Mamici de iulie-august 2008 (30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

test

Ana-Maria20+
am oMARIA!!!AMR 20sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/swf/x4a86k > < /param> < param name= allowFullScreen value= true > < /param> < param name= allowScriptAccess value= always > < /param> < embed src= http://www.dailymotion.com/swf/x4a86k type= application/x-shockwave-flash width= 420 height= 360 allowFullScreen= true allowScriptAccess= always > < /embed> < /object> < br /> < b> < a href= http://www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun > Grigoras ana maria< /a> < /b> < br /> < i> Î ncÄ#65533 rcat de < a href= http://www.dailymotion.com/anaxena > anaxena< /a> < /i> < /div> " target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

alt test

Ana-Maria20+
am oMARIA!!!AMR 20sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

gata am pus www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">poze hainute

Ana-Maria20+
am oMARIA!!!AMR 20sapt
proiectul bebe pink
www.dailymotion.com/video/x4a86k_grigoras-ana-maria_fun" target="_blank">filmuletze bebe new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Vazut hainutze do Lisboa...Frumos Anaxena!!
Bujo, Sun - multzumesc pentru remedii...Dupa ce mi-am stors creierii sa vad de ce si cum cu durerea de stomac, mi-am dat seama ca de fapt este o febra musculara la muschii interni ai abdomenului.Cum n-am mai innotat cam de multicel, probabil ca i-am solicitat acum doua zile..O sa-mi revin pana maine.
Sun, frumoase frumoase poze si frumoase personaje!!!Unde sunt facute?
Caprioara,sunt foarte frumoase pozele.Sunteti frumosi amandoi
Acum le pun astora de pe aici Ciocarlia in interpretarea lui Gheorghe Zamfir.Ca de samba m-am acrit!!!Bine ca se termina!!Si daca ma enervez ii culturalizez si cu Rapsodia Romana.Hehehe...
Ca nu pricep - cum o tzara care promoveaza nuditatea si sexul (astia fac reclama stradala la gel lubrificant) poate sa interzica topless-ul pe plaja si barbatilor sa intre in mijloacele de transport in comun fara camasa sau fara tricou.Cica e indecent si impotriva bunelor moravuri.Nu ca as fii indraznit, dar am intrebat si eu ca idee...
Noapte buna fetele mele.Pup pe burtici!!

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (14+)si tati asteptand o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neatza,

Ana ce idee ai avut sa pui hainele pe jos! Super sunt, sa le poarte sanatoasa!

Bujoricu bafta azi la scoala! Sa ne povestesti ce si cum! Si noi cred c-o sa incepem dar nu stiu cand. O sa vina si iubi, bla bla....asa e agreementu firmei lor cu cei care fac asta!

Elena bun venit! Hai, spune-ne despre tine!

Narcisa multumesc! Depinde, fiecare in alt loc...Zapaciti si brazilienii astia ai tai, dar stiu faza cu topless-ul!

Va pup si va doresc o zi faina!

La multi ani OanaH! Sa fii sanatoasa, fericita si mamica unui bebe perfect!

Danutzaaaaaaa?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Fetele multumesc mult de urari! Nu vreau sa nominalizez sa nu cumva sa uit pe cineva dar sunteti niste dragute si va pup pe toate!

Am adaugat niste poze pe picasa daca vreti sa vedeti ce fata mare am! nu luati in seama moaca mea obosita rau..

A fost frumos, am sarbatorit si la gradi cu picii si acasa doar noi trei. la final a fost cam greu pt ea ca nu-i mai ardea de poze, cred ca se si intreba ce ne-o fi apucat azi toata ziua

cami tie vroiam sa-ti spun sa nu te mai iei dupa voci "bineintentionate". mai fata voi veti avea un copil, v-ati luat casa de curind, aveti totul inainte, nu le arunca peste bord dintr-o prostie. sfatul meu de gagica batrina e sa tii cu dintii de familia ta si trece si furtuna.

turturica eu sincera sa fiu cit am stat in concediu postnatal, deci pina la 3 luni, nu am reusit sa fac mai nimic. nu reuseam sa ma organizez deloc. e drept ca eram singuri si nu ma ajuta nimeni, decit sotul seara care facea destule dar tot greu era. ziua abia cind culcam bb puneam de un spalat, aranjat un pic prin casa, mai dormeam si eu, de astea. de gatit in general gatea barbatu-meu seara. si nu stiu unde se ducea ziua... deci cred ca depinde de la persoana la persoana. nu vreu insa sa te descurajez, mai curind sa te previn ca nu prea cred ca vei avea chef de munca.

anaxena chiar ne-au lipsit postarile tale, bine ai venit inapoi.
anka ma bucur pt test! fata, atita scrie la bulentin!

bun venit,FARESELENA!

hai ca daca nu ma culc acuma adorm pe monitor
pupici
19+

Mami de Anna (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna dimineata fetelor cu burtici.Nu am mai scris ca nu am avut timp dar v-am citit.Eu fac 18 saptamani de sarcina maine si sunt fericita,dar inca nu o simt pe fetita mea,oare sunt asa de nesimtita ca nu o simt deja am citit ca voi simtiti.Trebuie sa stau in vreo pozitie sau sa fiu foarte relaxata.???
Caprioara sa iti traiasca baiatul sunteti frumosi.
Ce ai facut la teste anka laura?? Poate ai scris dar ultimul cap nu am apucat sa-l citesc.
Anaxena cum a fost plimbarea ta ,cred ca frumoasa???
Mada max pupici tie si fetitei tale.
Salutari boticelina ,biribu, sun smile si tutror ca nu va tin minte numele.

17+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

buna dimineata mamici cu burtici,

Anaxena bine ai revenit printre noi, superbe hainutele, sa le poarte sanatoasa si voioasa! Cum a fost vremea pe acolo?

Azi am intrat in 20 de sapt mai sunt inca pe atat, abia astept sa-l strang in brate pe David!

Lori 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Buna dimineata burtici! Bai, pleaca si omu un pic de langa computer si, jap, apar inca 4 pagini, ntz, ntz, ntz...

Anka bravo pentru test! Eram sigura ca asa o sa fie si ca au dat aia buleala cu dublutestul! Ai fost mortala cu scrisoarea vicioasa catre sot

Mona vazut pozele, m-am indragostit de ochii lui Cris, seamana izbitor cu sotul tau; si nu te mai stresa cu grasimea ca nu-i chiar asa. Trust me, stiu cum e sa fii gras si tu nu esti acolo.

Anaxena, vazut hainutzele, sunt MINUNATE! Sa le poarte sanatoasa si voioasa si la ce preturi zici ca le-ai luat, mai bine emigrez

Camy_pus nu e bine sa te framanti dar e normal. Si eu ma gandeam exact ca si Biri, aveti o casa impreuna, veti avea un copil, nu-s lucruri la care cineva sa dea cu piciorul, doar asa... Dar e greu sa fii despartit, si fostul meu sot era navigator, aveam si cate 8-9 luni cand doar vorbeam la telefon si crede-ma ca uneori barbatii chiar nu stiu cum sa ofere sprijin emotional prin telefon. O discutie sincera, fara acuzatii, fata in fata, va rezolva totul intr-o clipa, vei vedea. Hang in there, BB e voios, misca, bucura-te de sarcina!

Turturica, multumim de complimente , sper sa fiu o mama buna. Cat despre munca... si eu mi-am propus sa ma intorc repede, cam la 4-5 luni ale gargaritzei, sper sa pot. In schimb eu deja am inceput pregatirea psihica pentru oboseala de dupa nastere, pentru 3 ore de somn pe noapte, de-aia nici nu dau din bot acum, in sarcina, daca ma mai doare sau inteapa ceva, ca banuiesc ca-i mizilic pe linga ce urmeaza. Acuma, vedem, si dupa cum ne-o fi norocul cu bebelonii

Sunny, ce frumusei sunteti si ce locuri frumoase Io insa mai astept si boze cu burtik, ca ai promis de-o saptamana si m-ai lasat cu okii-n soare

Bujo sunt ultra-curioasa ce va zic la scoala de mame. Sa ne ziceti si noua (poate o ademenesti se pe Camy cu tine, ca uite cu ce-si ocupa timpu...)

Biri, felicitari inca o data pentru Anna, am scotocit la poze dar inca nu apucasei sa le pui...

Dara nu-ti bate capul, o sa simti bebelonul cat de curand. Eu de ieri, cand am intrat in sapt 18 pot sa spun ca simt gargaritza clar si inconfundabil. Chiar eram ieri la Primarie sa depun niste acte, stateam la ghiseu si dintr-o data mi s-a dat un shut, mi s-a luminat toata fata, s-a uitat doamna de la ghiseu la mine ca la masini straine, cui naiba i se lumineaza botu' in fata unui bon cu numar de inregistrare ?

Am uitat sa va zic, dar ieri a fost si ziua lui Ozzy, motanul meu, a facut 8 ani, sa nu radeti de mine, a primit portie dubla din orice mangaiere; si am fost si la casutza de la tzara ca avem acolo un batalion de 6 catelusi mici, sunt atat de simpatici, umblau dupa mama ca dupa mother-goose

Va pup pe toate, stiti voi, fara discriminare , si mai trec azi

Monica si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza 17+ posibil ?

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neatza burtoaselor.
Boti si io sunt super mega curioasa cum o sa fie la curs, dar am citit pe forumu clinicii ce ziceau alte mamici care au participat si au fost foarte incantate. Cik se face o pregatire pt nastere, exercitii de gravide, ceva notiuni de pediatrie, cum sa alaptezi... chestii din astea.
Cami sper ca ne vedem diseara acolo.

bujo 17+
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput