Mamici de iulie-august 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

He he, am anuntat si seful american venit saptamana asta in vizita in Ro despre starea mea. Ma gandeam ca nu o sa ii prinda prea bine vestea, cei din Ro au primit-o foarte bine, dar ma gandeam ca americanul e altfel. Da de unde, s-a bucurat foarte mult ("Wow! Cool! You must be so excited!") si tot asa cu exclamatii si ca ce bine ca avem un nou membru al echipei Nici vorba sa ma intrebe cand am de gand sa imi iau concediu sau pentru cat timp.

Didi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Buna, fetele!!
Adreea felicitari pentru junioara miscareatza sai vesela!!
Anna felicitari pentru fetita!!
Broscutza eu zic ca tre' sa stabiliti niste reguli cu nasii, niste "limite de competenta". De ex. si ai mei ma tot bateau la cap cum sa-mi botez copilul pana cand le-am zis mai ferm ca ii vom anunta la momentul potrivit cum il cheama pe nepotelul lor.
Apropo de nume, ceva idei de nume de baiat? Ceva site-uri stiti? Ca eu am impresia ca va fi baiat si nu am nume!!
In weekend am citit cartile puse pe mailul comun. Foarte utile! Ati citit cartea pt. tatici? M-am prapadit de ras. SUUPEER!!
Intrebare: voi ati auzit sau facut exercitii Kegel? Alea pt. contractarea uterului? Is bune?
Dintre fetele care is deja mamici...aveti careva ochelari? Ca eu am auzit ca sarcina iti mareste dioptriile, si vroiam sa vad daca ati patit asa ceva.
Ma duc sa sterg prafu' si sa pun niste haine la spalat.
Pupici pe burtici!!

dia 17+

strumfuletz
poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Narcisa cred ca este bine daca te programezi cu o saptamana, doua inainte, aici nu este asa nebunie ca in Bucuresti.
Referitor la nume nici eu nu sunt de acord ca nasi sa aleaga numele, am evoluat nu mai avem mentalitatea de acum 20 de ani. Nasi mei de botez si ai fratelui meu au avut pretentia sa aleaga ei numele, pe fratele meu a vrut sa-l cheme Ionut, parintilor mei nu le-a placut deloc dar nu au avut ce face, i-au mai pus fara sa stie ei si Gabriel, dar cand au aflat nasii mei s-au suparat si au avut pretentia sa-l strige Ionut, acum fratele meu se prezinta Gabi, ii este rusine cu celalalt nume, iar mie au vrut sa-mi puna Ghiorghita(as fi murit de rusine cu numele asta), mama mea nu a vrut, apoi tot ei au ales Violeta.
Referitor la superstitii, eu nu sunt superstitioasa, eu o sa cumpar hainute dupa ce ii aflu sexul bebelusului si o sa-l scot din casa inainte de botez, eu vreau sa fac botezul in septembrie - octombrie si mi se pare o prostie sa nu profit de timpul frumos ca sa-l scot la plimbare.

15+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Didi, am incercat acum cu pozele pe picasa cum ai zis tu, dar nu merge... Asta este.
Se pare ca o sa raman pe flirk, cu Boti.

Acu trebe sa fug acasa, asa ca va pe toate.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si asteptand o

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ana si eu zic ca si Vicky vis-a-vis de nume! Si ma mai gandesc ca poate ei nu-i va placea numele pe care alegem noi s-o strigam si il poate lua pe celalalt ca nume de prezentare! Macar ii ofer mai multe optiuni! Va ganditi voi!

Didi bravo pt atitudinea pozitiva! Asa ar trebui sa reactioneze toti!

Dia spor la trebi! Au pus fetele niste site-uri la un moment dat! Daca o sa dai cautare pe google, sigur gasesti site-uri cu nume!

Bey, nesimpoarca de fii-mea se intoarce in burtica..exact sub buric, se vede din exterior o galmita care apoi dispare! E foooarte hazlie..mi-o si imaginez stand pe spate, inotand agale cu un picior, cu o manutza sub cap si razandu-si in barba ca ma face pe mine sa intzepenesc intr-o pozitie...ca sa las maimutza sa-si faca treaba!
Ma duc sa ma uit pe site-uri sa ma hotarasc ce pregnancy pillow sa-mi comand!

Pup

ps. Danaaaaaa ce faci?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Moaaaama ce mi s-a pus pata la faza cu numele. Ce ma calca pe nervi nasii astia cu pretentii de mari vedete. Cum naiba sa impui unui om cum sa-si numeasca copilu? Ce, i-ai tinut pe parinti de mana cand l-au facut? E adevarat ca acu 20 ani se intampla, sotul de exemplu, poarta numele ales de nasa insa acum crek m-ar bushi rasu sa-mi zica: draga cumatra, pe finu tre sa-l cheme musai Leonid sau Fanica.(sper ca n-aveti soti cu numele astea sa ma injurati, le-am scris pur intamplator)
Deci Broscuta, cat se poate de diplomat le zici ca ati ales alt nume sau le multumesti frumos pt participare si la revedere.

bujo 16+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Buna fetele!

acum am ajuns si eu de la servici si m-am infiintat direct la calculator sa vad daca ati fost harnicutze Si vad ca ati foost! Nu ma pot tine dupa voi...asa de mult ati scris!
Mada fata! Multumesc pentru carucior si pentru parola!
Ankalaura sunt foarte tari blugii aia! Sa stii ca o sa iti urmez exemplul si o sa imi comand si eu niste pantaloni de afara ca asa nu mai tine! Spune-mi si mie ceva: cam in cat timp iti vine comanda dupa ce ai lansat-o? Si inca ceva daca nu ma descurc ca sunt la prima experienta de acest gen, ma ajuti si pe mine?
Botisa stii ca trebuie sa ne adunam cand da soarele si sa mergem un pic pe balta!
Biribu iti multumesc pentru lamuririle legate de HC. Si zici ca aia e dimensiunea bebelui? E cam mic conform dimensiunilor date pe DC la saptamani de sarcina.
SunSmile si eu mai am vreo trei perechi de pantaloni cu talie foarte joasa din care nu mai ies Da' m-am plictisit de ei si vreau si eu o pereche de blugi... Mi-e dor sa port blugi (eu care eram dependenta...si daca s-ar fi inventat rochia de mireasa de blugi a mea era!! )
Ana felicitari pentru fetita! Sa ai grija de tine sa vezi ca o sa fie bine!
Andreea felicitari pebtru bebitza miscareata!
Dia eu nu am ochelari si trebuia sa imi fac inca dinainte de a ramane insarcinata..dar deh..ce ti-e si cu fudulia asta! Dar sa stii ca de cand sunt insarcinata am observat ca vad din ce in ce mai prost Cred ca trebuie sa imi fac ochelari cat de curand! Deci s-ar putea sa creasca dioptriile in timpul sarcinii...

Intru si eu acum pe mailul comun sa vad pozicile!

Va pup ca m-am intins cat o zi de post!

