Mamici de iulie-august 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mada ms tare mult! Ce bine imi sta acolo in listuta cu carucior roz!!!

Anna 16+ cu Maria
AMR 24
vinebarza
bebe
www.flickr.com/photos/23027377@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

cand ma gandesc cati bani s-au dus pe analize, eu nu am beneficiat de nici o gratuitate, la clinica unde mi le-am facut mi-au spus sec ca nu mai au fonduri, dar asta e, sanatosi sa fim, orice pt bebe.

chiar ca e super liniste pe forum, noroc ca mai am si eu treaba pe aici:) mai am doar 2 ore si plec

Lori19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Nici io nush ce am azi dar sunt super fleshcaita. Am pus putin capu jos ca sa-mi odihnesc ochii si atipisem. De abia astept sa ajung acasa sa pun cornu in perna.
Cu dimensiunile la bb nu va luati dupa site. Pe fiecare site scrie alte dimensiuni. Daca dr zice ca e ok atunci nu va ingrijorati.

bujo 16+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscutza_27 spune:

Buna fetelor,

Va urez o saptamana cat mai placuta; nici eu n-am mai intrat de mult, mai mult va citesc.

Dia sa stii ca si eu poftesc la bere, si chiar mai beau cateodata, ca nu mai pot de pofta.

Boticelina si mie imi place la peste, de cand l-am cunoscut pe tati; inainte mi se parea o prostie. La un moment dat chiar imi botezam lansetele si unditele .

In legatura cu cremele de corp, eu ma dau cu dalin si imi mai fac masaj cu Elancyl antivergeturi. L-a mai folosit cineva? E bun?
Pe bb il simt cam rar mi se pare, ca un fel de baldabac in burtika, da eu as vrea sa-mi traga suturi serioase nu asa....
Vroiam sa va mai intreb daka nasii bebeilor au pretentii la nume?? Ca ai nostri din cate am observat eu cam au... Nici nu stiu ce sa fak... O sa ma mai gandesc....
Si vroiam sa va mai intreb de imbracaminte de okazie pentru gravidute, ca pe net m-am uitat da nu prea am gasit ceva deosebit.

Georgiana 17+
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

La medic dimensiunile sunt pana la fund, iar pe site-uri pana la calcaie. Cred ca de aici diferenta. Eu cand am fost la 17s am intrebat cat are bebe si mi-a zis : cam 18cm.

_
Vicky 19+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetelor voi ati inceput sa va confruntati cu problema umflarii picioarelor? Eu le simt mai umflate seara, si mai ales daca incerc sa stau cu picioarele sub mine sau pe vine. Exista vreun remediu?

Anna 16+ cu Maria
AMR 24
vinebarza
bebe
www.flickr.com/photos/23027377@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreeaOr spune:

Tocmai m-am intors de la medic...
bebelu are si la eco 13 saptamani, asa ca e ok. A vazut si sotul pentru prima oara eco clara, fatuca, manutele, coloana verterala (care arata ok). Ce voioasa si plina de viata era . Sotul zice ca sigur e fetita ca seamana cu mine, ca are nasul meu :))... Ce figura ca parca vede el acum...
Totusi mi-a dat tratament si recomandare sa stau acasa si in pat saptamana asta ca cica uterul este prea tensionat si mic, asa ca mi-a dat Utrogestan, iar peste o saptamana merg iar la control.
Speram sa fie bine...

Oricum bucuria care ne-a facut-o azi cand am vazut-o bine miscandu-se in burtica.

Andreea de Oradea :)

Bebei Sanatoshi shi frumoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

AnnaBaby eu stiu ca nu e bine deloc. Inseamna ca retii apa, deci e posibil sa ai tensiune, albumina (parca asa tin eu minte). Trebuie sa-i spui la doctor.

_
Vicky 19+

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Bujo, Anna are dreptate, nu intelesesem eu contextul. Analizele uzuale in sarcina sunt gratuite. La fel a patit si prietena mea in sarcina, dar ea e ziarist cu tupeu si a facut un circ..., inclusiv in presa, acum nu cred ca mai e laborator care sa te refuze daca vii cu trimitere pe care e bifat "gravida". Dar si doc de familie tre' sa fie atent, ca daca bifeaza salariat pe trimitere e una, daca bifeaza gravida e alta.

picioare umflate: eu am citit intr-o carticica ca in cazul in care se umfla picioarele trebuie sa reduci la minim consumul de sare si sa stai intinsa cu picioarele un pic mai sus fata de nivelul corpului. Era insa si o atentionare speciala daca se umfla tare si se si iau repede cateva kile in greutate sa suni doctoru'.

Mada, pt modificarile la listuta

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 16+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Caprioara, deapre picassa: acum am incercat si eu sa uploadez o poza, ca sa vad daca pot fara sa folosesc softul lor. Daca ma duc pe My Photos (vezi ca e un link in stanga paginii), imi apare un buton Upload Photos in dreapta paginii. Apas pe el el si pot sa specific ce poze vreau sa uploadez, fara sa ma intrebe nimic de softul lor.
Dupa aia am observat ca oricum am instalat softul ala si aici, la serviciu, asa ca s-ar putea sa imi fi mers din cauza asta. Acasa uploadasem numai din programul respectiv, nu si din browser. Incearca sa vezi daca iti merge cum am zis eu, poate nu are legatura cu faptul ca am deja programul instalat.

Didi 17+

Mergi la inceput