Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Clau cred ca am ascultat doar 5 minute. Doar ce ce nu am auzit, a inceput sa fabrice imaginatia mea... Si de aici a luat-o totul razna.

Asa cum spunea si Ioana, gravidia asta modifica orice prag de sensibilitate si tolerabilitare. Eu una am devenit muuuult mai impresionabila cand e vorba de sarcini, nasteri si bebelusi.
Astept sa nasc, sa se linisteasca furtuna asta de hormoni, si sa-mi revin!

Acum sunt bine, slava Domnului!

Si trecand la lucruri mai frumoase: eu una ma abonez pentru toate parcurile. Cu bebele in masinuta vin si la IOR, asa ca nici sa nu va ganditi ca nu va intalniti cu mine prin parcul vostru de langa casa.

De multe ori cand ma plimbam cu randunoiul veneam si in IOR, si mie una imi place foarte mult. Oricum de unde stau eu, tot cu masina o sa ma duc pana in parc. Nu am nimic foarte aproape, asa ca plimbarile noastre vor fi adevarate excursii

Si pana o sa iesim noi in parc, Clau o sa fie deja experta, asa ca vin la sfaturi si povete!

Kya 30+ cu Sanziana
Pana la AMR 10s

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna
Am adormit azi noapet pe la 3.00 si contrar a ce ma asteptam la ora 9.00 deja nu mai aveam somn.
Inca nu am sunat dr. fiindca nu mi-am facut destul curaj. Dar dupa ce va trimit mesajul asat promit ca sun si va si anunt de raspuns.

Multumesc foarte foarte mult pentru mesajele voastee calde.Pup dulce si pe Ccris, si pe Sovi, si pe Clau (mi-a placut muuult mult de tot "povestea lui razvanel" din album), si pe Numeioana, o pup si Mamip.
Iti multumesc de indrumare numai ca eu nu am habar pe unde e biserica asta si saptamana asta mi-i sotiorul plecat in delegatie (poate daca era el acasa nu ma mai napadeau gandurile negre...)
Body-ul cu albinutza l-am luat de la Z, din Mall Platza cu 13 lei. Sa inteleg ca ai o dragoste mare fata de albinutze, nu? AAAAaaaaa!!!! Ce bleaga sunt!!! Acu' mi-a picat fisa (bine ca a picat totusi, inseamna ca nu-s chiar proasta definitiv , mai am sanse...)..daaaaaaaa...acu' e limpede..Honey...albinutze....material pt paturica...body... Sper sa gasesti. Te pup dulce ca mierea.

Mimonix, te pup si pe tine si multumesc de incurajari. Dr mea a spus ca e foarte probabil ca sa dispara pana la nastere. Herghelegiu in schimb a spus ca nu va disparea dar ca nu pune probleme de natura functionala. Si acum ma intreb: dar alt gen de probleme pune? Dar atunci nu m-a dus capul sa intreb si..cum spunea si Sovi..e f taciturn si la finalul ecografieie a zis "e in regula" si a pus capul pe birou...m-am gandit ca e obosit tare si mi-am zis ca acest "e in regula" trebuie sa imi fie suficient...numai ca nu acum imi dau seama ca nu imi e suficient.

Kya, eu din fericire nu am patit ca tine. Se pare ca sunt ceva mai tare... E drept ca am lacrimat si eu dar atat. Insa dupa emisiunea au inceput sa ma sfredeleasca intrebari... Cum oare au murit inexplicabil acei doi copii cu cateva zile inainte de termen (al Biancai Brad si unul al mamei ce avea gemeni si baiatul a supravietuit, fara vreo problema de sanatate care sa fi fost depistata???). De ce nu au stiut medicii sa raspunda?

Insa...mi-am amintit ca totusi am invatat si ceva bun de la aceasta trista emisiune si va zic si voua. Legat de cazul de care a povestit Kya.
Fetelor, care nasteti vaginal, indiferent cat de greu va fi SA NU LASATI PE NIMENI sa va apese pe abdomen (cu bratzul, cotul sau cu orice)...fiindca extista risc mare de hemoragie craniana la copil sau ruptura uterina la mama. In cazul de la tv..fetita aceea, desi nascuta la termen, nu a supravietuit.
E o practica intalnita in Romania, desi nu e o procedura medicala permisa oficial...este acceptata totusi de medici, chiar daca nu o fac ei personal...ci o face moasa. Am vazut si prietenei mele facuandu-i asa, acum vreo 7 ani si, din fericire, nu s-a intamplat nimic rau. Ni s-a vorbit si al cursuri de acesta manevra. Fiti foarte atente si refuzati cu toata fiintza asa ceva.
Mai bine va ajutati singure copilasul impingandu-l cu propria coloana vertebrala, tinandu-va de genunchi sau ed marginea patului si incovpoindu-va cand va scremeti. (asta am aflat de la kinetoterapie).

Elara32+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimonix , Kya, abia astept sa ne intalnim in parc la povesti cu bebelasii nostri iubiti!

Kya, acus' trece timpul si-ti fac galerie la nastere!!!!

Anca, ma bucur sa aud ca nu ti s-a facut teama nici in momentul nasterii. Poate patesc si eu la fel caci acum sunt tare curajoasa.

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 20 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Imi amintesc ca, dupa nasterea Larisei, empatizam foarte tare cu tot ce era legat de bebelushi de o seama cu Larisa...si intram in niste stari nasoale care durau zile...asta pana ce am realizat ca trebuie sa ma detasez pentru sanatatea mea psihica...am inceput sa evit stirile, emisiunile cu continut horror legat de copii...si m-am dezintoxicat.

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Fetelor, nu stiu daca mai e vreuna ca mine stresata in legatura cu starea de sanatate a bebelului. Zi si noapte numai la asta ma gandesc... ma intreb tot timpul ce ma fac daca nu e sanatos?!! Cred ca din cauza asta sunt atat de agitata si impacientata in legatura cu nasterea... Si ma iau toate caldurile cand ma gandesc...

Ioana
37+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Ioana,si eu simt la fel, sunt efectiv paralizata de frica... de-asta ma tot intreb daca fac bine daca nasc natural.daca se intampla ceva... ne-am chinuit tare mult sa ajungem pana aici, cred ca asta este.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 37+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Elara,acum ca ai zis de apasatul burtii in timpul travaliului mi-am amintit ca atunci cand l-am nascut pe David,la un moment dat dr s-a urcat aproape pe mine,si ma apasa cu putere...ce nenorocit!!!Si presupun ca domnii dr stiu ce riscuri sunt daca fac manevra respectiva,dar ce le pasa lor,nu?!ce, sunt copii lor?!mulumim ca ne-ai spus...cred ca asta e si un mod bun de a ne testa dr,sa vedem cat de capabili sunt...

Simo,mamica lui DAVID,,36+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor Elara are dreptate cu "SA NU LASATI PE NIMENI sa va apese pe abdomen (cu bratzul, cotul sau cu orice)" ptr ca eu am o cunostiinta care la nastere a pierdut copilul ca moasa a apasat-o cu cotul si a rupt gatul la copil

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Cory, multumesc foarte mult.
Mi-a facut foarte bine ce mi-ai spus. Acum chiar ca pun mana pe telefon.
Esti o buna cunoascatoarea psihicului uman. "Senzatia" ta e intemeiata. Iti confirm. Mi-a iesit si la niste teste psihologice facute in gluma acum vreo 4 ani, de catre un coleg psiholog, si mi-o spun si alti colegi. Si in plus ma bazez foarte mult pe rationamente si logica. Ma straduiesc insa ca acesta tendintza a mea sa nu devina tulburare de comportament sau boala. Pana acum, Slava Domnului, ma consider un om in limitele normalului..chiar daca mai am si astfel de momente.
Te pup din nou cu drag.

Elara32+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, dar de ce te gandesti numai la asta? Ai vreun motiv anume, ceva ti-a declansat starea asta??? De ce sa nu fie sanatos? Ai putea sa te gandesti dimpotriva , ca o sa fie sanatos, puternic, mancacios si ca totul o sa fie superb, viata ta va fi frumoasa si implinita! Incearca sa vezi partea frumoasa..., sa fii fericita ca se apropie momentul mult asteptat si o sa-ti ti puiul in brate! Nu se compara cu nimic acest sentiment, dar o sa vezi pe pielea ta! E cel mai frumos sentiment care exista pe lumea asta!

Haideti fetelor, ganditi pozitiv, o sa avem COPII SANATOSI! Am zis!!!!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 20 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput