Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

almo, monica, deci, memorat ... sa stii ca oana nu era prea vorbareata de felul ei inainte...doar de vreo 2 saptamani si-a dat drumul asa.... si ieri am remarcat ca numai acasa, in mediul ei, e asa de vorbareta, in rest e mai retinuta .. oricum, mor de drag, ca e ca o maimutica: eu spun ceva si incearca si ea sa zica, de fapt chiar zice, pe limba ei daca e un cuvant mai lung sau mai complicat .. sau zice un cuvant foarte asemanator si respecta intonatia mea .. sau zice prima silaba si dupa aia inventeaza .. in top printre ultimele cuvinte ramane "cacat" nu stiu de unde l-a scos, ca noi ii spunem numai 'caca'... si azi a zis "puta" in loc de "putza" .si la "bebe" ii spune "bebo" sau "bobo", desi nu demult ii zicea corect... imi vine s-o mananc cand o vad cum si invarte limba in gura sa se chinuie sa zica ceva, si-si rotunjeste gurita sa zica ceva, si dc nu-i iese se enerveaza cateodata ,... as manca-o toata... cu lingurita, vorba doniei

danutz, imi pare rau ca iti face probleme fostul... si bine ziceau fetele, bine ca ai ajutor de nadejde

madaluta, ce burtica frumoasa ai! ai ales nume pt printesa?

flore, cum mai esti cu sanii? ce de bucle a facut printesuca .. a baut pepsi sau cafea? .. sora ta n-a nascut ?

donia, vroiam sa-ti spun ceva, dar oare ce?

ktrinel, tot am vrut sa te intreb cum a stat julia la tuns?

multumesc fetelor pt raspunsul cu contraceptia .. adevarul e ca m-am saturat de prezervativ, metoda calendarului eu n-o folosesc, iar pilule nu mai vreau sa iau ca am si eu o varsta .. cred ca va ramane steriletul... mie dr mi-a zis (mai demult) ca dc vreau bb, il dam jos si luna urmatoare pot ramane din nou gravida... si mi l-a recomandat pe ala care il are si dianarus, mirena se nu8meste, are si ceva componeneta hormonala.. vad eu, sapt viitoare cica ma duc la controlul de 1 an (la 1 an si 2 luni , bine ca nu ma duc la 1 an jumate ) si stabilesc atunci cu dr ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

madaluta, tot binele din lume...Vreau totusi sa dau un sfat celor care au hotarat k un singur copil este suficient: este cea mai mare dovada de egiosm si lipsa de dragoste fata de acel copil...e un pic cam dur...sa punem totusi un asterisc insa celor care au «hotarat» ca e bine sa se opreasca la un copil...poate nu cunoastem toate motivele...s-ar putea sa fie si altele decat simplul egoism...eu zic ca un astfel de subiect, adica raspunsurile, nici nu ar trebui comentate/interpretate prea mult...

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

...as adauga doar ca nu ar trebui comentate/interpretate deloc. vezi, d-aia imi place mie de tine, Ktrinelo, ca stii sa privesti/analizezi o problema din toate unghiurile

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Eu va tot citesc ,fetelor.Sunt pe aici,am mai si scris din cand in cand.

Suntem bine,Sofia creste,e cuminte,piticania din burta misca rau rau ,continuu,altfel as uita ca sunt gravida.

MADALUTA-ce burta misto ai ! si ce frumosi sunteti toti trei,tu ,Darius si fetita din buritca,desigur

Ajutati-o pe Sonia

Sofķa (2ian2007)

25s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Dia, dar cine a zis ca a stat ...ea se juca si eu ii luam cate o suvita...se vede si cat de drept este ...ea nu are prea mult par ..si si ala creste in smocuri ..asa ca la noi conteaza mai putin freza...(sa nu ne auda dandusa)...

aelita, cum o sa il cheme pe baietzel?

dayanara, ne coci si tu ceva ??...asa ca sa ne faceti in ciuda..ce bine si productiv e in Spania la soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

telegrafic si la obect.

