Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

so...
Olgutzic,unde te poci vedea si io ca poate te ajut io cu recunoasterea figurii? cu toate ca si io m-am ramolit rau de la gravideala...
zoze,nu tu erai cu herpesul?da-l incolo,atunci. sexul crez ca nu-l intimdeaza prea tare pe bebe Mihnea,ca noi activam aproape in fiecare seara. contractiile alea de peste zi se pare ca sunt sensibile doar la gropi,da' nici la alea prea tare daca ma gandesc cat m-am frecat pe drumuri de vineri incoace. asa ca, tu presteaza cu sexu' si vezi tu daca se intimideaza bebeleio inainte de sex imi fac planu': spalata sunt,epilata da, apa calda mai curge pentru dus, bagajul e pe raftul al doilea de sus in jos, usa din dreapta, hainele colo, incaltarile in partea ailalta si tot asa. si nimic!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 37+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Uf dupa ce toata dimineata am fost sa mai vad de materiale, sa aleg nuantele de pereti, si apoi alte treburi in casa, stresata de stressul lui Sasha ca se bate ca la balamuc OSB-ul in beton, mi-am zis: am nevoie de oaza! fuga-fuga la net! Netul ioc!da-i, cauta firele prin casa, i-am incurcat si pe baieti, re-innadeste firele, s-a nervat si copilul de nu se mai opreste acu din smucit, da cine are net

La multi ani la randunoi de Clau!!
Valeu, ce bine ca ati vazut la timp problema! cum te pazeste pe tine celalalt barbat al casei

Delfinutz, crede-ma, n-am nici o dispozitie! simt o permanenta naclaiala prafoasa in jur, numai in vis mai poate fi suficient de curat sa ma mai exprim si eu erotic.

Olgutz, da-i cu tricotatul sa treaca vremea :)) Bafta la analize.
Stela, felicitari pt echo in grafic!! Presupun ca a fost suficient sa iti mai ridice moralul!

Mami, brava! felicitari pt harnicie! ahh ce ar vrea si Randunoiul un birou proprietate, ca au niste scoruri chiriile de ne omoara.
Zoze, da de ce aveti voi asa des probleme cu curentul?
Sar'na pentru vesti! Oh, ce binisor suna. Doamne Ajuta in continuare!

Alina, asa ma intrebam si eu despre sarcina, oare de ce se zice ca e cea mai frumoasa perioada. Apoi m-am gandit ca se zice asa ca ce urmeaza o sa fie si mai greu .
No, acuma este cald afara???!! (asta are sens numai daca stiti bancul cu purcelusul isteric

Cine intreba de echo trim 3, mie dr Herghelegiu mi-a zis in sapt 32-34.

Cred ca ma voi duce la un WC public in zona sa ma in voie. Bai nene, cand credeam ca am pandit momentul ideal sa ocup si eu wc-ul, caci sunt in urma cu evenimentul, unde credeti ca sa pune unu pe smirgheluit? exact in dreptul meu, de partea cealalta a peretelui. Il simteam parca ma harshaia la c*r!
Si la baia ailalta au scos usa din prima zi, ca se plictiseau baietii

No, gata cu oaza, ma duc sa imi hranesc babacul.

sovi 28+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Salutare Randunici.
Am ajuns si noi acasa de la medic , am fost si am mai dat ceva analize si ma vazut si medicul, de sambata am inceput sa ametesc f. tare, mi-a zis ca tensiunea un pic e marita si o sa vedem ce spun si analizele.
Mergem sa papam si sa va citim din urma ca am ramas cu multe restante
mii de pupici la toate randunelele.

AVEM 35 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helau randunici cu sclipici!

Sunt cu ochii in gura, dar am zis intai sa vad ce fac randunicile si apoi ma bag la nani.

Am fost la analize, mi-a luat vreo 3 eprubete , apoi am hoinarit putin in Unirea, m-am uitat pe la "Z" dar n-am luat nimic...i-am luat lui Vladut niste carticele dragute de la Diverta.

Acum am papat un mango, nu mai puteam de pofta...si nu gaseam pe la magazinasele de la mine.

Le multumesc si eu randunicilor carora le-au placut burticuta mea si Vladutu-dragutu’.

Mami-papacios, n-am apucat sa mai intru in Big, eram cam ametita si am venit repede acasa. Sa-mi zici daca ai gasit. De mancarici...nici eu nu ma mai uit la poze, ca ma apuca pofta si pe mine .

Sovi, esti mortala cu visele ...eu m-am culcat pe la 3 dimineata, n-am avut somn si apoi ne-am dragalit si noi un pic ...

Clau, nasoala faza cu lanterna, bine ca n-ati patit nimic. Mi s-a intamplat si mie cu un prelungitor, bagasem caloriferul electric in el, iarna trecuta, si s-a incis tare si iesea fum...sa aerisesti bine camera.
La multi ani randunoiului, sa fie sanatos, sa te rasfete in continuare ca meriti! Foarte dragut din partea lui ca pregateste micul dejun si ca te spala pe cap!

Cami, mie imi zisese Iosup la 33 sapt eco morfo trim III. Eu o sa am 33 sapt si 3 zile cand o sa ma duc la 3D.

Pucca, si la noi se da o prima de nastere, e mai mare decat salariul meu, un fel de medie cum zici tu. Cred ca v-am mai zis, 500 de euroi!

Zozel, ce super ca ai terminat si curatenia! Esti o fericita!

Stela, felicitari pt. vestile bune si bebita in grafic! Ma bucur ca nu mai ai contractii, s-o tii tot asa!

Cris, si aici la CMU Romana sunt super asistentele, au o mana usoara si nu doare deloc. Eu pt. culturile de col trebuie s ama duc joi la recoltare, ca nu aveau liber pana atunci la gineco ...asta e, o sa astept apoi rezultatele si sa merg la control. Nu fi trista cu kg, ca n-o sa ramai asa, stai linistita, bb sa fie sanatos.

Simonette, bafta multa la bb-control!

Kya, m-ai facut sa rad, pai daca esti doamna! Esti o dulce!

Super vestile de la Naty, o pupam is pe ea si pe Iulia scumpica!

Eu ascult Maical si Stefanut danseaza in burtica!

Oana 28+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ursuleata, peerfect normal sa ai starile alea, si eu le-am avut, mai pe la mijlocul sarcinii, acum am ramas cu o stare de 'iritabilitate' si nevroza cam zi de zi...

LUNY, in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115464&whichpage=2

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ela,am gasit in aceeasi carte de rugaciuni,de unde am scris-o pe cea pentrul pruncul ce se afla in burtica,inca una tare frumoasa si ma gandesc sa ne rugam toate pentru IULIA

Rugaciune pentru copilul bolnav

Te rugam,Doamne ,vindeca durerea acestui copil,roaba Ta IULIA.Alunga de la ea toata boala si toata neputinta.Tu,Care esti doctor al sufletelor si trupurilor,arata si acum puterea milostivirii Tale.
Vindeca-o pe ea,Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu,cu rugaciunile pe care le inalti inaintea Fiului si Dumnzeului nostru.
Vindecati-o pe ea,Sfintilor care ati primit de la Dumnezeu darul tamaduirii si ati vindecat multime de bolnavi.
O,Doamne Iisuse Hristoase,primeste putina noastra rugaciune pentru copilul acesta IULIA,stinge-i focul ce a cuprins-o,inceteaza-i boala,ridic-o din patul durerii,intru slava Numelui Tau.Ca Tu esti Cel care vindeci neputintele,Hristoase Dumnezeule,si Tie slava Iti inaltam in vecii vecilor.Amin.

Simo,mamica lui DAVID,,36+ cu SAMUEL

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Vai, fetelor, ce ma bucur pt Naty si Iulia ca sunt bine si merg inainte cu speranta si incredere!!!

Cory, hai ca m-ai speriat! Bine ca e totul ok!

Kia, f frumos caruciorul! Sa-l folositi sanatoase!! Parca pe buburuza am vazut ca era oferta la 1000 RON?!

Oana-bubu, ce burtica mare si frumoasa!!

Elara, sper sa scapi repede de afurisitul de herpes!! Eu n-am avut niciodata si sincer ma fac sa rad toate leacutile astea din batrani... n-am mai auzit de ele!!

Mie nu-mi curg sanii inca...desi am incercat la baie sa-i storc nitel...sper sa am laptic pe David.

Lyvy, nu cred ca ti-am spus pana acum ca-mi place muuult numele IRIS. Sa-l poarte sanatoasa bebelina ta!

Stela, f frumoasa burtica! Si ce tatic iubaretz!!

Ioana
37+ si David

burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Sovi, zau, ma bufneste rasul, parca mi te inchipui prafuita si smirgheluita...rad eu rad, dar nu e rasul meu, ca in curabd o sa scriu si eu asa . Dar trebuie, cine o sa aiba casa mai-mai???

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Oooo, ce vesti imbucuratoare despre Naty si micuta Iulia. Cred ca lucrurile intra pe fagasul normal, e doar chestiune de timp.

Aoleoo Sovi, cred ca te inebunesc aia de cap, dar suporta , o sa-ti placa rezultatul la final.

Si mie mi s-a intrerupt putin net-ul, asa ca m-am uitat la televizor.
Voiam sa pun la spalat hainutele bebelinei, dar am vazut ca nu am luat balsam, asa ca mai aman o zi. N-am chef sa ies acum afara , o sa-i zic randunoiului sa ia in drum spre casa.

Roxana, tu unde esti? Da un semn...

http://community.webshots.com/user/claudel77

CLAU 36 + cu Rebecca

AMR 21 ZILE !!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Ioana, saru'mana!

Teo, ce putin mai ai!

Ursulica, sa stii ca sunt normale starile, sa treci din una in alta...insa cel mai bine e sa fii optimista, vesela si sa le lasi in colo de alte stari!

Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput