*Gravidute&Mamici de IASI* (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

oana postul incepe pe 10 martie! mai avem timp sa papam carne!
iar cu soacra...SA-I FIE RUSINE! daca vrei venim sa si sa si apoi o trimitem undeva!

diana, denisa (06.07.2003) si raisa (05.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Azi sunt un pic mai bine... Multumesc ca va ganditi la mine... Inca mai cred ca este un Dumnezeu acolo sus care le vede pe toate...

Citesc din urma si revin...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
Fetelor, va doresc distractie placuta pentru diseara...

Oana, da' ce soacra ai si tu.... Si eu care ziceam ca a mea e nu stiu cum.... Pai a ta e... ingrozitoare, cred. Nu stiu cum reusesti sa o suporti. Si mai are de gand sa stea mult pe la voi?

Foto Ralu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Azi sunt un pic mai bine... Multumesc ca va ganditi la mine... Inca mai cred ca este un Dumnezeu acolo sus care le vede pe toate...

ce s-a intamplat, Miha????????????????????

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana_B spune:

buna ziua,sunt Stefana din Iasi,insarcinata cu al doilea copil,am facut testul de sarcina simbata,mai am un baietel de 2 ani si 9 luni

nu stiam exact unde sa postez,dar presupun ca...daca aici e topicul pt gravidute de iasi....inseamna ca ma incadrez!

scuze cu acest tip de forum nu sunt familiarizata

pe Tudor l-am nascut prin cezariana cu doamna dr.Zamfirescu de la Cuza-Voda,astept sa merg miine la med de familie si apoi o sa reiau legatura cu dna dr.pt a incepe controalele,investigatiile,analizele etc

sper sa ma integrez destul de usor pe acest forum,respectiv pe acest topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Miha, speram ca totul e bine, nu? Ne vedem deseara, asa-i? ca doar trebuie sa punem la punct cum/de unde luma cipandeii. Sau o vreti pe cipandica mea? hai...pe bune, daca esti slabita, ia niste Elevit. face minuni. Si mai lasa bucatareala un timp. Chiar daca iti place ce faci, tot te osteneste.

Ralu, oficial socrela e internata. Poate de aia nu misca un deget, se crede la spital unde i se aduce masa si se aduna apoi vasele murdare.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Pai daca se crede internata, ce, la spital da comenzi la cei din jur? Nu cred... Asa ca sa taca... Si daca nu-i convine, sa se duca la spital atunci...

Foto Ralu

Mergi la inceput

miha citeste repede din urma si spune-ne ce s-a intamplat! ai lasat mesajul si ne faci sa ne gandim aiurea!

oana eu abia suport sa am musafiri mai multe zile(care sa doarma...stiti voi), pai sa mai am o soacra ca a ta pe cap mai multe zile! aaaaaaaa

ralu poate ajungi si tu...fugi de la servici mai repede...si ne mai prinzi putin!

Mergi la inceput

in niciun caz nu pot fugi de la munca mai repede... :( sunt lipsa 2 persoane, aseara ceva nu mai functiona cum trebuie, asa ca azi, pana se remediaza situatia, sigur intarziem foarte mult...
As vrea eu sa plec, dar... :( Acum vreo cateva zile ziceam de 19.30... Ei bine, m-am inselat amarnic... 19.30 s-a cam transformat in 20.30-21.
Poate cu alte ocazii...
Va ganditi voi si la mine cand beti ceva, pe-acolo :)

Foto Ralu

Mergi la inceput

ralu imi pare rau ca trebuie sa stai asa de mult la munca!!!
si sigur ne vom gandi si la tine in ce o sa bem cate un suc, o ciocolata sau o cafea... caci vom fi cu copii la bord...

mihaaa!!!!

Mergi la inceput