Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (10)
Raspunsuri - Pagina 6
Vasari spune:
Am adormit copilul. Tot in paturica in brate.
Amy, te-am trecut si pe tine in listuta. Daca vrei da-mi datele la care e trecut x sa completez.
Alina si Maria - 3 NOV 2007
bb_yasmi spune:
helloo
am fost azi la inot cu bebe a fost superrrrrrrrrrr!!!!!!!! ne-am intalnit cu raulito de ank, care e un scump cu ochi albastri si tare serios...nu a vrut de nici un chip sa ii zambeasca la Iasmi a mea... si ea saraca ii mai facea cu ochiu' din cand in cand...
ne-a placut ffff mult, apa calda, in sala fff cald iar bebei s-au distrat toti asa frumos!! plus gimnastica care am facut-o noi mamicile in apa!!! de abia astept sa mergem din nou!!!
ankule poate data viitoare avem timp si de un citro!!o sa revin cu pozici de la inot!!
aaa ink o chestie: pana azi eram stresata la fiecare baita sa nu ii intre apa in urechi....dar vad ca nu are nimik!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
helloo
am fost azi la inot cu bebe a fost superrrrrrrrrrr!!!!!!!! ne-am intalnit cu raulito de ank, care e un scump cu ochi albastri si tare serios...nu a vrut de nici un chip sa ii zambeasca la Iasmi a mea... si ea saraca ii mai facea cu ochiu' din cand in cand...
ne-a placut ffff mult, apa calda, in sala fff cald iar bebei s-au distrat toti asa frumos!! plus gimnastica care am facut-o noi mamicile in apa!!! de abia astept sa mergem din nou!!!
ankule poate data viitoare avem timp si de un citro!!o sa revin cu pozici de la inot!!
aaa ink o chestie: pana azi eram stresata la fiecare baita sa nu ii intre apa in urechi....dar vad ca nu are nimik!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
sper sa avem timp si de un citro... ne scuzi ca am fost asa de seriosi ..sper ca data viitoare sa nu mai fim asa de increzuti...
Auzi era cumva Iasmi singura fetita de acolo...??? Erau multi cavaleri in jurul ei si morocanosul meu nu si-a dat seama ce bafta a avut ca statea chiar langa printesa
Si eu de abea astept sa mai mergem ... ce ma bucur ca ai descoperit cursurile astea.
Cand am ajuns acasa ...a adormit Raul instant
Ank Raul 17.10.2007
Kiva spune:
fetelor unde faceti cursurile ? care e durata lor? a unei sedinte? si cine ii invata pe bebei ? si ce ii invata? povestiti-ne si noua
iris a mea maraie la mamaia in brate
si eu mai profit nitelus sa stau aici la calc ca am facut marea greseala sa las calc in camera ei
si abia dac apot sa-l folosesc
geo_ionita spune:
Mai imi puneti linkul cu centrele de activitate pe care le aveti, nu mai stiu in ce capitol erau si sa nu stau sa caut la infinit...ca as vrea sa ii iau si eu unul bebelinei mele...asa ca un cadou la botez, cand face si 2 luni.
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
bb_yasmi spune:
ank si a mea a adormit instantaneu.doarme de la 18.30!!!
kiva, cursurile se tin de o dr!!! se pot incepe de la 2 luni!!
oana_r spune:
Amy, matei varsa cam pe la 2 luni,si-i dadem o lingurita mica de ceai de menta,taie greata,dar nu mai mult ca se constipa.pentru diaree este bun un varf de cutit de calciu carbonic,dar intreaba pediatra ca nu stiu daca se da la copii asa mici,cu asta scapi sigur de diaree.
multa sanatate
Anya-Dumitra si Matei
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Kiva
fetelor unde faceti cursurile ? care e durata lor? a unei sedinte? si cine ii invata pe bebei ? si ce ii invata? povestiti-ne si noua
iris a mea maraie la mamaia in brate
si eu mai profit nitelus sa stau aici la calc ca am facut marea greseala sa las calc in camera ei
si abia dac apot sa-l folosesc
kiva , mama lui Iris , 24 oct 2007
O sedinta dureaza o ora si costa 20 ron.Ne invata sa facem gimnastica cu ei in apa.Atat l-am ridicat si l-am coborat de cred ca am slabit eu un kg.I-am tinut de manute si au facut pluta pe spate, tot pe spate i-am tinut de cap si gat.Dupa i-am tinut sprijiniti pe brat in lateral cu fata in jos si aveau pozitie de inot... niste scumpi toti cei de acolo.daca aveti cursuri in oras la voi mergeti ca sunt de nota 10.Nu va faceti griji pentru apa din urechi ...e o experienta de neuitat
Ank Raul 17.10.2007
Kiva spune:
vasari , vin cu completari : a avut 47 de cm si s-a nascut , in final prin cezariana
de scor nu ma intreba ..