Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(84)
Raspunsuri - Pagina 15
mstela spune:
Doamne ajuta cami
.Eu cred ca dr tau treb sa zica cand ar vrea o eco de trim3,si dc vrea morfo neaparat,de ex,al meu vroia cat mai repede o eco-morfo ca sa vada IR-urile si cordonul.Nu cred ca trebuie o perioada anume.Sper sa nu mai ceara alta.
Eu nu prea vad deosebirea intre eco3 si morfo,ca la amandoua iti masoara.
Voi ce stiti,cordonul cum e s-o vedea si la eco 2d,cea normala din spital?
mamicule,cris,luny si toate celelalte.
kya,da la cezar cica pune sonda.M-am interesat la alte fete si cica o pune cand esti adormita,deci nu simti si cand te trezesti nu deranjeaza..cica o tine cateva ore bune.
Stela
28+
Teodora Traseul in burtica
"In sfarsit, am pasit si noi in luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
luny spune:
kya, nu stiu..eu asa am inteles..
LUNY
,
in 34+ cu bebe MATEI CRISTIAN
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115464&whichpage=2
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by cami33
Multumesc, fetele pt raspunsuri rapide. Ce m-as face fara voi???
Anca, e o bombonica Mariuca ta! Sa fie sanatoasa si norocoasa, ca frumusete are din plin!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si31+
Luca Razvan
pozici cu Alexica si burtica
Multumim mult de tot .
Vad ca si tu ai o Marie Alexandra
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
mstela spune:
si eu o vecinica accentuat!!
Da vecinica simo,unde sta,mai?Ca nu mi-a spus..te pomenesti c-oi vedea-o din balcon si nu stiu..![]()
Stela
28+
Teodora Traseul in burtica
"In sfarsit, am pasit si noi in luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
clauclau spune:
Pe mine prima oara m-au chinuit rau nesimtitii! Mi-au pus intai sonda si apoi mi-au facut anestezia si m-a durut rau!
Acum am inteles ca nu se mai face asa. Intai anestezia si apoi sonda, asa ca nu mai ai nici-o durere. La scoatere oricum nu doare.
http://community.webshots.com/user/claudel77
CLAU
36 + cu
Rebecca
AMR 21 ZILE !!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
ursuleata spune:
Da Kya, dina pacate se pune. Imi este asa frica.
Clau. o sa ne povestesti tu daca doare.
Alina
28+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
Teo2rina spune:
frate,greu se tine omu' dupa voi...mai ales cand e si cat China
lunea pentru mine e o zi terminata, de la 8 tot cetesc si cetesc si abia acu' ajunsei la prezent. si mai e si zi de frecat la icre cu facturi,banci, contabil, chestii de-astea. ma enervai corespunzator cand intrai pe site la chicco si vazui ca din 'nspe pompe pt sani cate aveau sapt trecuta acu' nu-s decat 2...si una-i dubioasa.
iaca neste raspunsuri la intrebari mai vechi:
Olgutzicule,io am neste maini babane din luna a treia.si dimineata ma trezesc cu degetul mijlociu intepenit si mereu ii arat sotului semne porcoase
io nu-s care ar fi remediul,da' ziceam asa,sa nu stai cu teama.iaca acus cand scriu am mainile intepenite.aaaah, mi-am amintit,am avut la inceput niste senzatii tari de tot,nu-mi simteam degetele
Cory,naspa prin ce-ai trecut, panica totala,nene, ce mai. bine ca sunteti ok!
zoze,pt herpes io dau cu unguent cu galbenele, e foarte bun si pentru arsuri (saptamana trecuta am verificat cu mana daca e calda o oala ce era pe foc
si mi s-a lipit degetul,am dat repede cu unguent si in doua zile aproape nu se mai vedea nimic)
butucica,nu mai conduc demult,merg doar cu soferul sau cu sotul. mai naspa e ca amandoua masinile sunt inalte, io bondoaca si tare greu mi-e sa urc sau sa cobor din masina... asa ca io-mi doresc (sper s-o si achizitionez repede) un bmw seria 1.
Naty, ce ma bucur ca se linistesc usor-usor lucrurile!
frate,si io ma plang de insomnii,am adormit pe la 1 si la fix 4.42 eram treaza
imi vine sa innebunesc,ca's rupta,in uichend nu statui acas' deloc, tot cu treburi,uf. iar seara nu adorm din motive de sex
sotu' adoarme foarte repede dupa, da' io ascult sforaituri, o iau razna cu capu'. revin mai tarziu putin.
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 37+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
zozela spune:
'neata!!
In primul rand vreau sa o pupacesc pe Stela,Teo si George-sunteti niste dulci toti 3!!Stela stai linistita ca nu se vad kg.alea-ai loc gramada!![]()
Suuuper vestile de la eco!!
Bravo Teodora!!
Sa inteleg ca pot posta subiect separat pt.eco de la Albu,pe care o cedeaza Naty??!!Nu doreste nimeni sa mearga pe 20 Feb.,ora15.00 la eco la Dr.Albu??Nicol lasa omu' sa stea cu batul lui acolo unde-o vrea,iar tu vezi-ti de treaba ta!
Te astept cu vestile despre Antonia!
una bucata Delphinash!! Te inteleg perfect in legatura cu inutilitatea pe care o simti-partea buna e ca TRECE!!![]()
Miha sa se balacesca cu placere Andrutza in cadita!!Felicitari pentru cele 33 de saptamani!!
Cory..nici numai am cuvinte!Esti mortala!
Sovi stai linistita ca eu n-am facut mare lucru!Daca era dupa mine probabil ca terminam in cateva saptamani!!
Maai..mie imi place tare numele tau de botez!!
Clau si pe mine ma dispera Mustela-intra foarte greu in piele si in plus..imi ramanea asa-ca o pelicula..Se lua numai la dush! Acum ma ung cu Rilastil si sunt foarte multumita!
Of-ce sperietura cred ca ai tras cu lanterna aia!!
Pupici multi!!
Ahh..La multi ani fericiti taticului de Razvanel si Rebecca!!
Livi si eu am probleme cu afurisitul de puls!!Ma dispera!!Treaba urata e ca-atunci cand creste-mi se infunda urechile de zici ca acum imi explodeaza!!..Totusi..128 e o valoare cam mare.
Pucca auzisem si eu ceva de salariul asta-prima pt.nastere-dar nu stiu daca se aplica in toate unitatile..Eu lucrez la stat..Ai idee de vreun model de cerere..ceva?!
Anca tu cum ai formulat cererea?!
Simonette te astept cu sufletul la gura!!
Hai Simooo!!
Adriuta eu l-as cam trimite..
Somnic pufos-sa ai!Pupici!
Olgutzo ce-ti veni?!Cum nu stii ce sa faci cu tine?!:) O papica buna,mai o masina la spalat,mai un ochi pe net+++ca ne ai pe noi!!
Cami ai grija de tine mamico!
Kya cred ca o sa fie super incantata Sanziana ta de carucior!!E suuperdragut!
Giani meu drag!
Da Kya-se pune-si cel mai bine este sa ti-o monteze dupa efectuarea anesteziei..sa nu simti durerea..![]()
Transmit cate un pupicel fiecarei randunici si le strig cu toata forta pe chiulangii!!
Ela..
in 33+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
Kya spune:
De sonda imi era frica la cezariana...
Si tata si randunoiul cand au fost operati, si au avut sonda s-au ales cu o frumoasa infectie urinara de la sonda... Ufff!
Stela pe Simonette nu o vezi din balcon. O sa o las pe ea sa-ti spuna unde sta.
Kya
30+ cu
Sanziana
Pana la
AMR 10s
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!