Naturiste si homeopate (34)
Raspunsuri - Pagina 20
KoraPop spune:
mikisor am cumparat Omega 3 -forte ( are in componenta: ulei de somon 200mg, vitaminaE 20 mg, B6 6 mg, acid folic 600 micrograme, B12 6 micrograme), sa iau 3 /zi?
Vitamina E forte 100 mg iau 1/zi ?
acid folic de 1 mg cate/zi?
royal jelly tablete 1 sau 2 pe zi?
aspirina efervecenta + vitamina C de la Bayer 1 pastila pe zi
Trebuie sa mai caut L-arginina.
Toate cele de mai sus le incep in zi 2 de cm si fac tratament 10 zile,dar continui cu omega 3 si acid folic pana la CM urmator?
Azi sunt in zi 24 asa ca astept in cateva zile cm si vreau sa fac corect tratamentul.
Multumesc mult!
Kora
CARPE DIEM!
maria08 spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu pe lista "naturistelor " dar nu am mai postat de ceva vreme aici.....
Miki-miki: Poate ma ajuti cu un sfat si pe mine, te rog! Mi-a iesit colesterolul 200 si desi e in limite eu zic ca-i cam maricel.....ce-mi recomanzi pentru scaderea lui??
Despre mine pot sa va spun ca am aproape toate analizele facute pentru intocmirea dosarului de FIV insa cred ca mai astept 2 - 3 luni......Mi s-a pus diagnosticul de hidrosalpinx bilateral si mi s-a recomandat laparo pentru scoaterea sau clipsarea trompelor....Eu vreau sa incerc sa fac ceva pentru ameliorarea situatiei trompelor, stiu ca nu voi scapa de laparo si FIV dar ma sperie gandul ca ar trebui sa scot trompele.....acum m-am programat la acupunctura + fitoterapie...sa vedem daca se schimba ceva in 2 - 3 luni...
Numai bine tuturor!!
misa_21 spune:
MIKI,mi-ai pus o intrebare de nota 20!
Nu stiu sa iti raspund la obiect intrebarii puse de tine!Probabil ,nu sigur, problema mea e disperarea ca trece timpul si o sa-mi spuna doctorii ca la virsta asta ar fi trebuit sa am nepoti nu copii.
Ai dreptate!!!Eu nu am ce trata decit faptul ca vreau un copil si probabil din cauza virstei nu reusesc.
Am oprit toate pastilele si pastilutele astept sa imi vina cm,voi face totusi hormonalele si le voi repeta luna urmatoare.
Sunt cam imprastiata si prea m-am apucat eu de toate fara sa fiu mai bine informata.
Deci,eu zic ca deocamdata sa stau linistita fara nimic si in momentul cind voi icepe procedurile pt. fiv sa urmez tratamentul Korei.Tu ce crezi?
Multumesc ca mi-ai deschis ochii si mai facut sa vad cit sunt de disperata si de neispirata.
MARIA,salutari!Ai vazut cred cam ce varza am facut.
KORA,buna!Succes maxim in noul tratament si abia astept sa vad cum va fi.Cind vei face fiv?
Va salut pe toate!
crisaa07 spune:
salute,
cred ca s-a mai discutat de mii de ori dar sunt pe fuga si tare as vrea sa va cunosc si voua parerea? am facut teste de ovulatie si:
1. aveti incredere in ele?- ca la mine a fost pozitiv si bineinteles am si prestat
si deabia astept sa-mi iasa pozitiv si unul de sarcina (DOAMNE ajuta la toata lumea!).
la voi cum e sau cum a fost cu testele astea v-au dat sperante desarte?, adica le-ati vazut si negative si pozitive?
va pupic si weekend placut la toate fetele!
adelaalba spune:
salutare fetelor! cam aceeasi intrebare ca si crisaa, in leg cu testele de ovulatie .Sa ma orientez dupa ele sau nu.Si mie mi-au iesit pozitive, am trecut la treaba si nimic.
De branca -ursului ce parere aveti?Eu am inceput de azi sa iau impreuna cu sotul meu(tinctura) si as vrea sa stiu daca fac bine sau nu.In acelasi timp fac irigatii cu ceai de galbenele si mai iau vit e si tinctura de coada soricelului.
Va rog sa-mi dati un raspuns ca sa stiu daca merg mai departe sau nu
1 martie fericit!
miki-miki spune:
Deschid un nou capitol aici, raspunsurile le veti primi in seara asta.
Miki
Anul asta pui de-un pui