Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(84)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Aaa, Elara, eu stau in Chiajna, nu stiu daca ne intalnim prin zona, poate pe la Carrefour!

Mami, daca te ajuta cu ceva si eu am inteles ca ai primit mesaj de la Naty.

Cristina 28+

http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Am aparut si eu putin pe crenguta

V-am tot citit, m-am bucurat la vestile bune despre Naty, am ras de n-am mai putut la isprava cu crevetii a lui Cory, m-am ingrijorat un pic cand cu pulsul lui Luny, am aplaudat acordarea Oscarului de catre mami, am felicitat-o in gand si am admirat pozele cu masinuta lui Nicol, mi-au placut pozele lui Ali-Bia... wow cate emotii in cateva zile.

Asta pentru ca imi sunteti tare dragi, si nu stiu ce m-as face fara voi!
randunici dragi!

Eu m-am tot invartit pe aici, pe colo. Ca sa ma laud, ia uitati-va ce am luat:
http://img252.imageshack.us/img252/205/842007ays6.jpg

Tare mai sunt mandra!

Kya 30+ cu Sanziana
Pana la AMR 10s

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Iaca nu am plecat pana nu am citit si ultimele mesaje ce s-au mai postat. Nu stiu cum o sa ma mai ridic de pe scaun ca-s ingurica acasa... Poate raman anchilozata ici...

Simo, eu te inteleg fiindca eu ma inteleg tare bine cu soacara mea si nu a fost mereu asa, ba a fost o zi, asa rau ne-am certat (insa fara vorbe jignitoare)...adica eu si cu sotul ( si mai mult eu, recunosc) cu socrii...pe motiv ca voiau sa decida ei toata nunta: cum sa fie invitatiile scrise, cum se face aia si ailalta... Si imi amintesc ca parca a picat cerul pe mine cand m-a luat cu "fetitzo" ..ca doar vorba aia ne stiam de 6 ani de zile!
Dar iaca vremea trecut, nunta s-a facut.... si s-a facut cum am vrut noi , de ajutat ne-au si ajutat si au inteles ca exista si cale de mijloc ....si iaca anul asta eu cu randunuiul facem 10 ani de relatie.. , vine si bebelina si eu am tin acum la soacra mea f mult si ma intzeleg cu ea EXCELENT! Recunosc cu tristeze ca ma intzeleg cu ea mai bine decat cu mama mea...care e mai irascibila de fel.

Elara32+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Kya, e superb caruciorul! Sa-l poarte bebelina sanatoasa! Si e super accesorizat, ai acolo tot ce-ti trebuie!

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 22 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Criss, eu nu stiu pe unde vine Chiajna...
Am auzit de zona asta dar nu stiu...

De care Carrefour zici tu? Ca pentru mers pe jos mie mi se par departe rau si cel din MIlitari si cel Orhideea. Eu prefer sa merg la Cora fiindca e cel mai aproape de mine. Complexul Sir din Militari e in intersectzia Lujerului, iar eu stau langa Sir.

Elara32+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Da' ia sa vad daca ghicitzi unde am ajuns eu fulger in dupa-amiaza asta??? Din trei incercari...va zic eu...la maternitate, la bebe-kontrol.

Pe la trei juma' cu 5 minute inainte sa vina Randunoiul de la serviciu observ pe hartia igienica o secretie sanghinolenta...belesc ochii...mai sterg o data temeinic si aceeasi chestie...plus dureri de spate urate, plus niste sagetari crancene in inimioara lui Fofo...ma sparii un pic...hopa, poate nu nasc azi!
Mai imi amintesc si ca bebe Alex azi nu s-a miscat deloc...mai rememorez si o poveste sinistra din presa de Bahlui de sambata cu o tipa careia i-a murit copilul in burta la 40 de saptamani...cu nervii inflamatzi ma intind pe pat si imi pun cutiutza muzicala pe burtika...Alex-iubire, da un semn lu' mama! Alex-al-meu nimik! Stau la panda vreun sfert de ceas...nimik, nimik, NASOOOL! Fandaxia e cat casa!
Sun doctorul (saracul se odihnea si el ca omul trudit), ii egzplic si-mi zice: "La ce bazaconii imi zici tu acolo, ne vedem in juma de ora la spital"...ma clabucesc in graba, inhatz Randunoiul.

Cum m-a palpat doctorul, cum maimutzoiul meu s-a rasucit deranjat...il scaneaza ei cu Dopplerul, il vad ca era in somn profund, il vad ca e un grasan de 1,660 de grame la 30 de saptamani si patru zile, ca nu are circulara de cordon, ca baiatul e absolut OK! Urmeaza saracul col la control: luuuuuuuuung si inchis la interior, dar cateva contractzii urate i-au aratat doctorului ca totusi nu am fabulat, chiar a fost nasol...si decreteaza: Gynipral. Da' hai sa facem si un Non-stres, adika o monitorizare cardio-fetala timp de 30 de minute...totul in regula! Nu-ti mai dau Gynipral, ca toate sunt la locul lor si OK! Ai avut un episod de psihoza indusa...

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mergi la inceput

Clau sar'mana!
Chiar am tot ce-mi trebuie, se monteaza toate pe suport (inclusiv scoicuta - foarte practic). Plus ca e si usurel, se pliaza gen umbrela, suspensii pe toate rotile (care sunt din cauciuc), incape in lift, in portbagaj. Bine aici incape cam fixut, pentru ca masina mea e destul de micuta - dar asta nu e decat un motiv pentru randunoi sa cumpere o masina mai mare

Plus ca a fost cadou de la ai mei, asa ca sunt niste bunici tare mandri de achizitia pe care au facut-o pentru nepoata.

Kya 30+ cu Sanziana
Pana la AMR 10s

Mergi la inceput

Cory bine ca esti ok! Si eu cred ca m-as fi speriat... brrr

Dar chiar asa, psihoza indusa?

Kya 30+ cu Sanziana
Pana la AMR 10s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Pozici noi!

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Maxinne, Zozelina si Papacios, tare va multumesc pentru stirile proaspete si vesele despre Iulia si Mamy Naty!

Maxinne, daca esti psiholog clinician, chiar m-am linishtit...Naty e pe maini bune de profesionist...va avea parte de un suport psihologic beton! Eu presimt ca totul va fi bine! Viitorul Iuliei si al lui Naty suna bine de pe acum!

Cory, mamik de Larisik (6 ani) si de Alexandru-Constantin (chiriashu')
Varsta "chiriasului":
http://bd.lilypie.com/1KFFp3.png

"Nu il inveti pe copil ce stii, ci il inveti ce esti." (Eusebiu Munteanu)

Mergi la inceput