Mamici de mai-iunie 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna burtici.
Andree27 iti inteleg nerabdarea.Multa bafta la intalnirea cu puisorul tau. Nu stii daca s-a deschis clinica noua a lui Butnaru? Eu joi am intalnire cu bebelusa si in seara asta trebuie sa sun sa vad daca ma duc la clinica noua, sau tot la cabinetul vechi al d-rei.

In ultima vreme bebita mea e tare puturoasa. Nu are chef sa miste. Aseara am pus mana pe burta si-am rugat-o frumos sa-mi dea un semn ca-i acolo, si imediat a miscat Dar mi se pare ca mai demult se agita mai des si mai mult.

Lilly 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Leeloo draga, la ce medic ai fost la CF2? Si eu sunt tot acolo...

Lori 23+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Lilly nu stiu daca s-a deschis inca pt ca eu azi merg tot la cabinetul lui.Ultima data cand am fost la el mi-a spus ca in 4 februarie ar vrea sa deschida clinica dar nu e 100%sigur!Lasa ca azi daca aflu ceva te anunt!Tu nu stii ce dr vor mai fi inafara de a ta si al meu?

Andreea 22+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Buna fetelor!

Sunteti atat de harnice!!! De abia apuc sa va citesc.
Am o intrebare poate stie cineva sa imi raspunde. Ultima data cand am povestit cu dr. de familie imi spunea ca pe la 7 luni si jumatate ar trebui facut nu stiu ce vaccin - nu retin pentru ce si pe la ~ 9 luni inca unul. Stiti despre ce este vorba? Vi s-a spus si voua asa ceva? Voi il faceti?

Cristina 26+ viitoare mami de Andreea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo, multam de articol; e si pe al meu (suflet)

Kristinik, ai cumva Rh negativ si sotul pozitiv?

Lori 23+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Kristinik, imi aduc vag aminte din prima sarcina ca sunt unii medici de familie, mai putin ginecologi, care recomanda parca vaccin antitetanos spre sfarsitul sarcinii. Dar asta cred ca e reminescenta de cand se nastea acasa in sura...

Cele cu RH negativ fac ceva injectii cu anticorpi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Lilly stii ce mai vreau sa te intreb?Dr ta ti-a dat nr ei de tel mobil,in caz ca e ceva?Nu de alta dar al meu nu mi l-a dat,numai pe cel de la cabinetul lui sau de la spital,si mie imi e cam groaza ca nu stiu cum sa-i spun sa mi-l dea incaz ca e ceva!!Tu ce zici?

Andreea 22+ in asteptare de un ingeras: Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetelor !!

Am lipsit o gramada, am incercat sa tin pasul, dar ati facut 3 capitole in lipsa mea, si mie destul de greu sa stau sa citesc in urma atata, am cti o parte dar apoi mam dat batuta ca e prea mult... dar am vazut la un moment dat anumite discutii despre nemultumirea unor fete cum ca nu ar fi bagate in seama si despre formarea de bisericute, ei bine, si eu ma simt asa cateodata, dar Luminel, nu vreau sa iau apararea la nimeni, poate ca nimeni nu a mai avut probleme de genul tau si nu au stiut ce sa iti raspunda, de ex si si nu as fi stiut ce sa iti zic... asta asa ca o intarziere si mam gandit ca ar fi bine sami spun totusi parerea.. si apoi, si eu mai intru cateodata, si nu am ce sa scriu, cand mai vb fetele din bucuresti despre programari si doctori, eu ce sa zic acolo, fiind din arad ? si mai sunt asa unele subiecte la care eu chiar nu am nimic de spus... si atunci nu spun nimic...

Despre mine, am fost plecati de acasa o sapt, la ai mei, cum spuneam si ultima data iam ajutat la mutat si am ramas umpic pe la ei, am venit sambata dar nu a mers netul, doar aseara sa facut... si azi toata ziua pana acum am citi ce sa mai scris, dar mam plictisit de atat citit si am zis ca o las balta si merg mai departe cu voi...

Va pup pe toate, si sper sa nu fie nimeni suparat in continuare...

Geta 27+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Nu am Rh negativ. Gabitzam cred ce e cel de care spui tu . Antitetanos. Nu stiu ce sa fac. Sa il fac sau nu? O sa il intreb si pe dr ginec. Doar ca ultima data am uitat sa il intreb.

Multumesc de raspuns inca o data.

Cristina 26+ viitoare mami de Andreea Cristina

Mergi la inceput