Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

maioneza nu le dau si nici nu cred ca o sa le dau pana pe la 3 ani

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by mamaana

Ana,

nici salata de vinete nici de beouf?

Dbunny 5s cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:
Originally posted by mamaana

Ana,

nici salata de vinete nici de beouf?

nu; de vinete o sa`le fac fara maioneza si cu ceapa eventual

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:

Vai de mine...motanul Eric nu se barbereste inca??? na, asa ceva...

Tema de casa: maioneza...dati ori nu le dati? de casa(cu ou?) de cumparat(fara ou?) etc...etc...etc..

bre, e cam grea maioneza , fie ea si de cumparat, chiar si pt mine.. (si aia de casa e cu ou crud, nu??) acuma, na, ca-i dau pe la bot cu un varf de salata boeuf, sa zicem..asta e... dar asta asa, ca un exemplu, ca nu i-am dat, neavand nici de unde (never ever n-o sa ma prinza careva la facut salata boeuf.. pt mine e echivalentu' lu' puzzleurile alea monstru, din 1000 de bucati mici si maruntele, toate de aceeasi culoare eventual...). si in rest, nu prea stiu la ce as asorta maioneza nici in gatelile pt noi, ca sa se iveasca prileju' de degustare..

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_deju

quote:

Vai de mine...motanul Eric nu se barbereste inca??? na, asa ceva...

Tema de casa: maioneza...dati ori nu le dati? de casa(cu ou?) de cumparat(fara ou?) etc...etc...etc..

bre, e cam grea maioneza , fie ea si de cumparat, chiar si pt mine.. (si aia de casa e cu ou crud, nu??) acuma, na, ca-i dau pe la bot cu un varf de salata boeuf, sa zicem..asta e... dar asta asa, ca un exemplu, ca nu i-am dat, neavand nici de unde (never ever n-o sa ma prinza careva la facut salata boeuf.. pt mine e echivalentu' lu' puzzleurile alea monstru, din 1000 de bucati mici si maruntele, toate de aceeasi culoare eventual...). si in rest, nu prea stiu la ce as asorta maioneza nici in gatelile pt noi, ca sa se iveasca prileju' de degustare..

Deea, mami de [

In primul rand mie nu mi te adresezi cu bre, da? eventual Duamna bre, ca n-am ramas gravide impreuna da?

In al doilea rand ia notite: se cumpara un pachetel de surimi congelate, se seteaza microundele pe defrost, se taie bucatele, se adoaga salata verde fasiute mici(parte interioara a salatii numai) ou fiert felii, si un sos facut din pasta tomate, maioneza si o lingura de wisiki...sa se bucure si surimi-ul putin:))))
se serveste cu amantul la lumina lumanarilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

cu lingura? cu lingurita? neeea....pai si maine ce mai fac? si poimaine? si..mereu?

ramane paiul...,sorbitul...,daca mai ramane ceva de sorbit...

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

cand am facut de sarbatori salata boef (adica fiert ca pt piure de legume si apoi taiat si amestecat...deci fara puzzle ), am pus pt el separat fara mmuraturi si fara maioneza. a fost f bun, ba chiar am preferat-o pe a lui. altfel spus maioneza in nici un caz pt d mult timp de acum inainte. din cate stiu eu (de la stomacul si feirea proprii si personale) salata de vinete, fie ea si fara maioneza si cu lapte tot e cam grea. asa ca, oricat de buna, nici din asta nu va sevi ceva timp.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by a_deju

dragele mele, vorbim, dara, de relaxati??? ha haaaaa.. pai di ci credeti ca io nu prea zic nimic de motan??? de-a naibii? :))
deeeeciii: nu spune nimic. dar ABSOLUT NIMIC. tipa si urla si arata cu deshtu' cand doreste cate ceva. daca doreste cate ceva, daca nu, pur si simplu tipa si urla, si muma-sa se da cu capu' de pereti incercand sa rezolve misteru'... nu baga nicio forma in nimic, ia jucaria cu totu' si o arunca de pereti. nu apasa pe nicio tasta clipitoare, ia jucaria cu totu' si-o arunca de pereti... nu se uita pe nicio carte, o ia, o roade pana pot s-o storc, si-o arunca de pereti... ia toate mingiutele, bilutele si chestiile marunte in general si la baga sub fotoliu, dupa care tipa si urla si arata cu deshtu'.. ma rup de sale si le scot pi tati, ceea ce nu inseamna ca se termina cu tipatu' si urlatu' si aratatu' cu deshtu', la fotoliu eventual, ca e mare, si fain, si-ar sta taman bine infipt intr-un perete... ii zic vino la mama - se duce in sufragerie, uita-te la mama - se uita pe tavan si urla si tipa si-arata cu deshtu' la bec, strig eric de 10 ori si nu se uita la mine nici macar o singura data..nici din greseala... nu merge singur, desi eu sunt tinuta de desht pe post de accesoriu si ne-a demonstrat de nush cate ori pana acum ca poate parcurge fara probleme si distante maaari - daca are chef!!, nu bea singur, nu mananca singur nici macar o firimitura de paine, nu se imbraca, nu se dezbraca, nu se incalta, nu se piaptana, nu se barbiereste..:)) habar n-are si nu da doi bani pe cum face vaca, oaia, calu'&co oricat as lalai-o eu in limba fermei vesele... desi de atata amar de vreme imi racesc gura tot iesplicand jucaria asta e urs, asta e pian, asta e cub, bla bla bla..nici macar o singura data nu a reactionat la ceva genul "hai mami, adu cubul sa ne jucam"... sau si mai simplu, "unde e cubul?" ... eheheee..si ar mai fi, si ar mai fi...
si acestea fiind zise...eu ar trebui sa-mi tai zilnic cate-o vena, citind minunatiile pe care le performeaza ai vostri :) da' rezist eroic, astept momentul cand, pe la vreo 5 ani ai copilului si al saptezeciomilionulea fir alb al meu, cu maaare satisfactie in glas si simtiri, voi scrie pe forum "a zis MAMA".. :))))))))))

Dupa cum se vede treaba, voua v-ar mai trebui niste pereti
Gata, m-ai convins, il facem membru de onoare in clubul relaxatilor... hai du-te si pupaceste-l din partea mea, si apoi si din partea ta...
Da' sa stii ca l-am vazut eu pe Eric cum zambeste fermecator, deci insista si tu pe asta... cu timpul va fi de ajuns sa zambeasca si i se vor deschide toate usile... Mai rau va fi daca se va intalni cu Cristi, ca vor zambi fermecator unul la altul si vor astepta sa vina cineva sa le deschida usa

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

quote:
salata de vinete, fie ea si fara maioneza si cu lapte tot e cam grea

atunci ciuperci, fasole, varza, serveste pe la 15 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:

quote:
salata de vinete, fie ea si fara maioneza si cu lapte tot e cam grea

atunci ciuperci, fasole, varza, serveste pe la 15 ani!

18!

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput