Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

reluam intrebarea de aseara

cum facem dupa spalatul pe dinti cu pastaii dau sa bea apa

mamicile care spalati deja cu pasta dati mai multe detalii aici la mamica incepatoare

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 15
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Multumim pt aprecieri .
Bambo - eu dupa ce o spal ii clatesc periuta si io dau ei sa se mai spele si ea un pic ... si in rest nimic.
Dia - eu am sterilet de anul trecut si e super ok ... de-abia luna trecuta mi-a venit menstruatia si am avut ca de obicei ... fara alte efecte secundare pina in prezent(nici eu nu am acceptat nici anticonceptionale si nici sterilet dupa ce am nascut-o pe Sara ... piticii si uite asa am ramas insarcinata cu Tony ... am tinut 7 ani calendarul si nu am ramas gravida si uite ca dupa Sara nu a mai mers).

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Bambo, eu pun f putina pasta, dar la cateva zile, in rest o spal doar cu periuta; clatire la noi inseamna spalat periuta e pasta si inca o data, daca ma lasa; nu ii place sa o periez pe dintisori, mai ales ca trebuie sa apas, pentru ca pe dintisorii ei sunt depuneri; o accepta in gura, dar cam atat; cu periatul e mai greu

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am ajuns si noi acasa. A fost prima noapte, de la intarcare, cand am fost doar eu si Nicu, fara mama, care o culca de obicei...eram pregatita pentru o noapte horror, adormit f greu, etc...ei, se pare ca m/am inselat...la 22 a adormit/o Nicu, simplu, usor, pur si simplu s/au pus in pat si a adormit...trezit la 6 fara, papat iaurt cu biscuiti si cereale, adormit pana la 9.30.

Am fost la vaccin, priorixul...si bineinteles cand am intrebat de rinita alergica a Alessiei si priorix, mi s/a spus, " ce alergie?" "fata e bine" "de ce o tot faci bolnava?" "toti copiii au rinita si dermatita" Oi fi eu nebuna, mai stii naiba...
YAGMUR, A_DEJU identic si la noi: maraieli, dat cu capul, muscat, urlat si tavalit pe jos daca nu o lasam sa faca ce vrea...tot maselele si la noi, cica una se vede bine de tot ...
DIA deocamdata nu folosim nici o metoda...nu am avut ciclu, alaptam...de acum o sa iau Mercilon, cred, mai intai merg la gineco...prezervative nu am folosit niciodata, ma inerveaza...sterilet, nu vreau, am eu un fix, asa ca raman medic.
BAMBO o spal pe dinti 3 secunde, apoi se freaca ea jumate de ora, si apoi bea apa, dar nu tot timpul...pasta pun fff putina, cat un bob de orez.
DIANOCICA nu folosim diminutive...tot un fix de/al meu, cand auzeam la gradi copii care vorbeau numai de manutza, canutza, ceiutz...
Am facut poze, pun imediat...am si cu burtica...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Donia, Asiza, superbe pozele! S U P E R B E !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

M-am delectat si eu cu poze frumoase: Cristinel in "slip" si la sanius, Antonia si Mario la plimbare, familia Sarytei la masa, Eric motanul la plimbare, Denis prin parcurile verzi, burtica de Dia( sa stii ca la nunta lui Pupy am fost informata ca esti in luna a treia si nu am crezut, la mine nici nu se vedea burtica, purtam niste pantaloni pe care ii port si acum)

Dbunny, si zici ca a maturat curtea in liniste??? Oare la ce se gandea?

Dianocica, deja 3 canini? Pai cati dinti mai trebuie sa ii iasa? Noi ne laudam cu 6 bucati si al saptelea in devenire

Laura, a avut sau nu febra Dani?

Madaluta

Dianarus, cum sunteti? Mai bine?

Flore, cum esti?

Ada este inca mucoasa, mai tuseste, nu am mai dus-o la cresa azi si poate o tin acasa saptamana asta; luni voi incepe lucrul si voi mai vedea ce fac;
Revin cu intrebarea despre imunizare: stie cineva ceva despre imunizarea cu Bronchovaxon?(Dianarus)

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Vazut Cristinel pregatit de saritura la trambulina, si poze cu butok mare de Dia..mi se face rau cand ma gandesc ce ma asteapta...si de Antonia

deci gravidoase suntem eu, Aelita, Madaluta...mai era cineva?

Aseara Paco in pat m-a luat la inspectionat... unde-i bebe, pe unde iese bebe, de unde o sa suga bebe, si tot nu-i vine sa creada...si eu ii tot aduc aminte: ti-am spus in mijlocul actului, si tu ai raspuns: nu vine bb asa usor, uite cat am muncit pt Dani sa vina, nu ramai gravi asa usor... iacata-ma

Am avut o noapte oribila(chit ca mai mult mami s-a trezit la Dani) tuseste rau, haraie si era tare infundat, plus ca sambata a cazut si si-a zgariat o nara de peretele din curte(cu zgrumtzuri) si sambata a cazut cu nasu de ciment si tot acolo s-a lovit, mai mucii ne lipseau...

Ar fi cazul sa schimb semnatura?... hmmmm..si sa cer trimitere la medic...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

bambo, noi prestam cu nenedent, care nu trebuie clatita... asta cand ne aducem aminte de periat dinti sau cand e posibil (in ultima vreme nu vrea frate... cred ca-l dor rau gingiile, de nu se suporta nici scarpinat.. ca nici pe mine nu ma lasa, nici cu periuta-degetar, nici pur si simplu cu degetul..si nici cu pasta de dinti, nici cu calgel.....)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

bun re-venit, flore !!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Tudor doarme de la 11.30. Sper sa mai doarma un pic sa apuc sa termin tot de citit...

Am vrut sa-i spun lui A_deju ca si eu o cam invidiez ca e asa slaba... Io tot grasa, tot cu diete si nic. Tre sa ma duc la doctor, sa fac niste analize ca nu prea e-n regula... Iar Eric... baiat mare, ce sa mai! :)

In rest, Madaluta, imi pare rau ca treceti prin criza asta acum. Iti doresc multa putere si sper ca sotul sa-si revizuiasca decizia...

Dbunny, si tu care cautai un mod cat mai frumos sa-i spui lui Paco de burtica... I-ai trantit-o in nas. Nu ne-ai spus reactia lui. Nu ne mai tine in suspans... Sau ai zis-o si n-am ajuns io acolo?! Ramane de vazut. Pupici!

Mergi la inceput