bb2. bifez ca am raspuns.
pasta de dinti. shefei nu ii trebuie...din motive de lipsa.
metoda contraceptiva. prezervative, de o vesnicie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Deci e clar: eu nu mai ies din butoi... e atat de bine, normal ca este perfect cand Alessia ma pupa, minunatele imi trimit numai pupici..... ma invatati prost si acolo voi sta... poate mai scot un cap aranjat ca sa il gasesc pe fat-frumosu' de care zice Dandusa..... sau macar pe sora-sa va pup cu mare drag....
Aka, imi pare tare rau dar se va face bine, va manca iarasi.... acum e organismul slabit dar va trece si asta; tu trebuie sa fi puternica si e clar ca iti este tare greu
Donia, cred ca incep o cura cu magne B6... cele care luati, de care sa iau? ce firma???? Am apucat sa admir si eu marele inotator... vreau si eu la inot.
Sper sa revin cat de curand... ma reintorc la treaba; azi sint plina de energie (da, Luca a dormit bine), desi a reaparut iritatia la fundic (doctoritza de la noi mi-a spus ca se poate sa fie de la dinti, ca nu stiu cum se schimba PH si afecteaza kk etc, etc)
Va pupicesc pe toate
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Neata fetele!!!
haideti la cafea,mie imi trebuie sa ma trezesc ,sunt amortita,Alessia mi-a tras niste crize de urlete ieri,nu prea stiu eu care-s cauza,banuiesc,gingii albe de tot si umflate,in final a dormit la pranz si s-a linistit.Si noaptea a tot plans in somn,am sarit ca arsa de cateva ori,dar ea dormea si se linistea singura fara interventii,astea-s semne de dinti...cred!Asta e,sa trecem si peste asta!!
va pup pe toate

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna,

raspundem si noi la teme din campul muncii
BB2 - cam de ziua Adinei vrem sa punem de bebe 2. Adina va avea 2 ani si 9 luni cand va aparea Bianca sau Stefan. e cam tarziu fata de ce vream eu initial, dar avand in vedere ca Adina si acum se trezeste de cateva ori pe noapte, chiar nu cred ca as face fata mai devreme.
pasta de dinti: cand am cautat eu n-am gasit nenedent si am luat lacalut pt copii. pun f putin, nu clatim dar nici nu ma prea lasa, periatul dureaza maxim 5 secunde, hai in zilele bune 10 secunde. apoi clatim bine periuta si i-o dau ei sa se mai joace cu ea prin gurita si gata asta a fost tot.
vacanta: la inceputul lui iunie la mare in august sau septembrie la munte. astea asa vacantele mai mari, in rest, cat mai des weekenduri prelungite la munte.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

am vazut azi atatea poze de burtici... frumoase toate si mai mari si mai mici. caut si eu sa vad de gasesc una pe aici.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata īncotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
offf, asa imi vine sa intru si eu in butoi....de cand am venit la munca dani nu a mai invatat nimic nou. nu stiu ce face bona aia toata ziua.......cand va aud pe voi ca fulguleti se "imbraca".......ma bucur mult pt fulguletii vostrii, dar ma intristez pt al meu.
bambo o intalnire cu mare drag, in we, de sambata dupa amiaza incolo......am veni si noi
contraceptie prezervative sau abstinenta......sunt atat de obositi.......
diminutive incercam sa ne corectam cat de mult putem....imi vine f des sa le folosesc.....
multumesc mult celor care au rasp la tema cu vacanta. noi suntem obligati sa mergem undeva in august, atunci au ai mei concediu si vrem sa mergem tot familionul, cu andrea, copiii si bunicii sa ne mai ajute
eu sunt rupta de oboseala......aseara am ajuns la 8 acasa, am fost la piatra neamt la niste cursuri, am condus eu......dani m-a luat de fresh, dar m-am bucurat ca l-am gasit fara febra si cu chef de joaca. alaltaieri si ieri a mai iesit o masea complet. baleste la marele greu, nu putem sa il dam cu nimic........a deju ceva ponturi noi de scos mainile din gura in timpul mesei?.....ca iar a inceput
dani nu a mai facut febra de ieri, e mai bine dispus, jucaus, e redevenit copilul meu vesel si dulce.
va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput