Piatra Neamt ,Perla Moldovei (43)
Raspunsuri - Pagina 8
LoraG76 spune:
'Neata!
V-ati trezit?
Allexa, multumim pentru cafea!
Ce mai faceti? Eu am o perioada cam incarcata...
O zi buna la toata lumea!
Ana, Iustina cica voia ieri sa mearga sa se intalneasca cu Casandra..
Lora, mami de Iustina
lunna27 spune:

Va salut si eu,ma duc sa-mi fac o cafea,si la mine e o per mai incarcata 
![]()
Laura sanatate multa,cum te mai simti,te-a luat sau nu te-a luat raceala
??
Adriana m-ai facut sa rad cu aschiuta
.sanatos sa fie ca va creste el/ea![]()
ana1980 spune:
Neataaaaa
Lora pai cu mare placere ne intalnim. Oriunde....la mine, la tine, in parc.
Iustinei de la Casandra.
Dana da' deja te preg de ziua ta?
Dai bairam?![]()
Ianusca mai traiesti? Ce mai face Ian cel nazdravan?
Laura strumfii ce mai fac?
Carmen E noi eram pe acasa, dar n-am mai ajuns si la calc.
Allexa multam' pt cafea.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro
carmenstefi spune:
saluti fetele!!!!!
oooo dar se vede ca e o perioada incarcata
,cum zicea lora,la ora asta si cu vremea asta nu prea iti vine sa faci nimic

!!!!!e cea mai urata vreme daaaaar sa fim optimisste si sa ne gandim la numai bine,la ce frumoase suntem
si ce copii superbi avem si bineinteles sa nu uitam si de soti
,asa caaaaa nu stiu cat v-am inveselit
dar am incercat si trb sa ne gand. si la daaanaaaaa care va sarb. niste ani frumosi acusica.

va pupacim noi fetele 

carmen si stefi
LoraG76 spune:
Eu ma pregatesc deja de mancat si de baut...tocmai am bagat o pizza, ca sa mi se largeasca stomacul sa pot manca mai mult la Dana..
Chiar, unde umbli? Dupa cumparaturi? Esti nascuta in aceeasi zi cu nashul nostru - maine tre' sa mergem la el si n-am idee ce cadou sa-i iau...
Lora, mami de Iustina
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Am ajuns si eu aseara la 10 acasa in Buc. Eram rupta de oboseala, ca ieri dim. am fost la analize la laborator si de 4 ori mi-a luat sange (1 data deget, 3 ori vena), ca acum e moda sa se faca femeilor insarcinata un test de sange pt. depistarea diabetului; si-a trebuit sa stau 2 ore si ceva la lab. ca in fiecare ora iti iau sange din vena si iti mai dau si-un pahar mare cu apa cu zahar sau ceva asemanator, ingrozitor de dulce beahhhh...
Apoi am fost prin oras sa rezolv diverse lucruri, si la 3 dupa-amiaza dupa ce m-am indopat cu pizza eram terminata, abia mai puteam face un pas.
Da, a trecut si azi am dormit mai mult - noroc cu mama.
CarmenE, n-am mai auzit asemenea poveste - sa ai 85kg si sa nasti cu 87; bine ca a fost totul in regula la nastere.
merg sa fac mancarica
pe mai tarziu
Adriana
LoraG76 spune:
Adriana, ma bucur ca esti bine. Mai poti sa faci mancare? Ce a facut Lara in lipsa ta? Stii...zilele trecute s-a intalnit Iustina in parc cu Casandra si s-au jucat impreuna...seara am intrebat-o unde a fost, mi-a zis, dar apoi a completat - Lala nu a venit...pe un ton trist...inca o mai asteapta, nu intelege care-i treaba cu Bucurestiul asta...mi s-a facut si mie dor de Lara...![]()
Dana, fata, te-ai apucat de facut tort/prajituri/cozonaci...ce faci??!!!
Lora, mami de Iustina
Laura25 spune:
Buna!
Sunt si eu prin aici. Tot singura in birou, dar fara nici un chef.
Tot ma mai doare capul si mi se mai infunda nasul, dar parca e mai bine ca ieri.
Copii sunt bine. I-am dus la Dodo aseara si am stat 2 ore. S-au jucat frumos, Rares a intretinut atmosfera atragand in joc toti copii de pe acolo, mai ales 2 fetite care i-au fost lui dragi. Binenteles ca au facut mamicile ochi mari cand am zis ca's gemeni, convinse fiind ca Bianca e mai mica
.
In we ce faceti? Mi-e dor de voi, mai ales ca eu am ratat ultima intalneala. Nu incercam sa ne vedem? Ce ziceti?
Adriana ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa. Bebele a ramas fetitza? Sau nu ti-a mai spus sexul? Cred ca la toate ne lipseste Lara, cu veselia si entuziasmul ei.
O pupam dulce si asteptam sa veniti in vizita.
Lora
mi-ai facut pofta de pizza! Eu am mancat un piept de pui la gratar cu o rosie si un ardei. Am refuzat azi clatitele 
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
lunna27 spune:
Carmeeen cica ani frumosi
,sa va spun ceva...,de ex cand aveam vreo 20 de ani,chiar ma gandeam ca ce urat e sa ai 30,deja mi se parea ca cine are 30 e deja dus...
,nu mai zic de 40 ![]()
De ieri ma mai supara si-o ureche(cred ca am un dop
)sa fie oare semn de batranete
??
Lora fac si eu ce pot
,deja m-am saturat de bucatarie
,am fost de am tuns-o un pic pe Ana,f putin,asta dupa muuulte tratative,mai stau un pic si ma duc iar la bucatarie
dar mai revin!Fato,tu poti sa vii la mine,da' daca nu bei 3 paharele de palinca ai incurcat-o ![]()
![]()
!!
Adriana bine c-ai ajuns cu bine!!
Acuma pe bune,sunt stresata cu urechea asta,treb sa-mi pun diseara barbatu' sa-mi toarne niste ulei cald in 
si mi-e fricaaa!!ca nu vreau sa ajung la dr 
ana1980 spune:
Dana cred ca te-am pierdut de tot printre oale si alte cele....
![]()
Laura tinem pumnii...inceputul e mai greu...la dat jos. Sanatate multa si un
sa-ti treaca repede raceala
Eu tocmai acu' 0 min am iesit din bucatarie....m-am saturat.M-am harnicit, da' pana luni fac pauza.
Ana - mami de
Ecaterina-Maria si
Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro