Gravidute si mamici de CLUJ - 52

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana, am priceput..ei atunci asteptam sa craesac mariuca, sa incepi diversificarea..ca un iaurt i-l poti da si in public, nu musai acasa..
sau ne vedem la primavara in parcul mare..eu acolo am de gand sa il duc pe piti, caci in buna ziua n-ai unde te plimba. acum mai stau la socri, ca e mai bine aci.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Apropo Victo,cand va mutati?

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Oana, imi pare rau ca nu ajungi...si noi nu o sta,m f mult, ca doar a doua zi avem botezul si sotul meu o sa stea cu pitica, ca nici ea nu va avea rabdare sa stea nu stiu cat...nu poate sta sotul tau cu Maria, cateva ore, ca e 8 Martie;)

Victo, da e o chestie intr-adevar grozava ca doarme bblusa. sincer nu simt nici o oboseara de cand am copilas mic...cred ca Meli intreba cum ne simtim de cand cu bb...uite de ex eu ma simt mai "in forta", sunt mult mai bine dispusa, parca am chef sa fac mai multe lucruri, nu stiu totul s-a schimbat in bine:)sunt asa intr-un cuvant FERICITA!

Elena scumpa, Edi e un baietel foarte, foarte frumos! Asa ca faza cu "moaca" a fost spusa cu drag, sunt sigura:) nu trebuie sa te superi, vezi fiecare isi exprima afectiunea cum ii vine..la gura;) de exemplu eu patesc in polus ca ma trezesc cu unii, altii, de regula cu cate o vanzatoare calare pe carucior minunadu-se de ochisorii fetitei sau mai stiu io ce.o data in miniblu, Carina scancea putin si o tipa a vrut sa ia fetita in brate, sincer asta m-a socat...nici chiar asa...adica era cu mana pe ea, asta mi s-a parut cam exagerat.. Iar revenind la vocabular...atata timp cat sunt cuvinte de alint, nu e o probleme, zic eu ca nu e loc de suparare.

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

nu am avut timp sa citesc azi, dar vad ca trebe inceput cap nou.
va

capitol nou

mami de irina

Mergi la inceput