Emma - 5,7 ani are nevoie de ajutor *3*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

quote:
Originally posted by Aleniram

Nu-mi revin!Nu te stiu nici pe tine si nici pe fetita ta,dar v-am urmarit povestea,m-am uitat des la poze si m-am atasat de voi.Chiar ma gindeam ce sarbatori fericite ati avut pentru ca sunteti sanatosi toti!Si cit de dezamagita am fost azi, cind am intrat sa vad daca sunt noutati despre fatita Lianei si am vazut subiectul tau.Sunt alaturi de voi cu tot sufletul!Cit despre metode alternative de tratament,mi-am amintit ca am gasit acum citeva luni ceva despre un studiu facut pe copii bolnavi de cancer,dar nu mai stiu in ce tara,cu un joc pe calculator.Era ceva cu bombardarea tumorilor si dupa numele pe care mi-l amintesc-cancergame.org-trebuie sa fie vorba de un site.Ma mai gindeam la cabinetul Naturalia din Voluntari,cu medicamente naturiste si regim recomandate pe baza diagnosticului.Nu stiu ce parere ai despre bioenergie!Am o cunostinta care are o verisoara cu asa puteri si are cabinet deschis in Bucuresti.Daca aud,vad,citesc ceva care ar putea sa te ajute,am sa mai scriu.Pina atunci,sanatate multa!

eu cred...nu am crezut si am luat-o in ras pana am simtit pe pielea mea...eu ziceam ca-s niste potlogari majoritatea celor care zic ca fac lucrul asta....daca Aida-mi da voie va povestesc experienta mea CU o sesiune de REIKI.

Monica,in vacanta asta ai avut o viata sociala f activa...te pup pe tine si pe toate fetele saritoare.

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreanum spune:

Buna dimineata mamicilor,

In urma unei (binevenite) sugestii a principe(sei) am schimbat titlul postului de pe blog... bagajelul era de un pesimism feroce...

Noi suntem 4 pe blog si toti am fost impresionati. Cumva vom reusi sa ajutam Aida si copilutul Emma, sunt sigura !

http://andreanum.wordpress.com/2008/02/08/bagajelul-de-amintiri/

andreanum.wordpress.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Aida , ma rog ca Dumnezeu sa o vindece pe fetita ta. Am virat si eu niste bani in contul din Transilvania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Aida, e nedrept tot ce vi se intampla, tie si micutei Emma. Cu toata astea, trebuie sa-ti spun ca ai toata admiratia mea pentru modul in care "gestionezi" situatia. Stii cum se spune, "Nu da, Doamne, omului cat poate sa duca!" Nu sunt in masura sa dau sfaturi medicale, dar va doresc ca Dumnezeu sa lumineze mintile tuturor acelora care chiar sunt in masura sa va ajute sa gaseasca un mod de a o scoate la liman pe Emma. Cred ca e nevoie de un efort colectiv, si de aceea ma alatur si eu celor care te-au sprijinit material (caci din pacate eu personal nu pot sa te ajut altfel), si ii incurajez pe toti care afla despre acest caz sa va fie alaturi, intr-un fel sau altul.

Va doresc tot binele din lume si izbanda!

Venera si Vlad-Petru (25.06.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Aida, am virat si eu banuti in contul de la Banca Transilvania.
Ii doresc Emmei multa multa sanatate si tie multa putere si optimism.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Aida am virat si eu in contul Bancii Transilvania ,insa la expeditor o sa apara Stefan Iulian (este un coleg pe care l-am rugat)
Chitanta BRFODKOOO144201.
Va pup,
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Corina , Tana , Venera , Gabitzica si scuze daca uit pe cineva.
Va multumesc nespus pentru bunatatea voastra si ajutorul acordat.
Din pacate azi mi-a fost imposibil sa merg la banci . Maine vom pleca la 6 dimineata spre Ungaria. Nu stiu cat vom sta acolo , dar promit ca in ziua in care ma reintorc o sa trec pe la banci ca sa va confirm primirea ajutorului dumneavoastra.
Va multumesc pentru intelegere! si la toate!

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Aleniram si Emma joaca joculetul ala , dar nu o prea atrage ... stii seringi , perfuzii , amintiri vechi si dureroase ...

principe cum e cu sesiunea REKI?

... si da , monica si doamnele din Bucuresti au fost foarte active si foarte generoase. Aseara am aflat despre suma care s-a strans si am ramas . Va multumesc mult la toate

la toate ... revin mai tarziu ca acum sunt impinsa miseleste din fotoliu. Hm

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Aida, drum bun si sa veniti cu vesti bune!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Drum bun Aida, sa va ajute Dumnezeu sa aflati vesti bune suntem alaturi de voi

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post