Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(84)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

'Neata,

despre contractul colectiv de munca unic la nivel national - are caracter de lege, si toti angajatori (privat sau stat) sunt obligati sa-l respecte, indiferent daca salariatul respectiv are sau nu semnat un contract individual de munca.
Eu mai stiu asa - ca trebuie facuta o cerere inainte, in care sa cereti sa vi se aplice prevederile acestui contract-lege. Altfel angajatorul poate sa se fofileze si sa zica ca nu a stiut, ca nu a fost informat, etc.
Apoi acest salariu bonus pentru nastere se da dupa ce prezentati la angajator o copie dupa certificatul de nastere al copilului.

Evident ca daca nu ceri acest salariu nu ti-l acorda nimeni, si nici nu-ti spune nimeni de el...

Clau La Multi Ani pentru randunoi, sa-ti traiasca!

O zi minunata tuturor!

Kya 30+ cu Sanziana
Pana la AMR 10s

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor eu am depus cerere ptr salariu bonus ca citisem tot aici de el ca altfel patronul nu imi dadea nimic.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Fetelor eu am depus cerere ptr salariu bonus ca citisem tot aici de el ca altfel patronul nu imi dadea nimic.

poze

povestea nasterii

Exact! Eu tot aici am aflat de programul de 6 ore, altfel puteam sa astept mult si bine sa vina ei cu tava de argint.

Kya 30+ cu Sanziana
Pana la AMR 10s

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Randunici,va multumesc pt cuvintele voastre cu privire la pozici!Cate un la fiecare in parte!!
Sunteti niste dragute!Poate nu se vede,dar m-am ingreunat bine..au grija sa-mi spuna cei care ma tot vad.Dar nu asta ma preocupa,nicio grija!
Draguta tu delph.Bineinteles ca e pt o cauza nobila,si nici ca-mi pasa de kg.Teodora mea scumpa sa fie bine!Dr meu e man in varsta si am bagat de seama ca il incanta corpolentele, de se ia de kg mele.Si nu sta el sa ma cantareasca,doar ma intreaba,si n-are rost sa-l mint,ca vede ca m-am schimbat
Sovi,m-ai facut sa rad.Si tare as vrea sa ma vezi si in luna9 ,pot sa arat si oribil,dar macar sa ajung acolo!

VESTI BUNE:
S-au simtit puternic gandurile si rugaciunile voastre fiindca Domnul a facut minuni:contractii din ce in ce mai rarute si eco bine.Doamne ajuta-ne la toate!!

Am reusit eco la dr Herghelegiu,cu toate ca era extrem de grabit,se pregatea de operatie,asistenta vroia sa ma reprogrameze,a ramas ca vede doar Dopller-ul, dar omul super finut,un adevarat profesionist cu caracter,s-a uitat fuga la tot ca sa vada dc e bine.Imi place de el tare!!
Asadar,
-domnisorica are 1100g
-circulara nu mai e
-s-a si intors cu capul in jos,draga de ea
-IR-urile normale,nu mai sunt marite
-i-am vazut fofo mica de toata frumusetea
-colul scurtut 3cm,dar inchis-aici a zis ca e problema si ca treb stat mai mult la pat,dar el nu stie ca patul e prietenul meu
Si alte valori va spun mai tarziu,ca nu am eco in fata,am trimis-o pe draga de socrela sa arate dr meu.

Stela 28+Teodora Traseul in burtica

"In sfarsit, am pasit si noi in luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Am si eu o intrebare: cand e cel mai bine sa se faca morfo de trim 3?
Am uitat s-o intreb pe dr si nu stiu pt ce data sa-mi fac programare

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002)si 31+Luca Razvan

pozici cu Alexica si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

BRAVO, Stela!!! La mai mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Neata randunici!

Ieri am avut o zi superba, sunt tare fericita ca am terminat de pus parchetul si biroul meu mult visat, desi va fi unul modest, este cat se poate de aproape de realitate! Astazi ma duc sa-mi caut si o lustra faina, si in felul asta ajung si la big , poate gasesc asternuturile cu albinutze, sa ma aprovizionez! Aseara dupa ce a venit si florinel, am papat si ne-am uitat la "Jurnalul", cu toate ca il mai vazusem si pe dvd, ne-am emotionat la fel de tare...cateodata stau si ma gandesc unde ne va duce viata...iar dragostea celor doi ma face sa cred ca pot exista povesti de viata si de dragoste cu adevarat cutremuratoare! Hai ca iar ma apuca pangaceala!

kya, sa stapaniti sanatoase si voioase curuciorul si sa va plimbaciti cu el mult si bine!

cris, pupe...pana la urma cel mai important e ca fetele noastre fac pasi importanti in recuperare!

elara, daca ar fi asa putine despre socrii mei, probabilca si eu as fi avut alta relatie cu ei..dar crede-ma, sunt o enigma pentru mine ... nici nu vreau sa-mi mai amintesc!

cory, chiar daca am citit, recunosc, cu sufletul la gura, ma bucur ca finalul a fost unul cum nu se poate mai fericit...nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce-ai trecut!

simonette, pai daca era sa fiu eu asa iute la suparare, crede-ma , o desfiintam pana acum...cat despre socreaua mea inclusiv maica-mea nu ma credea ca ar putea fi asa cum e...s-a convins si ea dupa ce a venit soacra-mea la mama in casa, dupa 1 an si jumatate in care nu-si vazuse copilul si a inceput cu dume dintre cele mai mari...am o prietena tare buna, ceva mai coapta la minte decat mine, acum asteapta al 4-lea copilas, si in plus e si o persoana foarte credincioasa...si ea spunea ca nu e bine sa fim necajiti cu ei ca...stii tu, vechile texte...si cand i-am spus doar 2-3 chestii din miile pe care mi le facuse, a zis si ea ca da...mai bine sa renuntam si sa incercam sa ne bucuram de viata noastra...si tot asta mi-a spus si duhovnicul meu...no comment in rest, ca si asa florinel s-a suparat, ce de ce m-am apucat sa povestesc cu voi despre asta...bafta multa astazi cu Cezara si sa te intorci numai cu vesti bune!

bubule, m-am indagostit cu pozica in care vladutzul iti pupaceste burtica...iar la mancarici si pijiturici nu ma mai uit veci-pururi ca altfel mor de pofta...se vede ca iti place tare mult sa stai la bucatarie...si mie imi era tare drag, dar acum, pe metrul meu patrat de blat la bucatarie, fara masa...imi vine sa ma dau cu capul de pereti...decat sa fac mancare, mai bine ma impusc...desi imi place...vad ca vladutz e in continuare un dragut cu replicile lui mrtale!

pidana, bafta multa la doctores!

clau, l-am amenintat pe florinel cu activitatile altor randunoi iubareti...masaj pe pielea goala, etc ... si ce crezi ca-mi zice...ia ca iti fac si eu tie dimineata la 5 jma cand ma trezesc... vai de matematica lui! ce-ntreb eu si ce-mi raspunde el! urata patanie cu lanterna aia, bine ca s-a terminat totul cu bine! Sa-ti traiasca sotiorul si sa va bucurati multi ani de acum inainte unul de dragostea celuilalt si amandoi de dragoastea minunilor voastre!

stela, vazut pozicile cu burtica frumoasa...si tot ce pot sa-ti spun este ....SA SE FACA MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAREEEEEEEEEEEEEEEEEE!

nicol, eu am carnet de la 18 ani, dar atunci tot ce puteam conduce era o dacoie din 86 ... anul trecut, ca ne-am luat masinutza si in plus aveam si f mare nevoie sa o conduc, am mai facut cateva ore si p urma da-i condus...doar ca nah, am facut ore pe o maina diferita, pe motorina, si evident ca nu reactiona ca a mea...si florin ca da, ca nu stiu nici vitezele sa le schimb, ca nu asa se pleaca de pe loc, ca....diferite chestii...si evident ca ma certam cu el, ca ma streseaza, ca el conduce de nu stiu cati ani si tot i se mai intampla una alta, dar eu? ca nu , ca pt ce fac eu nu exista explicatii...ei si sa vezi ce ma bucur acum, ca loa servici are o alta masina si mereu zice ca parca nu mai poate conduce masina noastra, ca difera mult...continuarea o stii si tu da? i-am zis cateva de cred ca in viata lui nu mai casca gura sa imi mai comenteze felul de a conduce...plus ca sambata am trecut prin cora si la iesire, nu stiu ce naiba a facut ca s-a urcat pe bordura...maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama, tambalau...ca da, ca tu nu esti atent, ca ma zgaltzai, ce vrei, sa nasc aici??????????ce –mi ziceai mie daca faceam asa ceva??????????/

delphin, pai daca tu esti mirata de cum te vede randunoiul, eu ce sa mai zic? ca am ajuns la 95 de kg si florin imi zice ca nu m-am ingrasat f tare...si eu sunt cat China...nu ca mi-ar parea rau ... si culme e ca el chiar crede asta...

mihutzule, cercelusii sunt groavi...cred ca ii cupar, pe la noi n-am vazut albinutze...si ce daca au clps, ii dau cand io putea purta fara sa-i inghita!

giani, ti-am vazut si eu pozica la un anisor si erai tar bucalata si dragalasa! pupe dulci!

ursuleato, tare faza cu gay!

adriutza, sa stii ca mie mi s-a pus pata asta cu albinutzele atat de tare incat am inceput deja sa caut hainitze de albinutza cu care sa o scot pe Honey din spital...si crde ca ii voi lua o rochita tare dulce de bluejeans pe care am vazut-o la okaidi , dres galben, sosetelele albinutze de la tati, un body ceva galben pe dedesubt si vzusem eu in cora odata un hanorac in dungi, galben cu negru...dr n-am avut atunci bani sa-l iau si acum imi pare tare rau...paturica crem cu maro pe care sper sa o termin pana atunci si poate ii fac si o caciulita draguta, tot asa, ca si paturica...

olgutza, saru-mana mult de informatiile legate de alocatii...de data asta le-am salvat in computador, sa nu mai umblu dupa ele...

Acus va las, ca trebuie sa pap ceva si apoi s o iau din loc!

mami_papatot +30 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

cami, la mine pe fisa scrie ca morfo de 3 se face in saptamanile 34-36 de sarcina!

Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

cami, la mine pe fisa scrie ca morfo de 3 se face in saptamanile 34-36 de sarcina!

Sunt cucoana-n casa mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by cami33

Am si eu o intrebare: cand e cel mai bine sa se faca morfo de trim 3?
Am uitat s-o intreb pe dr si nu stiu pt ce data sa-mi fac programare

Eu stiu ca la 32 de saptamani

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput