Mamici de iulie-august 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

turturel: sunt bine doar ocupata
ma bucur ca ti-au mai trecut greturile, acum iti va fi din ce in ce mai bine daca ai trecut de 12 sapt

si pe mine ma bate gandul sa lucrez de acasa dupa nastere daca voi avea timp, daca nu asta e! oricum bebe e pe primul plan!

anaxena: foarte frumoase lucrusoarele bebelinei

eu inca n-am cumparat absolut nimic pentru copil, vrem mai intai sa incepem cu aranjarea apt, camerei si dupa aceea cu lucrusoare ca sa avem unde le aseza pt ca la noi acasa e precum dupa un uragan Noroc cu bebe poate ne mai organizeaza el

bubuleana
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

quote:
Originally posted by Alina Maria
Reteta mea de a face baietei este : faceti dragoste protejat toata luna iar in ziua ovulatiei faceti fara . Atat ! spermatozoizii de baietei traiesc cateva oare dar sunt foarte rapizi , cei de fetita sunt mai lenesi dar traiesc cateva zile asa ca...

Alina, ce bine ar fi sa fie cum spui, ar insemna ca eu am fetita , ca am facut dragoste cu 2-3 zile inainte de ovulatie.

Didi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Avem o noua sarbatorita a zilei. Luna asta ploua cu aniversari. LA MULTI ANI OanaH, sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de puiutul tau

InaC nu am fost inca la dr Iliev, urmeaza sa merg la inceputul lui martie pt eco morfo de trim II. Din cate am inteles eu el ar fi cel mai bun ecografist din Moldova, mi l-au recomandat doua doctorite din Bacau. O sa vad eu la fata locului daca o sa-mi placa de el. Tu din ce oras esti?

Anna 16+ cu Maria
AMR 24
vinebarza
bebe
www.flickr.com/photos/23027377@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

In sf am intrat am ajuns si eu la borna de jumate, 20 de sapt si mi-e rau de numa azi. M-as tara sub o piatra si sa nu ma vada nimeni si sa nu aud de nimeni.
OanaH La Multi Ani sa fii fericita si sa ai o zi minunata!
Caprioara bine ca mi-ai atras atentia mai eu v-am mai zis mai ziceti tanti pune aia acolo sau scrie aia ca eu uit, si gravida si cu inca un bebe memoria mea e cam suferinda.
Biri ma bucur ca v-ati distrat. Pupici la printesa mica si dulce! Well mare ca de acuma suntem donsoara domnle 1 an ce mai!
Anaxena vazut pozele cu hainutze f faine. Sa le poarte sanatoasa!
Elena bine ai venit sa ne dai datele tale sa te trecme in listutza. Sarcina usoara si bebe sanatos si papacioa!
Bujo, Camy fain ca mergeti la scoala mamei va fi interesant.
Oricum pe mine ma distreaza asta cu pregatirea pt nastere, sorry fetele la primul bebe, da e hazliu ca nimic efectiv nu te poate pregati pt momentul ala. Oricum ce e important e sa stiti sa respirati cum trebuie si sa fiti cat mai mobile, merge mai rapid toata chestia, gravitatea ajuta. Si stiti cum e cu cat va ganditi mai mult cu atata e mai scary asa ca relax treceti in zona zen ce va fi va fi si gata. Optimism, gandire pozitiva.
Sa nu va suparati pe mine da eu v-am zis ca is sincera si va zic ce si cum nu umblu cu abureli. E bine sa stii in linii mari ce si cum. Pe mine povestile nasterii ca asta era ocupatia mea in ultimele luni de sarcina tot citeam nu ma speriau alea mai de groaza ci ma gandeam ei e si asta un scenariu si ma uitam ce ziceau mamicile ca sfat si bagam la cerebel.
Emotii sunt si vor fi mereu eu si acuma ma gandesc la bebe 2 cum va fi si etc? dar in linii mari stiu cam cum merge treaba, cred ca la prima sarcina efectiv e si firca aia de necunoscut care iti da si mai mari emotii.
Laura faine pozele, bai da da-o incolo de treaba tu pui poze de pe plaja cu abdomene plate aici la femei gravide care se rostogolesc? Bataie meriti. Glumesc, da cand am vazut poza aia m-am facut verde de genul uff eram si eu asa odata intr-o zi cu soare.
Mona ce ochi faini are cris, chiar seamana cu tati f bine. Nu esti chiar asa de grasa. Lasa dupa sarcina asta ai sa te ambitionezi si ai sa ajungi si tu cu abdomen plat, planul meu asta a fost stiam ca o sa mai avem un bebe si am zis na ma agit da nu prea tare, da acuma chiar tre sa ma zbat daca vreau sa incap in rochie la nunta.
Caprioara, Lori felicitari pt cele 16, respectiv 20 de sapt.
Boti La Multi Ani pt Ozzy, e atata de scump, vai abia astept sa ne luam si noi ceva animalutz blanos pe aici.
Anka felicitari pt rezultatul de la tt!
Dia is oleaca sadice da eu de ex imi place asa brutally honest sa stiu ce si cum nu sa ma ia pe ocolite.
Laura spor la ascultat mozart si aici sunt destule din astea alea de la brainy baby cu muzica clasica de ex fata la desene este unul cu instrumente si cu muzica clasica si ii place f mult.
Turturica botezul pe 2 martie, noi mergem pe 1 seara ajumgem si stam pana pe 3 cand avem avion seara ca 3 deja e luni si Flo o sa lipseasca de la servici da marti nu mai poate lipsi asa ca va fi rapid dus intors. Ms pt complimete. Mai cu rochia sigur nu pot sa o iau inca, ca ma rostogolesc eu sap sa vad ce modele sunt ce mi-ar place si apoi dupa ce nasc si slabesc cat de cat sa plec in cautare si sa probez cateva modele sa vad cum stau si daca ce am vazut eu pe net se potriveste cu ce e in magazin.
Dara . Stai calma ca acusi misca bebe de numa.
Narcisa si aici astia sunt f pudici ca vai ei is britanici, pe plaja ca vai e plaja de familie si sunt si copii, da cand merg in spania si grecia si etc isi scot toate celea la aer in mijlocul strazii si prin baruri si se imbata si apoi se mira de ce au fost arestati sau fetele de ce au fost violate? Ei chiar daca merg in alta tara se sparg in figuri de parca cine is ei da la ei acasa vai noi suntem britanici suntem ladies si gentelmans. Yeah right...
Ca si acu au scris astia prin ziare ca pleaca britanici in alte tari din cauza imigrantilor care e total neadevarat, ei pleaca ca vor soare si merg mereu in vacante in spania portugalia grecia etc si li se pare ca daca se muta acolo se vor simti mereu in vacanta si cuplurile mai in varsta pleaca pt ca aici cu pensia nu isi permit sa traiasca tare bine da cu pensia din uk in alte tari o duc f bine.
Ina .
Alina merg eu sa trec carutul daca nu a trecut nimeni. Felicitari inca o data pt carutul blue. Si eu ma tot uit la haine de baietel da asteptam sa vedem ce zice la eco. Da simt ca e fata da ma uit la haine de baieti na ziceti si voi, twisted mind...

