Mamici de mai-iunie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 7
fecian spune:
CamiM ai dreptate stiu
... incerc sa fiu optimista, sa fiu cat mai calma, insa uneori chiar nu reusesc..sunt intamplari in viatza care iti darama orice dram de optimism.. Totusi incerc sa ma ridic, sa nu ma las sa ma doboare de tot... de aceea am ales sa ma descarc aici pe forum caci stiu ca exista persoane care ma vor incuraja...in viatza reala e mai greu, caci oamenii la care tin sunt departe si greu de gasit![]()
Oricum incerc sa imi revin, cred ca deja incep sa imi revin...mai greu e pentru mama mea, caci nu are cui sa isi spuna oful...eu macar va am pe voi.
Bafta multa la doctor miercuri
...sa iti iasa analizele excelente![]()
Felicia
24+ mamica de puiuc
Gabriel
pozici cu burtic
aelita spune:
FECIAN-eu deja m-am dat sambata la perdeaua din dormitor ,si am scos tot din camera, miscat patul,scos noptiere,spalat tot pe jos,si geam..luna.
Acum ma uit la perdelele din bucatarie..sa le vina randul .Si restul casei...
In al doilea trimestru asta o sa facem toate 
Apoi ne mai asezam burtile si mai lenevim in asteptarea minunilor.
CAMI-ma bucur ca a fost totul bine la doctor.Ce face Sofiuta ?
stiu ca mierea ,pt constipatie,e cel mai bun remediu .
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
25s(DPN 18mai2008)
stefany_p spune:
bine v-am regasit, am sa folosesc remediile pt constipatie, de fapt chiar am mancat ananas, mar si ma pregatesc de niste lapte..
gabitza...felicitari pt bb voinicel
fecian..in ultimul timp si eu am ameteli pe langa dureri de spate, stranut, greata, constipatie....
andree27...deci deocamdata suntem 3 cu dureri de fofo..tu camim si cu mine..eu ajung pe 8 la medic, daca afli intre timp vreun raspus la treaba asta te rog sa-l impartasesti
camim..ai intrebat doctorita cumva de ce avem acele dureri? pe mine ma termina...tinem pumnii la eco
eu sunt varza, sotul a cazut pe gheata, si-a dizlocat umarul, de la ora 5 dimineata pana la 11 am stat la urgente..unde mai pui c-am alunecat pe niste apa si-am cazut intr-un genunchi...bb s-a ascuns bine si nu mai da picioare..uofff.tare-s necajita
aelita spune:
vai,STEFANY, ce v-a apucat sa cadeti amandoi ??cum e sotul ? refacere rapida ! pt tine nu te speria,daca ai cazut in genunchi.dar aveti grija cu cazaturile !
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
25s(DPN 18mai2008)
stefany_p spune:
nu stiu aelita, a fot o zi tampita de tot, a alunecat pe gheata, mana i s-a dus pe spate,a auzit cum s-a dizlocat...nu stiu de unde a avut putere sa se ridice sa se suie la volan sa conduca 5 km sa parcheze masina in garaj si sa ajunga acasa...a ajuns plangand de durere ..eu m-am speriat ca nu l-am vazut niciodata planagnd din cauza durerii..eu am cazut in spital, cautam urgentele, m-am bagat ca romanul in fata si le-am zis ca nu plec de acolo pana nu-l vede un doctor pt ca avea dureri f mari...asistenta, o draguta de fata, sa-i dea Dumnezeu sanatate a facut tot ce-a putut sa ne ajute...
acum sotul e acasa, cu mana la loc, slava cerului..mai sunt dureri, treuie repaus...ne revenim usor si trecem si este asta
Diana79 spune:
Gabitzam felicitari pt baietelul sanatos.
Stefany sanatate sotului tau.
Cami bafta la analize miercuri. Eu le-am facut acum 2 sapt iar pe 8 feb mergem la ecografie 4D abia astept, platim dar nu conteaza cu Nicole nu am facut si-mi pare tare rau. O sa avem si DVD cu filmuletz si Cd cu poze. Asteptam cu maree nerabdare.
Noi suntem bine am luat 5 kg si bb Alysia misca f mult mai ales noaptea. Nicole e tare dulce imi pupa burtica mereu.
Mai avem un pic si vine bunica abia asteptam.
Numai bine tuturor
27+
Alysia Maria si
de
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
aelita spune:
Stefany-recuperare usoara sotului tau !!
DIANA-si tu o sa ai fetitele de varsta apropiata !
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
25s(DPN 18mai2008)
violeta11 spune:
Buna fetelor ce mai faceti?????
Eu sunt un pic cam racita,si parca nu imi mai trece deloc,am nasul infundat si imi curge,nu stiu ce sa mai fac,am fost la farmacie dar mi/a zis ca nu imi recomanda nimic,decat ceaiuri calde,supe si fructe....am luat doar niste pastile cu mentol ptr nas infundat....dar parca degeaba ca nu/si fac efectul..offf.abia astept sa scap.
BB misca la greu,cu niste lovituri din zi in zi mai puternice,ieri l/am simtit cum sughita,cam un minut a durat.
STEFANY,multa sanatate sotului,si tie,si la toata lumea!
27 saptamani
DPN 6 Mai ...
Baietel canadian 100%
stefany_p spune:
multumim de urari, sotul e deja pe spate de cate gagici s-au gandit la el
..
ne-a sunat seful lui si ne-a spus ca a cazut tot astazi, pe aceesi strada, in acelasi loc si si-a dizlocat umarul drept, exact ca sotul meu..mai ceva ca in dosarelex
...
sanatate la toate burticile