Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 20
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
cu lingura? cu lingurita? neeea....pai si maine ce mai fac? si poimaine? si..mereu?
Pai nu stii ca de unde mananca mama creste?
Dbunny, maioneza nu, ca inca n-am aflat cum se face doar cu ou fiert. Si ca principiu la noi e slaba miscarea cu maioneza, deci o sa mai aiba Cristi de asteptat.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
dandusa spune:
Dbunny,
eu zic ca nu-i graba cu nimic de papa...,au atata timp sa devoreze aceste "minunatii"...,macar acum ca puteam sa le controlam mesele sa facem cum putem sa fie cat mai sanatos si bine tolerat pt stomacelul lor...,mai ales ca Dani a avut probleme...,eu sincer nu i-as da nici sa miroasa maioneza...
Crinuta nu va gusta prea curand nici maioneza ,nici salata de vinete...,nici,nici...
Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)
aka spune:
a revenit la sentimente mai bune fata de mancare. a gasit niste biscuiti pe masuta de la scaunul de masa si i-a mancat. niste morcov, mar, portocala. bineinteles toate bucatele ca avem alergie la lingurita, deocamdata. acum a cerut a doua feliuta de portocala .
multumesc tuturor .
si vad ca s-a readus in discutie clubul relaxatilor. nu puteam sa lipsim tocmai noi. adica, nu o intereseaza carticelele, le roade inca, dar eu mai smechera le-am lipit ca altfel nu mai existau demult. uneori imi aduce cuburile sa construiesc eu castel, le da sa manance si sa bea apa la papusi, catei, pisici si alte animalute. nu stie cum face cainele, pisica sau alte animale cu toate ca eu toata ziua imit. plimba jucariile cu carutul, imi aduce papucii sa ma incalt daca ma vede ca nu-i am in picioare.
ps. s-a saturat de portocala asa ca a presat o feliuta pe covor. apoi a venit la mine, m-a pipait intr-o anumita zona si a zis tzitzi. e prima data.
dianarus .
Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)
bamboletta spune:
www.youtube.com/watch?v=f2UKl7ZGvVo&feature=related" target="_blank">Pt toate minunatele
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 16
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
dianocica spune:
morcov
cartof
spanac
brocolli
conopida
rosie
ardei
gogosar
ceapa
mazare
fasole verde
porumb
avocado
dovlecel
dovleac
masline
ou
lapte
branza
iaurt
cascaval
smantana
mar
para
pepene
pruna
caisa
piersica
mandarina
banana
portocala
ananas
fainoase
carnuri
si sigur mai sunt multe pe care le-am uitat...oare nu e suficient? pt un copil de un an, al carui stomac de abia de cateva luni cunoaste altceva decat laptele mie (MIE) mi se pare destul. plus ca exista 2 moduri de a le gati sanatos pe fiecare, respectiv fiert sau copt.sa, nu i le poti oferi pe toate in acelasi timp. dar astia suntem noi, asa suntem facuti, sezonieri repet, e vb de mine, eu, moi, je. si apropo de je, madam a deju, care , bre, frimitura? pai si biscuitii ce sunt? si grisinele? si mini tartele? huh?
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dandusa
Dbunny,
eu zic ca nu-i graba cu nimic de papa...,au atata timp sa devoreze aceste "minunatii"...,macar acum ca puteam sa le controlam mesele sa facem cum putem sa fie cat mai sanatos si bine tolerat pt stomacelul lor...,mai ales ca Dani a avut probleme...,eu sincer nu i-as da nici sa miroasa maioneza...
cum sa nu fie graba? pai numai pt fro 2 saptamani mai sta mama la mine si-mi face de toate, nici eu nu fac Puzzle...ca duamna a_deju... si ma gandeam sa guste puiu nu de alta dar daca nu acum pestre fro 2 ani cand mai vine buna-sa
Dbunny 5s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Donia spune:
Bine ca trebuie sa vin eu tocmai din canada, sa dau fuga de la scoala cu doi copii dupe mine...
Cu alte cuvinte, fac capitol nou.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
asiza spune:
quote:
Originally posted by Dbunnyquote:
Originally posted by a_dejuquote:
Originally posted by Dbunny
Vai de mine...motanul Eric nu se barbereste inca??? na, asa ceva...
Tema de casa: maioneza...dati ori nu le dati? de casa(cu ou?) de cumparat(fara ou?) etc...etc...etc..
bre, e cam grea maioneza , fie ea si de cumparat, chiar si pt mine.. (si aia de casa e cu ou crud, nu??) acuma, na, ca-i dau pe la bot cu un varf de salata boeuf, sa zicem..asta e... dar asta asa, ca un exemplu, ca nu i-am dat, neavand nici de unde (never ever n-o sa ma prinza careva la facut salata boeuf.. pt mine e echivalentu' lu' puzzleurile alea monstru, din 1000 de bucati mici si maruntele, toate de aceeasi culoare eventual...). si in rest, nu prea stiu la ce as asorta maioneza nici in gatelile pt noi, ca sa se iveasca prileju' de degustare..
Deea, mami de [
In primul rand mie nu mi te adresezi cu bre, da? eventual Duamna bre, ca n-am ramas gravide impreuna da?
In al doilea rand ia notite: se cumpara un pachetel de surimi congelate, se seteaza microundele pe defrost, se taie bucatele, se adoaga salata verde fasiute mici(parte interioara a salatii numai) ou fiert felii, si un sos facut din pasta tomate, maioneza si o lingura de wisiki...sa se bucure si surimi-ul putin:))))
se serveste cu amantul la lumina lumanarilor...
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!