Mamici de mai-iunie 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
MissParker spune:
Azi sunt singura la birou, seful meu e acasa cu gripa (i-am scris mail de insanatosire grabnica si l-am rugat sa nu apara pe aici pana nu se face bine!!). Mi-am jurat ca daca imi paseaza gripa, o sa stau acasa 2 saptamani cu medical, sa simta consecintele...
gabitzam, bravo pentru rezultatul bun de la amnio!!!!! Ma bucur tare mult pentru tine, ca acum stai si tu linistita. Ca noi, veteranele (
), aveam cea mai mare teama in privinta asta...
fecian, cat de bine te inteleg cu atitudinea asta a altora care cred ca daca nu faci foamea si nu te plangi tot timpul, nu ai voie sa te plangi niciodata!! Asa imi era mie cu rudele din Romania, eu nu aveam voie sa ma plang niciodata!! Eu eram pe minus la banca, dar varul meu (mare manager la Wrigley's) voia sa se imprumute la mine cu mii de euro ca sa-si cumpere apartament de 4 camere (mai avea unul pe numele sotiei si o garsoniera de la matusa mea, pe care o asteapta doar sa moara), ei au si doua masini, iar eu stau cu chirie, am in casa cateva lemne, iar masina e cumparata de sotul meu, dar de ... eu locuiesc in Germania si probabil ideea lor era ca eu am deja suta de mii de euro pe cont si deci imi permit sa dau credite prin familie, ca sa nu plateasca ei dobanzi la banca... Nu mai spun ca a avut un seminar la München si m-a informat ca, daca vreau s-o ia si pe sotia lui cu el si sa vina doua zile in vizita la mine, trebuie sa le imprumut eu bani de benzina pt. ruta München-Frankfurt-München ... Si proasta de Felicia a sarit cu banii, evident, iar cand au ajuns la mine i-am dus si frumos in excursie la Heidelberg, i-am tinut pe mancare si bautura, ba i-am trimis acasa si cu cadouri de cateva sute de euro pt. ei si pentru fetitele lor... Ca ei sunt tare "amarati", ma intelegeti... Ehe, dar vremurile astea au trecut, m-am rupt de toti parazitii din viata mea! Lasa ca e mai bine asa, macar stim cum stam.
Mai am o idee pt. combaterea constipatiei: cate o banana dimineata!!! Sotul meu jura ca toata digestia lui merge perfect de cand mananca o banana pe stomacul gol. Eu - care am oroare de banane - pastrez arma asta pentru cand s-o inrautati prea tare treaba si la mine, ca vad ca deocamdata e relativ ok.
andreap, si mie mi-a curs putin sange din nas zilele trecute, mi se mai intampla la 2-3 ani, stai linistita, ca nu e nimic grav!!
Fetele cu sindromul cuibului, nu veniti si la mine sa ma ajutati cu curatenia si organizarea??
Ca eu, nenica, nu am chef de absolut nimic, tot timpul imi spun: lasa ca fac din aprilie, cand raman acasa. Dar daca pana atunci oi avea ditamai burtoiul si nu mai pot nici sa ma aplec, ce fac? Ca vad ca s-a mai tuguiat putin... Asta e, o sa am toata ziua la dispozitie ca sa sterg praful in 3 camere, nu? Sau imi impart pe doua zile stersul prafului 
stefany_p, ai grija mare cu cazaturile astea!! Si eu am inceput sa fiu mai atenta! De exemplu, noi in baie avem cada si o cabina de dus separata. Pana acum eu faceam dus mereu in cada, dar am observat acum ca-mi vine ceva mai greu sa ies din cada stergandu-ma in acelasi timp pe picioare cu prosopul, odata chiar am alunecat si era sa cad, asa ca acum ma bag numai in cabina de dus, ca de acolo ies mai usor... Insanatosire grabnica pentru sotul tau!!
Fetele, eu ma duc la toaleta din jumate in jumate de ora si imediat ce ies am senzatia ca trebuie sa ma asez din nou. Ce-i drept, beau in medie peste 3 litri de apa pe zi, dar ce ma fac peste 2 luni, maiculita??
Andree27, bafta pt. diseara!!
Getutza81 , bine ai revenit, chiar imi era dor de tine!!
cleo78 , ce articol frumos, cate adevaruri sunt acolo!! Eu una am de gand sa ma ghidez dupa multe din ideile bune expuse acolo, mai ales ca am fost unul din acei copii la care parintii au crezut ca pot compensa lipsa afectiunii parintesti cu obiecte si cadouri (bicicleta, papusi straineze, haine de import). Cu ce dracu' sa ma incalzeasca obiectele, cand sufletul meu se usca?
Va pup mult pe toate 
Felicia
19+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
onyxg1998 spune:
Buna, la toate fetele,
Am fost de dimineata sa-mi iau rezultatul la analize: mi-a iesit putin cam ridicat nivelul de zahar asa ca maine trebuie sa merg sa repet testul! O placere, tinand cont de cum m-a scormonit una din asistente sa intre in vena ca bagase acul pe alaturi! In fine, asta este, merg maine din nou si sa speram ca de data asta iese bine, in rest analizele sunt bune. Am intrebat-o pe “moasa”, ca aici te vede medicul doar daca faci eco sau este ceva mai grav, in rest, moasa, am intrebat-o cum este cu starile aste de sufocare, mi-a zis ca este ceva normal, ca si palpitatiile. Mi-a zis ca se incep cursurile in martie, sper ca ultima saptamana din martie sa-mi iau concediu. Macar de as rezista pana atunci! Vreau sa va spun ca m-am ingrasat 12 kg, daca merg tot asa, tot 20 kg iau pana la sfarsit! Ma ingrozesc! Dar am sa incerc sa mananc mai putina cantitate, si poate mai des.
Pupik de la Onyx si Vlad
28+
Alexandra Maria si mami de
Vlad Gabriel James
aelita spune:
STEFANY-puneti pe strada afis:atentie,cad oameni ![]()
CAMI-haha cate nazbatii face
Sofia isiduce pampersul la gunoi de la 11 luni,fara sa o invat eu ca doar altceva nu aveamde facut? cum il vede impachetat,il ia,deschide usa la dulapul unde gunoiul,il pune si apoi se aplauda. Apoi se intoarce ca isiaduce aminte ca a lasat usa deschisa la dulap,si are manii,nu suport ausile deschise la dulapuri decat dacale deschide ea sa umble,altfel,trece pe langa ele si le inchide.
Dimineata o iau cu mine in pat,ii daubiberonul si adormim la loc amandoua,si cand se trezeste imi aprinde lumina in cap,acum ajunge la intrerupatorul de langa pat.E innebunita dupa absolut totce fac,si cel mai mult ii place sa ma apuc de curatenie,si ea sa stea in picioarele mele si sa apuce tot,matura,farasul,carpa..Daca ii zic sa plece de unde nu e voie,ia mana si nu mai face decat mai tarziu daca nu o vad .Si daca o prind la locuriinterzise,inainte sa zic eu ceva,ea fuge ! Si cand o cert se uita nevinovata si ii zic apoi sa plece si o ia din loc imediat.In general asculta si imi pot face toata treaba in casa.
LEELOO-ma bucur ca nu mai are nimic Stefan.
ELENA-frumos numele Tudor.
ce sa mai spun de spitale...jale mare!
daca mai simti durerile,sa te duci la medic.daca nu,stai linistita.
LILY-fetita a prins gustul somnului
de misca mai incet.Leneveste .
KRISTINIKA-daca e vorba de antitetanos,cum zic si fetele,se facea pe vremuri,pt care nasteau pe camp si exista acest risc de infectie,dar in ziua deazi nu mai e cazul in spitale,cat de murdare ar fi ele.
CORY-
quote:
mi s-a intamplat de multe ori sa pun in loc de ulei otet, si imi dau seama doar cand e pe soba si ma omoara mirposul otetului

ONYX-sper sa iti iasa bine analizele data viitoare !
