tatic disperat, spuneti-mi si mie unde gasesc haine pt gravide in bucuresti
In magazinul Bucur Obor, la etaj, aripa noua. Sau in magazinul Cocor. Sau pe bdul N. Titulescu, la magazinul Vip Bebe, e in zona cofetariei Ana, de la Primaria sect. 1 spre Piata Victoriei.Cam atat stiu...
Adidana 26+ 
http://bd.lilypie.com/frYQp3.png
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
cocor etaj 3. Sunt mai scumpute dar sunt "office", materiale de calitate.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Piata Sf.Gheorghe, magazinul Rococo (www.gravide.ro). Se poate comanda si online. Vezi pe site unde mai au magazine.
Nu recomand rococo. Mi-am luat de acolo primele mele haine si as fi vrut sa le pastrez amintire. Din pacate sunt de asa proasta calitate ca nu le-am putut purta nici macar 2 luni, desi au fost teribil de scumpe; de fapt teribil pentru calitatea lor. Pantalonii s-au scamosat de parca isi tocise ghearele o pisica pe ei si si-au pierdut si forma, si nici nu am avut doar 2 perechi, sa zici ca le-am obosit de cat le-am purtat.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
eu vreau sa va spun ca mi-am luat sapt trecuta o pereche de blugi speciali cu burtica de la un magazin de pe Calea Mosilor, ca sa nu fac reclama da-ti pe google denumirea"sonrisa" si ve-ti gasi siteul magazinului de pe Calea Mosilor 225, program zilnic 10-20 (samb si duminica inclusiv).