Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 10
Ktrinel spune:
pt couscous :))...exista couscous-tiera...kind of «oala cu aburi»..asta pe principiu: daca nu poti sa-i lamuresti, zapaceste-i..eu fac cand sunt in pana de idei pt garnitura...pun legume si iese ca un fel de pilaf
madaluta spune:
Va multumesc inca o data pt k-mi sunteti alaturi si ma incurajati...
Am ramas in urma cu raspunsurile, asa k incerc sa recuperez macar temele zilelor trecute:
Despre BB2: cred k nu trebuie sa mai spun ceva...se vede cu ochiul liber...
Vreau totusi sa dau un sfat celor care au hotarat k un singur copil este suficient: este cea mai mare dovada de egiosm si lipsa de dragoste fata de acel copil...O spun din proprie experienta, caci orice au facut ai mei pentru mine n-a putut compensa lipsa unui frate sau al unei surori...
despre contraceptie:se vede ce metode bune am folosit..numai bune de urmat....Acum folosim cu brio abstinenta...si asta la fel de buna...Vedeti..numai extreme va recomand....
Despre vacanta: in vara asta ne luam gandul de la ea din motiv de bebelina..dar si de tati..
despre pasta de dinti: folosim colgate pt 0-2 ani si nu ii dau sa bea apa, nici nu incerc sa-l spal...oricum pun foarte putina..
daca i-as pune pasta de fiecare data cand vrea el sa se spele pe dinti, ar manca un tub la 2 zile...E innebunit dupa spalatul de orice fel,dar cum pe celelate nu i le pot oferi toata ziua, asta ramane la latitudinea lui de cate ori il vrea...cred k de vreo 5-6 ori pe zi...
despre diminutive:cand ne jucam sau ne alintam, folosim si asa ceva, dar cand ii vorbesc, incerc sa le evit pt k imi dau seama k ii va fi foarte greu sa le invete...Tot ziceam laptic...si mi-am dat seama k asa cuvant il va putea spune tocvmai la 3 ani, deci acum e simplu:lap-te..clar si fara a mai fi insotit de alte cuvinte....
La fel cu multe altele...Incerc sa folosesc si sa repet cuvintele bisilabice pt a le retine repede...
Am pus si eu poze cu burtica, da sa stiti k e cea actuala ...Mi-am dat seama k pana acum nu mi-am fotografiat-o deloc...La darius, cred k nu era saptamana sa nu-i fac o poza, sa n-o masor...sa n-o admir..
Sper k bebelina mea sa nu fie geloasa ca nu are atatea poze....
Madalina25
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Petrecerea de 1 an
PARIS 2008
Ktrinel spune:
madaluta, tot binele din lume...Vreau totusi sa dau un sfat celor care au hotarat k un singur copil este suficient: este cea mai mare dovada de egiosm si lipsa de dragoste fata de acel copil...e un pic cam dur...sa punem totusi un asterisc insa celor care au «hotarat» ca e bine sa se opreasca la un copil...poate nu cunoastem toate motivele...s-ar putea sa fie si altele decat simplul egoism...eu zic ca un astfel de subiect, adica raspunsurile, nici nu ar trebui comentate/interpretate prea mult...
almo spune:
fetelor pt laude.
e adevarat ca nicole arata mai mare decat varstra ei. asta mi s-a spus chiar de la cateva luni. si nu numai in poze arata asa ci si in realitate. eu nu pot sa apreciez asta doar daca mai vad un copil de aceeasi varsta cu ea. dar sambata seara am fost la un chef si a venit o mamica la mine, nu o cunosteam dinainte, care mi-a zis ca si ea are un baietel cu o luna mai mare ca nicole dar care arata asa bebe pe langa nicole.
dia1609 numele meu "off stage" e Monica.
Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
almo spune:
diafoarte impresionata ce multe stie oana. Nicole spune cateva cuvinte dar oana a ta intrece masura dragalasa tre sa mai fie!
doniavazut poze. dulce cristinel in costum de baie.
mamaanainsanatosire grabnica. vezi sa-l ocolesti pe adi cand il vezi asta doar pana iti trece raceala.
Album
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
Dbunny spune:
Azi am fost la homeopat -pediatru. l-a inspectionat pe Dani si-n gaura c***lui. Asa fericit statea Dani pe masa gol golutz... tare simpatic pediatrul, ba-i canta, ba-l gadala, ba-i dadea ceva in manutza...in fine ne-a dat:
Hepar sulfuris Calcareum 7 ch,/3-5 ori pe zi cate 3 granule - pt tuse
Pulsatilla 9 ch, granule/10 granule o zi pe saptamana - pt imunizare
Labcatal 12.28 fiole pt cresterea imunitatii.
Avem 11.360 si 82 de cm...
Am vazut la poze cu burtici in nestire... una mai mare ca ailalta..madaluta nu pare butica ta de 24 de saptamani...
aka, poate are rosu-n gat, si-atunci asa nasol ii sa mesteci...da-i totul pireuri molcutze si ceaiuri, ca nu-i bai daca o saptamana sta numai pe lichide... multa sanatate
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Donia spune:
Ma bucur ca v-au placut pozele noastre
Gata, v-ati retras la nani? Si Cristi, pentru al doilea somn.
Azi am facut amandoi sarmale... e atat de dragut, nu stiu ce sa mai fac...! Cand si cand vine si ma trage de pantaloni (ba chiar si de chiloti ) si il iau in brate si ii explic ce fac eu, uite carnea, uite varza, uite oala, bate si el in oala, uite lingura, ii dau si lui o lingura... Azi a gasit cateva lingurite de plastic si a umblat cu ele in mana atat de fericit, ii mai cadeau, le lua iar, era tot numai un zambet, parca descoperise America...
Aaaa... m-am dat mare? Sunt fericita ca de cateva saptamani pot sa ii tai unghile fara ca el sa fie adormit. Dar cu unghiera de copii, ca forfecuta e mai periculoasa. Si intinde atat de dragalas degetelul sa facem tzac-tzac... V-am zis ca imi vine sa-l mananc? Cu lingurita!
madaluta, ce draguta burtica ai! Vai, mi se face dor de nu mai pot.
Cu numarul de copii... lucrurile nu sunt colorate doar in alb si negru... fiecare isi stie motivele. Insa acolo unde se poate si eu pledez pentru mai multi copii, pentru ca mie imi place mult cu frati, chiar si mult mai mari decat mine.
danutz, imi pare rau ca ai necazuri cu fostul. Da' macar ai noroc cu Rares, vad ca se face prieten cu masina de spalat inca din frageda pruncie
Bambo, ce faina e poza cu burtica cu peretele roz in fundal, cu printesele asteptand inca o printesa...
flore, tu parca ai o burta imensa! O fi din cauza ca stai pe scaun si e mai adunata?
Fetitele, ati mai vorbit careva cu acs? Ce mai face oare?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
desiree spune:
fetelor, eu nu mi-am pozat burta deloc nu stiu de ce dar am gasit si eu 2 amarate de poze facute in holul spitalului cu o ora inaintea nasterii, aici
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
desiree spune:
Donia, bine ca ai zis de unghii sa il laud si eu...chiar in seara asta i-am taiat unghiile si la maini si la picioare treaz fiind...am pus forfecuta pe pat, dupa dus..el a vazut-o, a luat-o si si-o ducea la maini si incerca sa si le taie si imi arata ce face...am murit de ras...apoi i-am taiat cate o unghie si el era foarte incantat, imi lua foarfeca sa isi taie si el apoi imi dadea mie mai taiam o unghie..a fost o incantare..chiar il distreaza, nu stiu cat il va tine...dar ii place!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic