*Gravidute&Mamici de IASI* (21)
Raspunsuri - Pagina 21
ghinetz spune:
Gata. Am vazut pozele. Cele de la Michelle. Le astept pe restul, si mai ales cele cu aparatul acele super a la Razboiul stelelor. Poate ala ma scoate si pe mine mai slaba. 
Acum...cateva impresii. Ca intotdeauna mi se pare ca parca nu am stat suficient, ca parca mai aveam atatea sa ne spunem. Ca pana am depasit momentul de stanjeneala de la inceput...ups, a si trebuit sa plecam.
Nu va mai spun ca sunt convinsa ca avem cei mai frumos copii. Si s-a potrivit de minune ca baieteii sa fie mai mari si fetitele mai mici. (Diana, stai linistita, ca pentru fetitele tale mai am eu un cavaler. Eu pentru Denisa, Miha pentru Raisa)
Data viitoare cand ne vedem la mine sper sa stam mai compact - de fapt sigur vom sta, ca n-am sufragerie asa mare cat e mall-ul) si sa ne auzim cu toatele. Si daca sotii nostri sunt draguti si ne lasa si fara copilasi...atunci sigur ne vom auzi.
Gata. Mai astept poze. Diana, nu ma lasi aici toata noaptea, nu? Apari tu intr-un tarziu, stiu eu...
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
si Victor 
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
addiana spune:
am intrat fuga fuga...se pare ca eu am ajuns cel mai tarziu acasa!
fetele inca nu au adormit....
dar am zis sa intru sa va anunt ca o sa descarc pozele in seara asta...si pe cine mai prind ii trimit. eu sunt diana_adumitroaie pe mess! mi se pare cea mai usoara metoda!!! fug sa le adorm de tot! 
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
addiana spune:
oana nu te las...acum ma chinui...printre un mangaiat raisei, un scarpinat denisei...descarc si pozele!
am vazut si eu pozele facute de michelle...si asa e ai dreptate "avem copii frumosi"! revin....
diana, denisa (06.07.2003)
si raisa (05.03.2006) 
Simo78 spune:
le-am gasit, le cautam aiurea...acu incerc sa ma prind cum sa le salvez in calculator ![]()
Simo
mami de Matei Hisham (28 iulie 2007) 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
mariussimiuc spune:
Incarc si eu acum pozele pe net,dar calculatorul meu merge ca
...
Deschid capitol nou sau s-a apucat deja careva?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
Am deschis capitol nou aici.
Nu stiu daca se poate vizualiza,nefiind moderat inca.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
ghinetz spune:
Nu s-a apucat nimeni. Asteptam toate poze...
si Victor 
ghinetz spune:
Io mai astept. Si-s tot aici, ca pana ne modereaza acolo...
si Victor