Naturiste si homeopate (34)
Raspunsuri - Pagina 8
crisaa07 spune:
SALUTARE,
ce mai fac fetele? bine?, ok.
am trecut si eu pe aicea ca sa multumesc tuturor celor ce-au dat sfaturi bune bune de urmat(miki,gudinde...)
sa incurajez pe tote cele ce incearca tratamentul naturist si sa le spun ca sigur vom reusi, stiu eu...
sa rog pe toate fetele care pot sa ne dea sfaturi bune sa ni le dea
in continuare
si cam atat, hai pupic si sa auzim numai de bine.
fancy_face spune:
Miki, scrie doar ca vit E este 2.3 I.U. si e 8% din necesarul zilnic, dar se recomanda doar 1/zi...
anidaz spune:
Stie cineva, daca am inceput stimulare ovariana cu Clostilbegyt,Pregnil si apoi Duphaston,am voie sa incep si tratamentul naturist al Liviei,sa nu fac vreo prostie.
Timpul este singura moneda pe care poti sa o folosesti cum doresti.
Nu-i lasa pe altii s-o foloseasca in locul tau!
miki-miki spune:
Crisaa
multumesc.
Fancy
nu are multa vit E dar dc scrie una at sa iei asa.
Anidaz
nu ai voie sa faci tratam Liviei dc iei ce ai insirat acolo. Ori una ori alta. Dar poti lua de ex prod care nu sunt stimulatori hormonali: omega 3 si vitamine.
Miki
Anul asta pui de-un pui
Maribela spune:
Miki,multumesc pt amabilitatea de care voi mai abuza!Am si eu unele nelamuriri!CM vine doar cu horm(ins ov).De sambata iau BU+Tinct.marar.Sa iau 14 zile,apoi BU+ extr.zmeur14 zile?Apoi reiau mararul fara pauza in speranta aparitiei CM?3 LUNI???![]()
![]()
miki-miki spune:
quote:
Originally posted by MaribelaMiki,multumesc pt amabilitatea de care voi mai abuza!Am si eu unele nelamuriri!CM vine doar cu horm(ins ov).De sambata iau BU+Tinct.marar.Sa iau 14 zile,apoi BU+ extr.zmeur14 zile?Apoi reiau mararul fara pauza in speranta aparitiei CM?3 LUNI???
Gresit. Iei produse progesteronice cum este extractul de zmeur pana vine CM. Tinctura de marar tb luata cu mare grija si numai dc esti sigura ca nu ai fibrom sau endometrioza. Eu zic sa renunti la ea.
Mare grija fetelor!
Cand iti vine CM intrerupi extractul de zmeur si iei pe perioda sangerarii BU si 10 zile Laptisor de matca liofilizat (de la Plafar sau Apicola ). Dupa ovulatie reiei extractul de zmeur. Poti sa bei tot timpul ceai de napraznic preparat (macerat la rece+infuzie). Si pt ca tot ti-ai luat BU o iei din prima zi de CM pana se termina sangerarea pt activarea circulatiei in zona aparatului reproducator.
Miki
Anul asta pui de-un pui
Maribela spune:
Miki,,estrogenul meu e f mic,iar FSH mare.Cred ca tinct de marar nu e prea periculoasa,daca estrog e mic.Eu nu am CM,deci nu stiu cand ar fi ziua.Sau tb sa calculez eu un ciclu de28 zile?

miki-miki spune:
Maribela Nu stiam ca ai estrogenul mic. Eu am zis sa iei laptisor de matca pt ca si ac e estrogenic si mai bland. De fapt cu contine estrogen ci actioneza asupra Hipofiei care la randul ei da ordine catre ovare si astfel se formeaza estradiolul.
Extractul de zmeur este si reglator hormonal , nu numai progesteronic.
Dc nu ai cm si nestiimd in ce faza esti nu vad cum ai putea sa iei mararul care e musai sa-l iei in faza foliculara.
Vezi ca mai sunt si alte produse (amestecuri) speciale pt amenoree. O sa dau o cautare si am sa ti le postez aici.
Miki
Anul asta pui de-un pui
miki-miki spune:
Maribela uite cateva produse pt amenoree. Primul mi se pare cel mai indicat. Dar dc iei sa nu-l amesteci cu altceva pt ca are destule.
http://www.anticancer.ro/detalii_produs.php?prod=93
http://www.anticancer.ro/detalii_produs.php?prod=122
http://www.anticancer.ro/detalii_produs.php?prod=89
Miki
Anul asta pui de-un pui