darleena la fel si Iasmi!! "roade" tot ce apuca, babatica, mana mea, haine (indiferent ale cui...
) si pumnii...azi aproape si i-a bagat pe amandoi in gurita...![]()
fetelo eu nu am reusit sa o tin pe iasmi treaza pana la 21.30-22 sa ii fac baita mai tarziu, cum se apropie ora 20 e fff nervoasa, agitata, mai nou tipa....ii fac baita si apoi papa si nani!!! e rupta de somn!!si-a facut programul asta de vreo luna aproape!!
noi va spunem noapte buna!!! somnic pufos!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si  mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
 mami  si bubulina 
 IASMINA ALYSSA 31.10.2007

salutare mamici,
Sunt mamicuta unei scumpete de fetite CARINA nascuta pe 29.11.2007, cu cezariana, 3040 g, scor APGAR 9 si as dori sa ne treceti si pe noi in listuta.
Nu am reusit inca sa citesc totul din urma, dar mi-am dat seama ca ne confruntam cu aceleasi probleme si e tare bine sa ai cu cine povesti.
Vali sa stii ca de cateva saptamini si eu am problema cu suptul. Pitica suge 5 - 10 min dupa care intoarce capu si daca insist se enerveaza si plinge. Iar de cateva zile am gasit si un remediu... cand intoarce capu o iau ne mai jucam un pic, mai povestim (cam 15 min) dupa care o pun iara la sin si papa. Exceptie face doar dupa baita cand e tare obosita si adoarme imediat, orice as face nu suge mai mult de 10 min.
Ank si bbiasmi unde mergeti la inot ? La gen 30 ? 
Daiana 
 de 

bine ai venit,Daiana!
bebe doarme,tati sforaie deja
,numai eu stau si bantui pe net
e timpul sa ma culchi si eu.
Noapte buna!

da Daia ,la gen 30 mergem... daca vrei sa vii esti invitata noastra 
... 
Noapte buna  tuturor!!!!!!!!!
Ank  
  Raul