Ajutati-o pe Sonia
Sofía (2ian2007) 
25s(DPN 18mai2008)
Magnetism79 spune:
Fetelor sunt fff fericita , bebelusul meu a ramas baiat si la 20 de saptamani, azi mi-a confirmat doctorul acest lucru , sper sa fie bine in continuare , insa am o problema cu ureaplasma asta care nu se da lovita dloc, am reperat-o in Dec , am facut trta cu Azitromicina la cre e sensibila, am repetat analiza in Ianuarie si tot pozi a iesit. doct a spus ca imi va mai da trat pe la 30 de sapt asta e atept pana atunci,
va pup pe toate si sa mai treceti un Baietel pe lista cele care stiti ca eu nu stiu cum sa ma trec.
P.S.Sunteti niste scumpe toate si imi place ca scrieti mult, su sunt mai noua si daca nu va scriu prea des asta nu insemna ca nu va citesc va stiu pe toate, sunteti cele mai tari
Va pup pe toate
+ 20 sapt cu Gabriel Bogdan sau inver cine stie
cenia spune:
Salutare
tot cautam un balansoar pt bebe si mi-a placut mult asta desi e scump tata: http://www.gracobaby.com/assets/demos/sweetpeace/index.html
noi facem bine, nu mai am curaj sa ma cintaresc. o sa imi fac totusi curaj.
copilul meu acum arata burtica lui si spune ca are bebe, cit i-ma spus ca mama are un bebe!
in rest, toate bune
Cenia 25 saptamini
violeta11 spune:
Buna fetelor,si multumesc ptr incurajari,parca mi/a mai trecut un pic raceala asta....
Azi l/am simtit pe bb sughitand,cam un minutel,max 2 a durat sughitul lui....simteam cum se zbate intr.o parte burtica cu niste batai usurele...
Eu mai mult il simt pe bb in partea stanga.la voi cum este?????
SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!
27 saptamani
DPN 6 Mai ...
Baietel canadian 100%
simonacip spune:
Neata fetele...
Onyx, bafta din nou la analize, la fel pentru Magnetism, iti doresc sa-ti reuseasca tratamentul de data asta...si sper sa-mi iasa si mie bine analizele. Am de luat si vineri, si peste o saptamina....
Tre sa ma intilnesc cu sis la metrou, intrerup mesajul, scriu cind vin...
Puuupiii
David (10 nov 2004) si
Simona
28+ 
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
"neataaaaaaaa
Azi il avem pe tati liber asa ca am intrat sa va pupam. Mergem la Ikea si sper sa gasim patutz pt bebe si o comoda care va fi si masa de infasat si loc de depozitare lucrusoare. SA ne tineti pumnii!
Alina
26+
Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
gabitzam spune:
Buna dimineata ![]()
Baieteii iau detasat conducerea, l-am trecut pe lista si pe baietelul lui magnetism ![]()
Nu ma supara inca nimic prea tare, dar au inceput arsurile la ceas de seara. Bleaaahhh! Nu pot sa sufar cand ma trezesc cu gura punga de la acidul revarsat. Cand ma bag in pat stau cu sticla de apa linga mine si iau inghitituri mici-mici pina simt ca ma lasa. Cred ca o sa-mi fac un pai lung sa ajung direct la sticla fara sa ma mai ridic prea mult
Imi vine sa iau canuta de apa a lui Andrei sa iau cate o dusca 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Andree27 spune:
Neatza fetelor,
Vin cu vesti bune!!!Dupa cum stiti am fost aseara la dr si bebica a meu e bine ,se dezvolta normal,totul e bine,are caputul de 5 cm.Cand a pus dr prima data ecograful pe el a stat cumintel ,dar apoi asa s-a rusinat si si-a acoperit fata cu manutele,scumpul de el!!Nu am putut sta foarte mult la dr ca bietul de el avea de mers la o cezariana si inca mai avea paciente pe hol!!!
LILLY despre clinica numai atat am putut afla ca cica in martie spera sa fie deschisa ca ei de acuma tot platesc pt ea ,chirie cred ca nu prea am inteles!!!Dr meu cred ca in martie isi ia concediu asa ca daca aflii tu ceva inainte te rog sa ma anunti si pe mine!!!!
la toate!!!!!!
Andreea
22+ in asteptare de un ingeras:
Eric