Irina 17+ cu

bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salut fetele
Cum??? Doar 5 pagini???
Boti - cre' ca la Constanta e o situatie speciala Urocultura, de ex, este gratuita daca ai trimitere. Eu am platit-o intodeauna, cu trimitere cu tot. De la o vreme am renuntat sa ma mai astept la compensatii sau gratuitati > mi s-a intamplat sa am nevoie pentru Eliza, sa nu avem bani suficienti, si sa nu imi dea, si m-a cuprins o revolta... Baremi, cand nu te mai astepti, esti mai putin dezamagit. Poate s-o regla si la noi situatia candva...
Masina de paine - multam de sugestii. Astept salariul si imi iau cu siguranta una Moamaa, abia astept!. In cat timp se coace??
The Andreea - eu m-am luat dupa ce mi-a indicat pe ecografie, si am considerat ca dimensiunile din articol nu sunt corecte, sau ma rog, nu sunt exacte nefiind explicate pe inceput / sfarsit de saptamana. Totusi, diferentele sunt mari.
Eu acuma altceva nu am inteles: zicea Biri ca HC si CRL sunt cam acelasi lucru. Sau am inteles prost. Atunci cum de am
HC - 14,91 (18 sapt)
CRL - 11,81 (17 sapt si 5 zile)
??
Broscutza - stai sa creasca burtica. O sa fie untimp cand o sa vezi un cotulet care te impunge, si o sa ti se miste burta zdravan, sio sa simti exact unde e capul lui bebe si de ce iti iese genunchiul lui prin coaste
Ana / Mcoca - nu stiu cum e cu retentia de apa si cat e de buna, insa la sarcina cu Eliza eram un balon ambulant. Nu mai puteam incalta nimic. NU m-am pozat, ca v-as fi aratat. Seara, aveam uneori niste glezne infioratoare. Nu stiam ce sa le fac.... Mi-am cumparat special niste papuci ca niste salupe, frumosi, de piele, dar salupe... Daca era iarna, ce ma faceam??? Pe tot parcursul sarcinii, tensiunea a fost ok.

In sfarsit, am deschis si eu picassa comuna
DOAMNE, BIRI, ce papusica minunata ai!!!! Imi imaginam ca arat complet altfel, mai "babuta" (no offense , iar tu esti o super gagica Da' fie-ta e o minunatie!!!
MAdina - asta e baiat ma???? Doamne, asa par mai da! Si tu te-ai indurat sa i-l tai!!! O papusa de baiat, daca imi dai voie sa zic Ce i-a mai placut si sotului meu de el!
JJovana - ce fotogenica esti
Mada - poze cu voi mai vazusem. Tare frumoasa blonduta ta, si ce se amuza pe saniuta! Iar tu esti ca o pustoiaca
Didi - ce faci maica? Pai pe strazi de Revelion? Moamaaa ce o sa te cuminteasca bebe! Ha ha ha
La Narci in burtica, e clar ce este! Bebe care face plaja!!!
Flo - si poze cu voi mai vazusem. Alex al tau are un zambet grozav, si parca e un iepuras pufos!

Am pus si eu cateva pozici pe PICASSA comuna. Vreo doua de la nunta, cu Eliza la 3 zile, la 6 luni, la 2 ani, 3 ani si 4 ani, si inca una cu noi doi, la o nunta anul trecut. Nu am mai pus cu burtica - trebuie sa fac unele mai "artistice"

Anca 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

AndreaOr, felicitari pentru bebitza!!Important e ca bb-le tau era vioi si ca se misca si ca-i sanatos...Si daca sotzul tau a vazut ca semanatzi, o fi stiind el ceva
Anna, daca tot esti decisa sa faci un compromis referitor la numele fetitzei, eu zic sa le pastrezi pe amandoua pentru ca amandoua sunt frumoase.De ce sa renuntzi la Maria?Uite si eu am doua, Narcisa Oana, acasa toata lumea imi spune Oana aici imi spun Narcisa pentru ca le e mai usor...
Didi, este posibil ca americanii sa aibe alta perceptzie asupra maternitatzii.Oricum, ma gandesc ca te-ai simtzit bine cand seful tau s-a bucurat atat de mult pentru tine
Dia, Kegel eu fac inca dinainte de nastere...Eu cred ca sunt bune daca sunt repetate asa cum trebuie.
Violeta, sa te cheme Ghiorghitza...Hehehe, ce tare
Cu scosul copilului afara inainte de botez eu n-am nici o problema.
Si victorieeeeeeeee!!Am fiert macaroanele la microunde si mi-a iesit o super salata de paste.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (14+)si tati asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Fetele, vreau si eu userul si parola de la picassa comuna, ca sa va vad si eu pozele, pls...

dia 17+

strumfuletz
poze
slideshow

Mergi la inceput