Mamici de iulie-august 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Si azi mai avem un sarbatorit, Monysorescu La multi ani!

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 17+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

LA MULTI ANI ANNA !, fetita lui Biribu. Sa-ti creasca mare fetita , mamico, si sa fie frumoasa si desteapta, sa va aduca numai bucurii !!!!

Ankalaura, azi noapte aveam insomnii, de pe la 3 si ma gindeam la nume...si am gasit un nume care mie mi se pare la fel de frumos ca Ligia si mai e si international si nu foarte des folosit :
Olivia sau Livia

Io's foarte bucuroasa ca am gasit radacina de telina !! NU rideti ca in NZ nu se gaseste, numai tulpina si frunze ! Asa ca am tras o salata ca pe vremuri, cu telina rasa, usturoi, mar ras, morcov ras, lamiie, piper si smintina ( sau maioneza amestecata cu smintina ). Buuun...foarte !

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Buna dimineata mamici cu burtici,

Inca o zi in care ma simt aiurea de la raceala asta, tot ii dau cu oscillococcinum si o tin in frau, dar nasul e super infundat, noaptea trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta, ca sa pot sa respir, cel mai mult ma deranjeaza aceasta stare de moleseala si parca simt ca imi arde fata sper insa sa nu am febra!

David vad ca nu vrea sa ma bage in seama, dar nu-i nimic macar sa fie el bine, de maine intr-o saptamana am sa-l vad si abia astept.

La munca e o situatie aiurea, cred ca o sa ma interesez si eu de concediu, as vrea de la inceputul lui martie sa intru in concediu, sa vedem cum si ce voi face.

Aseara iar am avut acele arsuri pacatoase, bine macar ca sunt seara si ma culc repede si nu le mai simt, daca de acum am inceput sa le simt pana la sfarsitul celor 40 de sapt cred ca ma urc pe pereti...

Lori19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neata fetele!

Biribu, La multi ani pentru Anna ! Sa fie sanatoasa, voioasa si cuminte, sa-ti aduca numai bucurii!

Monysorescu, La multi ani ! Sa fi si tu sanatoasa si sa ai o sarcina si o nastere usoare!

Alina, felicitari pentru baietel!

CristinnaP, bine ai venit!

Lcazangiu, sanatate multa!

Anka, azi primesti rezultatele la TT?

Si pentru toate celellalte burtici cate un !

Noi avem sambata programare la doctor si sper sa facem si o eco, poate aflam sigur daca e fata. Abia astept!
In rest, am treaba multa la job, asa ca trebe sa fug.

pup you,

Caprioara 17+, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Biri La multi ani pt Anna! Sa fie sanatoasa si fericita toata viata! Este o minunata iar tu o mamica tare frumusica! Exact asa mi te si imaginam! Si ok, o sa-mi fie rushine 5 minute, promit!

La multi ani Mony! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe perfect!

Despre normele de "curatenie" impuse de preoti prefer sa nu discut, ca ma stiu radicala asa! Eu cred in Dumnezeu si tocmai d'aia ma simt un om liber...liber sa iau deciziile prielnice mie si familiei mele!

Am vazut pozele...ce mandra sunt sa fiu printre mamici asa reusite si cu puiuti atat de frumosi! Sunteti toate foarte dragute!

O sa mai scriu, probabil! Momentan trebuie sa explic unor politisti ca o copie conform cu originalul e absolut ok. Da' e greu nene

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Caprioara, am reusit sa bypass-ez softul lu' Picasa si am reusit sa incarc niste poze pe contul comun. Cred ca vei putea si tu.

Deci, am intrat pe contul de mail de pe gmail, iulie.august si parola cunoscuta, acolo am apasat sus pe "photos" si m-a carat in formularul de sign in pt contul de poze, am intrat, si acolo, sus in stanga, ai un buton "+ upload photos" care face upload din browser, fara sa fie nevoie sa instalezi jucaria lor.

Am vazut ca deja exista un album acolo cu numele tau, poate reusesti sa scapi de instalari.

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 17+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Felicitari, Alina, pt. putulica! Ai o precizie de invidiat, ti-am mai zis.

Am vazut poze, care mai de care mai frumoase si ma bucur sa va cunosc. Am pus si eu cateva, sunt mai vechi, dar altele nu am aici la birou. Oricum, eu nu m-am schimbat, doar copilul e acum mai mare

Pe mine cred ca m-a lovit o alergie, stranut la greu, asa de cate 10 ori la rand, imi curge nasul si ma mananca. Si asta de vreo 2 saptamani. M-a umplut de fericire chestia asta, mai ales ca e prima data cand mi se intampla. Eu as fi zis ca am racit dar mama zice ca astea sunt semne de alergie, plus ca dureaza de prea mult timp. O sa intreb la doctor cand ma duc, dar pana atunci sufar.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna fetelor,

nu am mai reusit sa scriu...ca seara e cam bataie pe calculator (poate mai tineti minte ca stau la soacra-mea)...si desi mi-am dus acolo calculatorul (deci masinaria mea)..se fac mutre cand vreau sa intru...asa ca...renunt!!!...DEOCAMDATA!!
..Sotul meu nu a venit...doar a promis ca vine...dar nu s-a tinut de cuvant...asta este...nu mai astpt nimic de la el...el zice ca munceste...tatal meu imi baga in cap fel si fel de idei...si de fiecare data ajung sa ma cert cu sotul...duminica mi-a zis sa merg eu in Franta...sa-mi cumpar bilet pt we asta...aseata m-a sunat sa nu-mi mai cumpar...ca vine el...dar stiu ca u va veni...nu inteleg ce naiba face...oare are tata dreptate cand zice ca are pe altcineva acolo????...

...nu stiu...nu stiu ce sa zic...ce-i drept...am aproape 17 saptamani de sarcin...iar Cristi nu a fost acasa in timpul asta decat 3 saptamani...si la tel zice mereu...''vin saptamana viitoare''...

...nu are decat...poate sa faca ce vrea...ma simt parasita..si foarte singura...mereu cand merg la spital sunt intrebata daca sunt casatorita...pt ca ''sotul'' nu vine niciodata cu mine...

...In fine...nu mai conteaza...am fost constienta ca aceste plecari ale lui ne vor indeparta...si exact asta s-a intamplat...simt ca nu mai suntem un cuplu...dar la naiba..ce vb eu aici???...de aproape 5 luni dorm singura...si trec singura prin fel si fel de situatii...

...si ca sa trec la un ton mai optimist...aseara am mers prin Carrefour si am cumparat pt bebelusul meu 3 salopete si 3 bluzite..le-am cumparat ca si cum ar fi fetita...asa simt eu...ca e fetita...poate fi orice...in plus, nu cred ca daca va fi baietel nu se va supara ca-i dau si hainute cu roz...nu????

...diseara merg la doctor...mi-as dori f mult sa ma primeasca sa-l mai vad putin pe bebele meu...
...ca pup...si mai vb...
....si sunt bine...serios!!!...nu va ingrijorati!!!

Cami, 16+

pustai

Mergi la inceput

Biribu, sa-ti traiasca Anna, sa fie sanatoasa, norocoasa si cuminte! La multi ani!

Mergi la inceput

Cami, imi pare rau, sper sa se rezolve toata situatia intr-un mod fericit.

Mergi la inceput