Piatra Neamt ,Perla Moldovei (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Dati-mi o cafea, ca daca nu nu ma mai vedeti azi...dorm deja... Danooooo, unde-i cafeaua mea? Iar dormi, hai?
Laura, mama, da' tu cand scrii...scrii... Nu te-ncurci! Mey, nu ma luati de dimineata cu discutii filosofice, ca ma dare capu'..
Multumim pentru aprecieri...va dati seama ce ma umflu-n pene de la prima ora......ca doar e fiica-mea!!!
Mai glumesc si eu, ca altfel...dar voi ma cunoasteti deja, stiti cu cine-aveti de-aface, nu?! Mey, daca va suparati vreodata pe mine sa-mi spuneti, da?!
Iar mi s-a facut dor de strumfii vostri toti...da' dupa cum n-a vrut sa se joace fiica-mea la ultima intalneala...
Ia mai puneti si voi niste poze noi cu copilutii!
O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Da' ce mey, de la mine n-o fi buna?Lora are si ea toane, ce vrei? Lasa ca-i trece

Dana ce-ti mai fac copii?

Casandra deja imi spune a 2-a poezie Nici nu-mi vine sa cred. Deci invata o poezie pe sapt. Dar acum,cu vacanta ma inebuneste. Ii ies si ultimele masele si de 3 zile n-am cu cine sa ma inteleg.

Ana - mami de Ecaterina-Maria si Casandra-Petronela
www.elipetromed.ro

Mergi la inceput

Ana, waw...o poezie pe saptamana...e ceva...bravo ei! A mea spune doar daca zic eu inceputul...si ea sfarsitul... O sa treaca si perioada cu maselele si-o sa inceapa Ecaterina... si dupa aia or sa vina altele..asa-i viata...pana o sa pazim zidurile discotecilor din oras... Asa-i ca te incurajez?? E foarte buna si cafeaua de la tine, multumesc! Doar ca m-am obisnuit eu sa ma leg de Dana in fiecare dimineata si am gasit motiv...las' c-o prin eu la inghesuiala!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata....

parca m-a strigat cineva....

Lora eu daca ma supar pe tine nu-ti spun(cuvintele sunt de prisos),doar scot

Ana ai mei sunt bine,multumesc

Laura te dai la barbatu' Adrianei,vezi poate ti-o iei

scuzati,dar azi nu mai am chef de filozofat,am scris ieri si pt azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Si eu la o cafea mica, mica, mica ca am avut o noapte destul de agitata. Alessia a dormit ea dar se tot foia, maraia, mai si plangea, oricum nu am stat linistita. Si i-am mai si dat acus acus sa manance ca sugea un pic si adormea iar dupa o juma de ora- o ora iar incepea.

Eu la discutii filozofice nu ma bag acum ca tre sa imi refac neuronul si dupa aceea.

Lora fata ta o sa se faca artista. Nu ne dai un autograf acum ca nu se stie mai tarziu
Adriana tinem pumnii sa fie totul bine, desi stim ca totul e bine. Stai linistita. Pleci singura?

Stiti pe unde se gasesc cabluri pt aparat foto de descarcat in calc? La Ovidius nu au si am mai fost intr-un loc dar aduc numai pe comanda.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!

Lora aha, cam asa ceva. Nu scriu nimic toata ziua si seara ma apuca. Sa vezi ce roman am ascris la subiectul cu Parinti AP, de la 'Parintii intreaba...'. Cu o seara inainte de a primi statutul de moderator am umplut, fara exagerare, o jumate de pagina la subiectul cu gemeni .
Vorbeati de poezii, vad ca Rares e amtor de poezii, Bianca de cantecele. Rares a invatat bine poezia cu melcul piscat de furnica si o spune corect cap-coada de 5-6 ori la rand, pana ma satur si il rog sa schimbe placa, iar Bianca imi canta frere jaque in varinata franceza si engleza (e pe Beby tv o varianta in engleza si a invatat de acolo) si cate un 'alunelu, alunelu hai a jioc' (cu tot cu joc de scena, binenteles)

Azi o sa mai dau pe aici, ca nu am sefi

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Criss, n-am idee...eu am luat unul universal de la flamingo, dar cum acum s-a desfiintat...n-am idee...poate la Altex, Ultrapro...nu stiu... O sa-i zic Iustinei sa-ti dea un autograf.. Sper sa te lase don'soara mica sa te odihnesti azi!
Auzi...deja poezii in franceza, engleza... copiii astia-s fenomenali!!!! In curand n-o sa mai intelegem ce vorbesc... Bravo lor! Fiica-mea nu spune poezii nici in romana...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Criss incearca la Torr. Acolo au o gramada de tipuri de cabluri. Ce fel de camera ai?

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

hai neata fetelor!!!!
va invita la cafeaaa doua puturoase si somnoroase dar suntem o veselie ca bate tare soarele in geam si dantuim cu papa in gurita,adica stefi face astea si ne preg sa iesim la plimbari si vreau sa trimit o felicitare unei pers dragi de ziua ei.
sa aveti o zi buna,poate se alatura cineva la plimbare???si mai revin dupa masa.
cateva poze mai alatur pe aici,cum se poate.si canapeaua cea noua.
carmen si stefi
http://www.dropshots.com/carmenstefi#date/2008

Mergi la inceput

Carmen, Stefi e extraordinara! Mi-e draga de nu mai pot!!! E asa vesela ca molipseste pe oricine! Si sa stapaniti sanatosi canapeaua, trebuie udata!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput