Nou stil de viatza (175)
Raspunsuri - Pagina 19
mephala30 spune:
pe Delia trebuie s-o intelegem, e in sesiune, normal ca viseaza la tiramisu,
.
cine mai e treaz?
Anda, ti-ai mancat orezul cu lapte?
Marilena, ai culcat fata? Tu ce faci?
Delidana spune:
Ma gindeam la filmul www.imdb.com/title/tt0461770/" target="_blank">asta. Am vazut trailer-ul si mi se pare amuzant. Astept sa vina pe ecrane si la noi.
Pai normal ca visez la tiramisu, ca dulciurile m-au tinut in viata sesiunea asta, culmea.
Hai zi, cind faci o portie si-mi trimiti si mie? ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mamica dulce spune:
Buna seara dragutzelor...vreau si eu la party cu filme...si cu tiramisu mai ales ![]()
Eu am vazut zilele astea No reservations cu Catherine Z.J...a fost o comedie romantica tare simpatica si Chuck And Larry sau cam asa ceva cu Adam Sandler, haios si ala.. In seara asta vreau sa ma uit la 1408, l-a vazut consortul aznoapte si a zis ca-i fain tare.
Cu Oscarurile de anul asta chiar nu sunt deloc la curent, cine si cu ce e nominalizat...no idea.
Violeta-felicitari!!! Ai ajuns deja la mentinere, bravo!! Eu cred ca dadeam cu tunul in locul tau
Iti urez mentinere usoara si de lunga durata !
liris spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Da refuz No Country for old man ca e o porcarie de film!
ce-i lipseste? ca eu mi l-am pus in "coada" sa-l vad pe netflix.
a, a vazut cineva "youth without youth" a lui Copolla? facut dupa tinerete fara batrinete a lui Eliade. l-am pus si pe el in "coada" mea pe netflix desi am citit review-uri proaste despre el. Copolla spunea ca e un film facut ptr el. totusi cineva care a facut "godfather" nu poate s-o dea in bara asa de rau de data asta. zic si eu ...
carina spune:
Carmen: am papat tot. Sunt fata cuminte. Si cateva capsuni si o patratica de ciocolata.
Carmen E: ma faci sa rosesc cu asa complimente de la sot.
Am gasit ceva reteta de gogosi coapte in cuptor si nu in ulei. O incerc si daca iese bunuta v-o zic si voua.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
dordia2000 spune:
Buna fetelor...
Am revenit si eu printre voi, si va multumesc pt tot. M-a tinut sor-mea la curent cu noutatile asa ca...mare lucru nu am citit.
Vad ca vaa tineti serios de treaba si asta ma bucura.
Noi suntem ok acuma, ne-am mutat dar inca despachetam si curatam si aranjam...etc.
Burtica e ok, creste si are cocosel, si poate in jumatate de an ma alatur ca m-am porcit si deja am pus vreo 10 kg pe mine. Dar pt bb as pune inca 10 ca apoi stiu ca ma veti ajuta sa le dau jos.
Abia astept sa vin in concurs si sa slabesc dar...deocamdata ma abtin cat pot la interzise...desi nu imi iese intotdeauna.
Tzuni...felicitari pt printesa, si sa fie sanatoasa si tu sa ai grija de ea si sa te bucuri de toate clipele alturi de minunea mica.!
Acum va poop ca tb sa ma duc la nani!
Diana
27+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
vikinga spune:
Mephala, greseala mea, e din cauza durerilor de dinti..
Ehei as vrea eu 65:)). Nu, deci astazi la ultima cintarire dupa sport aveam 75.5kg(target 70kg), dar lasa asa cum e, nu te mai chinui sa schimbi pe acolo, nu-i bai. Exact azi cind is ametita de foame, la aerobic a lipsit profa si a venit in locul ei o profa de box
. programul normal era de o juma de ora flexi bar, e ceva pt piept, spate si mai ales brate, juma de ora gimnastica pt abdomen si o ora aerobic cu elemente step. Ei ea nu s-a complicat cu chestiile astea, a facut 2 ore numai cu o singura pauza de 1 minut(!!!) ceva stil kick boxing, miscari de box
cu cite o haltera de un kg in mina, plus coborirea ritmica dupa step-er(asa ca un fel de treapta). Lovirea stil box la diferite nivele in aer si urcarea pe treapta prin saritura fiind concomitenete!! Si ce ritm! Abdomenele clasice si bicicleta in aer au fost ca miscari de relaxare in ultimele 15 minute, ce m-am mai bucurat ca pot sa fac in sfirsit ceva lejer:) categoric a fost cel mai greu antrenament pe care l-am facut de cind ma stiu, vreo 2 fete au abandonat dupa o ora. Eu am rezistat 2 ore is eu mindra dar.. terminata
Joi tot ea vine, sa vad daca reusesc sa ma ridic din pat miine:)Salutari de la ranita
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
zisaCami spune:
Raport: 64,1 kg; adica - 900 gr.
Am o perioada foarte aglomerata; imi cer scuze ca sunt asa absenta!
Incerc sa intru la sfarsitul saptamanii, dar nu mai promit nimic. ![]()
vikinga spune:
Ca uitai sa intreb, ce-s echipele alea pe prima pagina, cu ce se maninca(ca sa folosesc un termen duios si drag de care mi-e tare dor azi)?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo