*Gravidute&Mamici de IASI* (21)
Raspunsuri - Pagina 9
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addianaquote:
Originally posted by ralnied1
am spionat si cica nu-s asa cum se astepta creatoarea lor... Cica-s bune, da' nu ca alea de la cofetarie... Na ca am zis tot din casa...
eu cred ca zice doar asa sa nu ne dea si noua!!!
Ba va dau.Chiar pe toate! Nu era reteta pe care o cautam eu...dar de un' sa stiu,mama ei de reteta?! E un fel de doua feluri de cozonac si nu asta voiam.Savarinele de la cofetarie is pufoase si insiropate...
.Is ele buna si astea,dar daca nu-s ceea ce voiam tot degeaba...quote:
mai bine sa va doara pe voi ochii de atata roz decat sa ma doara pe mine cat stau sa le curat(nu geaca ca aia o bag la masina)
E super haioasa fii-ta,dar cand ma gandesc ca asa face si fii-miu si cum curat dupa aia imi trece orice urma de zambet.
quote:
daca la primavara cand ies florile de pe langa teiul lui eminescu vedeti un rand lipsa sa stiti ca e din cauza ei!
Poate primesti citatie de la Primarie,sa vii sa le plantezi florile inapoi.
quote:
voi vazurati ce scoate asta din trombon????

Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Celia spune:
Mamici...aveti activitati diverse...unele bucataresc delicioase, altele intretin musafirii si ...unele se plimbarisesc...cele cu serviciu...nu mai spun...
Diana si Kriss, ma bucur ca ati mai prins soare...macar putin dar a fost...fetele dulci ...iar Raisa a luat acasa ce-a putut sa duca ...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
Celia spune:
Miha, nu mai fi suparata ca celelalte pe care le vom degusta noi...vor iesi asa cum vrei tu ...ca doar le faci pentru noi...pufoase si insiropate...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
mihamora spune:
Cred ca maine ajunge Ella cu Bianca acasa.
Am vazut-o si pe Denisa![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
addiana spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
E super haioasa fii-ta,dar cand ma gandesc ca asa face si fii-miu si cum curat dupa aia imi trece orice urma de zambet.El mai si spune: "mami,uite,m-am facut ca un pulcel"
bine macar ca isi da seama cu ce seamana!!!!

cred ca e placerea lor sa se "pulceleasca"!!!!

quote:
Poate primesti citatie de la Primarie,sa vii sa le plantezi florile inapoi.
deci ar fi indicat sa pastrez noroiul cu seminte sa nu dau bani si pe alea, nu!????

diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by addiana
bey, da' parca voi nu faceati la fel cand erati mici?
mda, sigur acum veti raspunde in cor: NUUUUU, noi eram ingerasi... nu faceam prostii, ascultam parintii, papam tot, nu ne murdaream, nu stricam....
nu va cred, sic!
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
bey, da' parca voi nu faceati la fel cand erati mici?
mda, sigur acum veti raspunde in cor: NUUUUU, noi eram ingerasi... nu faceam prostii, ascultam parintii, papam tot, nu ne murdaream, nu stricam....
nu va cred, sic!
Iote ca am sa te dezamagesc si am sa spun BA DA,ma "pulceleam" pana la brau,dar numai io stiu ce scatoalce luam dupa ceafa.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Celia
Miha, nu mai fi suparata ca celelalte pe care le vom degusta noi...vor iesi asa cum vrei tu ...ca doar le faci pentru noi...pufoase si insiropate...
Oooo nuuu...
...nu ma puneti sa fac savarine...Amira, Robert si mami Miha
mariussimiuc spune:
quote:
deci ar fi indicat sa pastrez noroiul cu seminte sa nu dau bani si pe alea, nu!????
Eu zic sa-l pastrezi,sa-l pui intr0un ghiveci si te-ai "scos" cu o floare la fereastra.
ralnied1 spune:
quote:
Iote ca am sa te dezamagesc si am sa spun BA DA,ma "pulceleam" pana la brau,dar numai io stiu ce scatoalce luam dupa ceafa.![]()
aha, aha...
hai, mai declara cineva?
Foto Ralu

(nu geaca ca aia o bag la masina)