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna dimineata burtici,
Sper ca voi sunteti bine ,pe mine ma doare capul de vreo 20 de min ,n-am nici un chef de munca,nu stiu daca am facut bine dar mi-am luat o cafea desi nu mai beau demult.Se pare ca are efect si ma mai lasa durerea.
Abia astept ziua de maine sa merg la noul medic la control ,sper ca bebe este bine,mai sper ca este fetita.Zilele trecute am avut niste dureri prin partea de jos a burticii,ceva intepaturi mai exact.Sper sa fie ok.
Are careva dintre voi scurgere mai abundenta decat inainte de sarcina?parca-mi amintesc ca avusesem si la prima sarcina asa.
Scriu acum de la munca dar daca ajung acasa o sa pun niste poze cu burtica ,parca a crescut in ultimele zile ca din apa.
Sunt super incantata ,mi-am luat aseara din Auchan 2 perechi de jeansi largi super super faini la cat credeti? 15 roni perechea .Mi-era o ciuda de-mi venea sa mor pt ca acum o luna am dat 170 lei pt o pereche cu burtica si bbrrrrr.In fine ghinion.Trebuie sa caut acum niste bluzite frumoase de primavara.
Cam atat sa mai si muncesc ceva,va mai scriu de acasa.
Sa aveti o zi buna!
14+
Aaam uitat ceva ,vreau si eu mailul si parola comuna daca se poaTE.MS
mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Buna, fetelor! va salut pe toate, eu citesc mai rar din lipsa de timp si nici noutati nu prea am de scris. Maine fac 18 saptamani, nu sunt sigura daca il simt sau nu pe bebe (desi sunt la a doua sarcina!), am insomnii, sunt nervoasa, foarte obosita... Si nici sanse de a ma odihni in viitorul apropiat nu prea am.
Scriu si eu valorile la triplu test, am vazut ca se interesa Ina. Asadar, la fix 15 saptamani, valorile erau urmatoarele:
AFP 19.1
HCG 33338
Estriol 1.39
Doctorul spune ca sunt bune, riscul mic, mai mult nu am ce face.
In Iasi va recomand pentru ecografia de trim. II pe dna doctor Ivona Lupascu, la cabinetul Iris, intre gara si Billa. Trebuie sa va programati din timp, e aglomerat, dar are un ecograf performant, iti masoara absolut totul, ecografia poate dura si trei sferturi de ora, e foarte atenta. Face inclusiv 4D, primesti inregistrare pe CD.
Va doresc multa sanatate tuturor si sa avem numai vesti bune. Peste o saptamana sper sa aflu si eu daca e fetita sau baiat.
Cu drag, Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna ziua burtici !
Mai sufera cineva de insomnie?Nu pot dormii noapte,pozitia mea era pe burta iar acu nu mai merge.
Am atipit si eu intr un final iar pe la 4 dim.ma ia fimiu la suturi!Dar lovituri puternice de ma trezit.Pe la 7 cred ca atipesc, iar la 9 fimiu imi da trezirea.Oricum traiesc un sentiment de nedescris cind il simt.

ANKA...felicitari ptr. rez.la TT.Aveai dreptate cu emisiunile alea la care ma uit eu.Cred ca de aia nici nu am dormit bine azi noapteImi fac tot felul de ganduri nerge!Dar mi am promis ca nu ma mai uit la nimic trist.

SUN ...am vazut pozele!Foarte frumoase!Pai aveam dreptate cind spuneam ca sunt un pui de tanc.Ateptam poze cu burtica!

CAMY_PUS...imi pare rau ca sotul nu este langa tine !Incearca sa gindesti pozitiv,poate el chiar munceste ptr tine si bb.Dar cred ca in sufletul tau stii mai bine cum stau lucrurile!
Felicitari ptr.bb miscaret

ANAXENA...bine ai venit.Foate frumoase hainutele ptr.bb Maria.Ce idee tare sa la insirii pe jos.
Am vazut ca ai luat 2 perechi chilotei sau pantaloni scurti alb si bleu.Ce sunt de fapt?Am cumparat si eu unii bleu!Sunt asa mici si pufosii si nu m am putut abtine!Dar sa fie chilotei mi se par cam grosii.
Va pup pe toate si va doresc o zii buna!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Draga Ladymina si eu am scurgeri abundente de cand sunt gravida si mi-am intrebat dr si mi-a zis ca e normal pe timpul sarcinii si ca la sfarsitul sarcinii va fi si mai abundenta decat acum.
Fetelor eu vroiam sa va intreb daca are vreuna dintre voi dureri de spate,in special seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mina ti-am trimis pm.
Tecky da si pe mine ma doare spatele ca burtica creste eu toata ziua alerg dupa fata strang seara jucarii stau si la bucatarie in picioare stau pe scaun la calculator deci da ma doare spatele. Pe mine ma mai dor si oasele bazinului asta au ramas de la sarcina trecuta, ca na nu mai sunt ca noi, atunci ma dureau numai spre sfarsitul sarcinii cand se deplasau sa faca loc pt bebe dupa ce am nascut mi-a trecut da acuma iar apasa burtica si toate celea si incep sa ma cam doara ma mai blochez cateodata asa din cauza asta.
Alina Maria am pus caruciorul.
Fareselena te-am trecut pe listutza cu dpn 10 iulie, asteptam data nasterii si data ultimului ciclu sa completam la listutza.
Ella ce vb fata ca esti ca un tanc? Vezi ca te bat. Arati f bine vb serios.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Tecky si eu am dureri de spate, de cred ca mai mult de o luna, mai ales seara si ma doare spatele jos, cam pe unde sunt rinichii dar parca mai jos.
Iti dai seama daca de acum ne doare, pei la 9 luni ce facem?

Lori20+

Mergi la inceput