prea scumpa, dar eu in general ma uit la modele mai...decente ca pret. Si celelalte genti Longchamp ale mele au costat 70 de euro (cea alba care e micuta) si 130 cea rosie.
petaluda spune:
White Pisana, intr-adevar aceea este geanta mea. O am pe negru, modelul mare ca e pentru carat dosare, hartii...
Cat despre pret, n-as putea sa iti zic cat a fost pentru-ca o am de ceva ani si nu imi mai amintesc.
E adevarat ca au si modele mai scumpe, dar sunt din materiale mult mai pretioase, gen piele de miel, crocodil...dar restul modelelor sunt la preturi mai accesibile si de calitate foarte buna.
clyo spune:
quote:
Originally posted by White Pisana
Exista doua marimi, una la 180 de euro si una putin mai mare la 220. Eu pe aia mare o vreau...
Astea sunt preturile la Bxl: este posibil ca la Paris sa fie mai mici...am constat lucrul asta pentru alte produse (haine, cosmetice).
o alegere super....
atat am dat eu in octombrie pe o geanta Musette, eram disperata ca nu-mi gaseam nimic si am capitulat
energy79 spune:
Pentru mine,firma nu conteaza chiar deloc,aleg insa calitatea de fiecare data,chiar daca ma costa mai mult..
cand spun calitate nu ma refer la nume cu rasunet,ci pur si simplu la firme care se respecta...
Imi cumpar haine de la TOI-MOI(in rom stiu sigur ca au in Cluj,Iulius mall),BSB,IF GANAS,MISS SIXTY,REPLAY,DIESEL si alte firme grecesti are au lucruri de calitate.nu le spun numele ca probabil doar fetele din Grecia le stiu..
Nici nu intru la Sfera,Bershka sau H&M,calitatea mi se pare atat de proasta ca oricat de ieftine ar fi,mi se par bani aruncati.la inceput mai cumparam dupa principiul ca il port de cateva ori si asta pt ca au modele trendy,dar in ultimul timp am renuntat.chiar si numai 5 euro sa fie o bluza,pana la urma sunt bani aruncati pt mine.La Zara,Mango,Promod,Marks&Spencer,Benetton calitatea e ceva mai buna insa nu la toate produsele.de acolo nu cumpar insa ca nu mi se potrivesc ca stil,sunt prea clasice pt gustul meu.
Hainele sport trebuie neaparat sa fie de firma,pt ca diferenta enorma de calitate justifica preturile.
incaltamintea/gentile la fel,sa fie calitate.
evit cu desavarsire magazinele cu marfa turceasca sau italieneasca(vorba vine)adica no name pt ca au o calitate ff proasta.spun ca le evit,adica nici nu intru, pt ca uneori si acolo au lucruri dragute dar din experienta am invatat ca oricat de ieftine ar fi,tot nu merita banii.
fac multe cumparaturi in perioadele de reduceri sau din outlet-uri,de la magazine mai scumpe si pe care mi le pot permite doar reduse.
http://i19.tinypic.com/87kqdcg.jpg
amyarabella spune:
Carrye nu as putea sa ma supar pe tine nici daca vb de ciocolata, imi esti tare draga !!!!!
Unde va si eu o poza cu vestita geanta despre care vb ca pe site nu am vazut-o ?!
mami Amy si bebe Stefan
amyarabella spune:
Scuze acum am vazut poza , chiar e frumoasa geanta sa le purtati cu placere !!!!
mami Amy si bebe Stefan
Carrye spune:
Multumesc Amy 
Am fost vineri intr-un mall sa imi iau un demachiant si am intrat asa repede putin la Esprit sa vad despre ce e vorba. Nu mai intrasem intr-un magazin de cand m-am intors de la Viena asta insemnand din 15 ianuarie.
Si cand ma uit la o bluzita dintr-o lana finuta cu o manecuta asa scurta, draguta ea ca model, insa cand am vazut 160 lei am zis pas...Inainte sa plec imi atrage atentia o geanta dintr-o imitatie de piele, dragutica ea asa. 360 lei!!
M-am lecuit zdravan de intratul in magazine mai ales in perioada asta ca vin colectiile de primavara-vara :(
Si acum sunt tare trista. Mi-au ramas cumparaturile online si sa mai astept reducerile asa pe la vara.
Ma credeti ca urasc tara asta cu tot sufletul meu? Si maine as pleca de aici daca nu ar fi familia mea de care mi-ar fi ingrozitor de dor.
Bravo voua fetelor, care nu sunteti nevoite sa suferiti din a trai in Romania...
amyarabella spune:
Imi pare rau ca spui asta Carrye ,sincer iti spun !!!!
Dc nu iti faci totusi curaj si sa pleci ,e greu la inceput dar cu timpul toate se rezolva!!!
Cand spui familia ta la ce te referi daca nu sunt prea indiscreta?
Ai mei parinti sunt tare fericiti cand vin aici chiar si doar pt sarbatori !!!!(asta ca incurajare)
Ai grija de tine !!!!
mami Amy si bebe Stefan
Carrye spune:
Cand spun familia mea ma refer la parintii si sora mea care lucreaza toti intr-un minister si le-ar fi imposibil sa plece din tara. Acum nu vorbesc despre vizite, ci ca ei aici or sa ramana toata viata.
Si cand sunt plecata in vacante abia astept sa ma intorc acasa. Sa zicem ca sunt foarte legata de ei.
Am ramas profund impresionata de Viena, ma asteptam sa intalnesc oameni reci si am intalnit contrariul. Mancarea este dumnezeiasca! Nu suport mancarea mediteraneana. Nu iti mai spun ca am gasit un site cu retete din Austria si am inceput sa gatesc de acolo. Dupa 3 zile incepuse sa imi placa si germana :)
As putea sa scriu foarte mult despre impresiile mele legate de acel oras dar nu este frumos fata de fete asa ca am sa ma opresc aici cu scuzele de rigoare.
Apropo, Stefan este si numele meu de familie si este cel mai frumos nume din lume. Sa iti traiasca Stefan!