Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(85)
Raspunsuri - Pagina 18
pucca spune:
Bitza felicitari pentru schimbarea prefixului la semnatura.
Offff cate lucruri se pot intampla din cauza neglijentei. Din aceasta cauza am optat si eu tot pentru cezariana, vreau ca bebelina sa fie bine. Atata timp cat stiu ca cezariana reduce complicatiile ce pot apare pentru bebelusi la o nastere normala.
Fetelor eu de 2 zile mananc dimineatza cate un castron de biscuiti cu mar ras si o linguritza de miere. E atat de bun, imi aduce aminte de copilarie.
Si pe mine ma iau niste calduri cateodata.......
+31,
Bianca Maria
cory3maz spune:
NumeIoana,
tu esti ca un alpinist care vrea sa cucereasca Everestul...iti inteleg atacurile de panica legate de starea lui bebe...sunt justificate...stiu ca ai luptat mult sa ajungi mama, ca ai fost extrem de constiincioasa si de echilibrata in sarcina...pentru tine nasterea lui bebe e ca si cum ai atinge Everestul...un prag maxim absolut...tocmai pentru ca mai ai foarte putin pana sa palpezi visul asta ti-e frica...tine seama si de faptul ca uterul gravid creeaza presiuni asupra unor vase de sange care iriga sistemul nervos si de aceea iritabilitatea psihica e mult crescuta...cosmaruri, panica etc. Sfatul meu e sa te relaxezi...viseaza frumos...fii atenta la miscarile lui bebe si doar atat...ai incredere in medicul tau si discuta cu el despre ce te framanta inainte de declansarea nasterii...asa iti ei coeficientii teoretici de siguranta. Si in rest, VISEAZA FRUMOS si relaxeaza-te frumos...fii vesela, fii fericita...si roaga-te la Domnul...cred ca e cea buna forma de destresare...rugaciunea! Dumnezeu sa te binecuvanteze cu zambetul lui David!
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png
ancadragoman spune:
Cory bine zis
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
Teo2rina spune:
Cory, frumos de tot, mi-au dat lacrimile.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 37+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
ancadragoman spune:
Teo am vazut pozele de la cununie ,frumos burtan si frumoasa miresica![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
Kya spune:
Ok, am bagat la cap: sa nu te apese nimeni pe burta. Dar doctorul? Stie ce face, sau el nu te apasa? Banuiesc ca palpatul e una, si apasatul e alta, nu? Vorbim de 2 lucruri diferite.
Din cate am vazut asistentele de tot impung, moasele se urca pe tine ca sa impinga copilul. Cu ele ma cert, dar oare pot sa-l invat de medic cum sa-si faca datoria???
Incep si eu ca si Marina sa inclin tot mai mult spre cezariana! (cu tot cu sonda aia pacatoasa
)
Si ca sa fiu in asentiment cu voi: Da, mi-e frica de nastere! Pe masura ce se aproprie termenul, din ce in ce mai rau! Dar in afara de ganditul pozitiv, nu avem ce face...
Kya
30+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 10s
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
quote:
Originally posted by VioletaH
Mihutza, sunt unele termometre cu care poti sa iei temperatura si in ureche si pe frunte. De exemplu Mobi de la Target, uite aici linkul. www.target.com/Mobi-MOBI-Digital-Ultra-Thermometer/dp/B000HZF0W6/qid=1202175751/ref=br_1_7/601-7090046-6129705?ie=UTF8&node=13760441&frombrowse=1&rh=&page=1" target="_blank">http://www.target.com/Mobi-MOBI-Digital-Ultra-Thermometer/dp/B000HZF0W6/qid=1202175751/ref=br_1_7/601-7090046-6129705?ie=UTF8&node=13760441&frombrowse=1&rh=&page=1
Eu din asta cred ca o sa-mi iau. Nu prea ma vad bagandu-i termomometrul in ureche cand e asa micut, asa ca pe frunte mi se pare mai accesibil. Dar vezi ca tre sa ai grila de valori, ca temp in ureche e diferita de frunte si de cea rectala sau de cea la subrat.
Legat de subiectul asta la cursurile Firstbebe, ne-a spus dr. neonatolog ca cel mai corect se ia temperatura din fundulet.Cea din ureche, asa cum ai spus si tu nue ste relevanta,si in plus nu stim noi cta de adanc putem baga termometrul.
Vio34+
Sean
http://community.webshots.com/user/violetahar
IRINA

+30

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
cory3maz spune:
Papacicule,
bine ca ai scapat doar cu sperietura din incidentul de ieri cu maidanezul...eu in locul tau nu as fi franat...ce cauta pe carosabil??? Ce? Nu o data am citit despre accidente stupide provocate de mila cainilor vagabonzi...dintr-o manevra din asta de evitare cinci oameni au murit pe loc. Are si mila limitele ei. Discutand cu sotzul meu patania ta mi-a replicat: "Nu se opreste. Se trece peste. Asta este."
Da' poate nu mai pui si tu parchet duminica...nu sunt bigota...eu cred ca sunt destul de emancipata...da' daca stii ca Duminica nu se face una, alta, tu de ce nu stai cuminte???
Si mi-ai ridicat si mie mingea la fileu cu problema cainilor comunitari...sunt un om care iubeste mersul pe jos...la liceu, facultate, si chiar serviciu de multe ori preferam sa ajung cu perpedes-ul...era un fel de igiena psihica...rar daca vedeam un maidanez in calea mea...3 javre la un loc, chestie si mai rara...de vreun an incoace maidanezii au devenit cosmarul meu...pe un areal de 200 m patrati cred ca sunt 30 de javre slobode...nu ma pot duce la biserica, nu ma pot duce la Kaufland, nu ma pot plimba cu Larisa in sigurantza fara sotzul meu din pricina lor...s-au inmultit exponential...in Iasi cateva isterice mari iubitoare de caini nu lasa serviciul de ecarisaj sa-si faca treaba, sa-i culeaga de pe strazi...daca ii iubesc asa de mult sa le faca niste padocuri civilizate, sa-i oploseasca acolo si sa-i pupe toata ziua in bot si sub coada...eu nu vreau sa-i vad in calea mea pe strada...eu nu vreau sa ajung cu Larisa la injectii antirabice si nici sa-l pierd pe bebe 2 din cauza unei muscaturi stupide...imi pare rau dar sunt incapabila de iubire fata de cainii vagabonzi stransi in haita.
Hai ca m-a luat valu'...
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
cory3maz spune:
Kya,
intreaba-l pe doctorul tau cand va monta sonda: inainte sau dupa anestezie? Ca sa te relaxezi...
Cory, mamik de
Larisik (6 ani) si de
Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
Teo2rina spune:
kya, mie una mi se rupe de sonda, poa' sa mi-o vare si inainte, mama, daca ma prinde intr-o zi ca asta ii innebunesc pe toti.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 37+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA