Mamici de mai-iunie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Stefany, ca sa-ti raspund eu la intrebarea ta, pot sa o fac doar partial, adica eu previn constipatia cu fructe, mere, mai ales, lactate, si ovaz pus alaturi de alti fulgi in lapte+miere. Daca ma vezi pe mine cum pap cereale... e un adevarat ceremonial.
Acum trebuie sa-ti raspunda si fetele care au "tratat-o".

Lori 23+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

ANDREAP...scuze ..la saptamana a 16
a...http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lorich, pup si io.... dupa ce ca inca n-am calculatorul acasa, am si treaba la sv si abia apuc sa va scriu si sa va citesc...Nu fii deprimata, hai ca vine acum primavara aia frumoasa...
Stefany, medicul mi-a oprit eleitul sperind ca poate nu voi lua asa mult, dar vad ca efectul e invers..., asa ca nu cunosc nici eu vreo reteta miraculoasa de mentinut in forma...din pacate
Fecian, condoleante, imi pare rau de bunicuta ta si-mi inchipui ce trbeuie sa simti, departe asa de familie si fara sa poti face nimic...multi, fii tare.
Stefany, constipatia e grea problema, eu incerc cu de toate, cereale cu lapte, fructe la greu, lichide destule, supozitoare cu glicerina...dar tot dificil este...ma gindesc chiar ca poate gravidele asimileaza mai mult si ce iese e mai putin cantitativ...ma gindesc, trebuie sa-mi dau si eu o explicatie cit de cit logica, altfel nu stiu ce de la cit bag in mine....ies asa putin , rar, aproape deloc..

David (10 nov 2004) si
Simona 28+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Stefany, ca sa-ti raspund eu la intrebarea ta, pot sa o fac doar partial, adica eu previn constipatia cu fructe, mere, mai ales, lactate, si ovaz pus alaturi de alti fulgi in lapte+miere. Daca ma vezi pe mine cum pap cereale... e un adevarat ceremonial.
Acum trebuie sa-ti raspunda si fetele care au "tratat-o".

adaug prune, prune uscate sau din Cora (dar sunt scumpe rau),pere, lapte (dulce, iaurt, in care poti adauga tu fructe),supe zilnic, piine-numai neagra, cu seminte,eu si de la mamaliga cu branza si smantana, ceai de mushetel, plimbare...etc etc

Dar cred ca depinde si de organism- unele pers. reactioneaza mai bine/repede, altele..nu. Am noroc ca sunt o cacaciosa. In copilarie... imi aduc aminte de cum se lamentau matushile & mama, ca de la sarcina etc etc. Acum..pot sa zic ca probleme aveau si ca erau statice(adica -numai matushile grasutse se plangeau de asta..), si cele care nu mancau ciorbitsa etc.

27+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna dimineata si de la noi!

Scriem repede...ca avem o zi si o saptamana de maxima agitatie la servici...dar mai citesc printre picaturi!

Gabitzam dulce, dulce profilul lui Radu! Cred ca suntetzi topiti dupa el!!

Daria eu in wkd am o multime de preocupari, pentru casa (adiminstrative, chestii), plimbari, etc. Deci mai rarutz cu net-ul...!La servici, dupa cum spunea cineva, oricum stau numai si numai in fatza calculatorului, deci mai pot da un F5.

Fecian condoleante! Mai multe nu spun, pentru ca stiu ca ar fi de prisos in conditiile date!

Leeloo si Andreap m-ati speriat! Deci asta ma asteapta cand il voi astepta pe bb2!!! Inseamna ca primul bb chiar e privilegiat!! Eu chiar ma gandeam...pe asta clar il vom super alinta si beneficiaza si de toata grija si atentia intregii familii. Probabil la urmatorul nu va mai fi la fel...de multa atentie si grija! Hmmmm...

Succes Andreap le eco!

Spor celor care s-au apucat de renovari! Si eu am facut o mini-revolutie in doua camere pentru vreo 30 minute, dupa care bebe al meu a inceput sa-mi traga suturi cu o fortza...! Asa ca m-am intins urgent la orizontala si am linistit copilu'!

A propos, la voi cand da, cat de tare simtiti? Ma refer la cele de o varsta a sarcinii ca mine: 21 sapt.!

Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am sunat la cabinet sa mai intreb de rezultatul de la amnio. E venit, dar nu mi-l spune pina nu-l vede doctorita mai intai. Care doctorita are consultatii dupamiaza. Si sa sun eu mai incolo, dupa 6.
Nu va zic ca am niste emotii de lesin...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory74 spune:

salutare fetelor!
ce prost imi merge azi netul, sper sa nu fie de la inundatia unor vecini de aseara.unei familii de la 4 i s-a spart un racord din baie, nu erau acasa, alora de la 3 le-a ajuns apa pana la genunchi.saracii, inainte de craciun si-au renovat cei de la 3 tot ap si acum inundatie.
fecian, condoleante!!!!si eu am fost ffff legata de bunica si stiu ce inseamna, dar eu am fost tot timpul langa ea.la tine e f greu ca nu esti acolo dar cu gandul esti si ea stie lucrul asta.fi tare si gandeste-te ca ea o sa va vegheze de acolo de sus.
noi suntem bine, azi avem program de curatenie in camara, vreau sa arunc tot ce nu mai trebuie, dar il las pe sotul meu sa faca eu doar asist, ca nu vreau sa ma obosesc prea tare.
la noi e soare, am fost la mici cumparaturi si am venit incet acasa, e asa de fain.sincer abia astept sa vina BB sa ies cu el la plimbare ca si mie o sa-m faca bine aerul curat.
va pup pe toate si va urez o sapt buna cu mult soare!!!!!

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Am sunat la cabinet sa mai intreb de rezultatul de la amnio. E venit, dar nu mi-l spune pina nu-l vede doctorita mai intai. Care doctorita are consultatii dupamiaza. Si sa sun eu mai incolo, dupa 6.

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mai astia de la cabinet sunt normali?? Intreb si eu! Mai bine iti spuneau ca e trimis la medic si ca ei nu il stiu, decat sa-ti spuna ca nu ti-l pot spune ei!!!
Mama lor!!
Sa suni dupa ce-si incepe dr. programul...nu o sa stai pana la 6 asa!
Idioti!

Iti tin pumnii! O sa fie bine, stai linistita!
Ina

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

noi iti tinem pumnii, stim ca totul e bine,asha ca te pupam sa fuga emotiile.

27+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabitza, stam cu pumnii stransi, multa, multa, multa bafta si imi pare tare rau ca te tin astia in atata tensiune, Doamne ajuta sa se termine totul cu bine.
Bafta, multa, multa!!!

Mergi la inceput