Nou stil de viatza (175)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Am venit de la sala pe la ora 20.45, cam lesinata, tinand cont ca azi nu prea am mancat: apa multa, un iaurt (450 g) si o banana (ca simteam ca lesin)

Tzuni mama, net-ul imi merge super, chiar mai rapid decat reteaua de cartier. Sau poate mi se pare mie. De cablu TV nu am de ce sa ma plang, din decembrie (de cand l-au instalat) nu am avut nici o prioblema. Acum ce-mi lipseste este decodorul HBO. Dar maine incep iar cu sesizarile.

Gusta , Dordia, sora-mea face bine, de sambata s-a mutat, dar aranjeaza incontinuu prin casa. Burtica ii creste, insa slava domnului nu a mai luat in greutate (are acum 95 kg). Internetul trebuie sa-l instaleze, o cam plimba si pe ea, insa nu cei de la rds ci reteaua de cartier.

Salutari tuturor fetelor: Carmen (sherifa de milioane), Delidana (studioasa noastra cu coronita), Tlaura, Rolo, Ruxij (super pozele si filmuletele de la derdelus), Zuzilici, Gusta, Tzuni, Hopes, Mamica dulce, Cami, Criscosty, Doroty,si toate celelalte fete. Pupici dulci tuturor

Noapte buna si vise placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ola chicas, uof uof ca abia tin pasul cu voi.
Violeta un pupic de la mine, nu e cam drastic regimul tau?? un iaurt si o banana...hmmm cat mai vrei sa slabesti?
Mamicadulce si eu incep disociatul de maine si tot cu ficatzei ca imi ploua in gura dupa ce am citit ultimele 6 pagini. Sau poate le combin si cu perishoarele de piept de pui.
Gusta spor la calcat, io abia am terminat.
Tzuni imi pare rau pentru masina. Pe mine ma scoate rau din sarite sa imi gasesc masina lovita in parcare. Sper ca ai casco.
Va las acum ca tre sa ma duc sa imi iau sotzul care a iesit cu baietzi la o bere.

mama de Ileana Cosanzeana

pozele mele
si frumoasele

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara fetele,

va multumesc pentru gandurile bune. Va pup cu drag .

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Un banc bun. Nu stiu daca am voie sa il copiez asa ca dau link-ul: http://life.hotnews.ro/stiri-fun-2282682-bancul_zilei_zapada_30_caraibe.htm

mama de Ileana Cosanzeana

pozele mele
si frumoasele

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ruxij sa-ti traiasca baitul cel frumusel! Si tu esti tinerica, din mesajele de pe DC eu aveam impresia ca ai mai mult, serioasa raaaau in scris. Si tu ai luat mult in sarcina daca zici ca inainte aveai 57. Si eu am luat la ambele sarcini muuult si am reusit si prima data si tre sa se poata si acumNumai dame bine aici, nu degeaba ii zice albumul frumoaselor, Mephala pt germania si tu ai fi slaba. Mey da' pozele nu tre sa fie actuale? Ca la tine e cam soare in pozeVad ca-s multe sportive aici, bravo fetelor. M-am intors si eu de la ora de aerobic, de fapt ceva bodystyling cu elemente Pilates. Inainte am facut si juma de ora incalzire, la fel ca si Carina, vreo 230Kcal..cit trei masline ametiteVioleta chiar ca drastic regimul tau!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

si raportul meu de miine va fi, cel mai probabil, unul foarte rusinos.

in aceasta perioada am incercat sa incep "n" diete. imi cumparam ce-mi trebuia si apoi aminam sau renuntam. intotdeauna "de miine". exact vorba lenesului sau a omului care nu vrea sa faca treaba.

dc am ramas la 70 (am avut 72 si voiam 66) ma declar multumita ... la "stilul meu de viata"... in fine, partea interesanta e ca in iulie aveam 64kg. deci aproape dadusem jos tot (cind am ramas insarcinata aveam 60-61 kg), ca acum la inceputul anului sa am 72. 72 am avut si-n ziua in care am nascut, dupa ce am nascut ...

eu nu mi-am cumparat haine noi. refuz sa trec la numere mari. ma indes cu multa munca in HAINELE MELE. consider ca dc imi voi cumpara haine mai mari, mare ramin.

de azi am inceput un soi de regim ca a lui Ruxij, nu exact dar pe acolo. sper sa ma tina. incep din nou si Pilates-ul. sper ca pina la ziua mea sa am macar, din nou, 64. vreau sa renunt la dulciuri ptr ca dc nu, voi face diabet sigur. maninc dulciuri in cantitati industriale. o ciocolata de 200-300g e nimic ptr mine. pot minca juma de kg de tiramisu and I am just geting started...

io pe aici ma pregatesc sa vad super-tuesday-ul. mi se pare fascinanta bataia dintre obama si hilaritza. eu, dc as vota, si dc nu as avea veleitati mai pronuntate conservatoare, as vota cu obama. e asa de elegant si de calm. mi se pare un tip "valabil" si absolut charmant.

am si un www.metacafe.com/watch/1073658/sarah_silverman_and_matt_damon_singing_im_fucking_matt_damon/ " target="_blank">cadou ptr voi.

sting lumina? noapte buna Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Da Liris si noi tot cu ochii pe cei doi, o sa fie intersant! Sunt tare curioasa de cum vor vota americanii, practic Obama are toate calitatile, numai ca e de culoare. Sa vedem cit de deschisa e de fapt lumea acolo. Spor la slabit!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Liris, esti si tu in album! Imi pare bine de cunostinta!

Tzuni mic si drag si scump si MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Violeta, vikinga, multumesc de aprecieri. Vikinga, nu's prea tanara,am 36 de ani.
Liris, spor la regim! Si eu tin regimul asta "tot p'acolo" Ca uneori mai calc un pic pe langa, dar nu serios, in sensul ca nu mananc paine si dulciuri, dar cateodata mananc de ex. aripioare de pui la resto si cica nu e voie. Da' ma rog, eu zic ca merge amestecatura asta.
Voi ati luat in sarcina, eu nu pot sa dau vina pe sarcina pt ca am nascut acum 6 ani si de atunci am mai slabit de cateva ori. Doar ca, acum 2 ani jumate cand viata mea a inceput sa intre pe un fagas mai linistit, am inceput sa ma ingras si nu am mai reusit sa ma apuc de regim "la timp" si uite asa s-au tot adunat kilele. Am mancat mereu la ora 9-10 seara, sandwich-uri cu paine, ciocolata, pai cum sa nu te ingrasi? Cum zici si tu liris in astia 2 ani jumate tot timpul m-am apucat de regim "de maine" si eventual m-am tinut o zi sau doua maxim si apoi gata, am mai pus extra kile. Acum insa sunt disperata, asa ca m-am hotarat sa ajung cum eram in poza asta

http://www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Lia+Stanciu

(de fapt nu cred ca reusesc, da macar un 65kg tot ar fi bine )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Hopes

Hai sa va inveselesc cu niste bancuri

Diriginta lui Bula il cheama pe taica-su la scoala.
- Domnule Bula, nu mai stiu ce sa ma mai fac cu fiul dumneavoastra! Nu chiuleste, dar si daca vine la scoala, tot degeaba vine! In clipa de fata e potential corigent la 4 materii, deci din nou repetent!
- Doamna diriginta, va multumesc pentru avertisment. Ajung acasa... si daca nu-l trezesc din bataie cu apa rece, sa nu-mi spuneti mie...
- Domnule Bula, poate nu-i cea mai eficienta metoda, totusi!
- Aveti dreptate, doamna! Lasati ca vad eu cum fac!
Ajuns acasa, Bula senior trece la atac:
- Bulica tata, intzoleste-te ca iesim in lume.
Il duce pe Bula la un sexi-club. Mama, ce spectacol! Bulica avea ochii ca la rac:
- Aoleu tata! Ce craci! Ce tzatze! Cin-le-o f*** p-astea?
- Premiantii, fiule, premiantii !

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Asta-i de milioane! De mult n-am mai ras asa de mult si cu lacrimi. I l-am pasat si sotului ca se uita la mine ca la nebuni. Acum suntem doi ...

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput