Gravidute si mamici de CLUJ - 52
Raspunsuri - Pagina 19
geanina-nica spune:
redaima bucur ca nu mai are febra,dar am vazut ca a facut poojarel,saracutul.
si cu spitalul,mai descurajat ca eu vroiam sa ma intorc acasa, nu acum dar peste vreo 2 ani,dar cum vad ca stau lucrurile ma mai gandesc.
GEANY SI ALVARO http://www.flickr.com/photos/gfan/
kitzy spune:
Geanina tu ai facut cezariana? Eu sper sa nu ajung acolo, dar daca bblina nu se muta cu capsorul in jos, tot ajung la taiere si mai groaza mi-e ca-mi pune sonda si ca ma refac greu, un timp va trebui sa stau in casa cu fetita ca n-o sa pot ridica caruciorul pe scari.
29 cu
Diana
bex spune:
merci
fetelor:)
Alexutzo, astept sa treaca de tot de tot si nacucul ca sa iesim si noi la plimbare;)
Oana, voi cum mai sunteti? Papa Maria? Nu stiu cand o sa va cunosc si pe voi...
vai, nu am spor la invatat:(( ...poate pentru ca inca nu m-am apucat
Lore, pojar, esti sigura? stiam ca bolile astea nu se fac sub un an...?
nu radeti fetelor..si io deja ma gandesc la concediu...tocmai in august:) de obicei din timp facem rezervari si e ok;) plus ca am vreme sa ma documentez ce e de vazut, de mancat...de cumparat![]()
![]()
Plus ca va fi primul concediu in 3...asa ca trebuie ales cu atentie:)
Alex, pitica doarme si in timpul zilei, dar mai putin
de obicei mai doarme o tura dupa masa de dimineta, de pe la 8 pana pe al 10, apoi mai doarme o tura dupa masa, de pe la 3 pana pe la 6-7 asa continuu. apoi ne ametim de cap pana pe la 10 cand intra la somn de noapte. asta de obicei, dar sunt zile in care e f mult treaza si zile (ca azi) in care e mai adormita. dar in cea mai mare a timpului ziua, nu dorme suta la suta, ci mai mult motaie, se uita la jucariile de pe centru de joaca si molfaie suzetica. ei, si evident dupa fiecare masa avem program de joaca:) si dimineata pe la 11 baita
Co +
Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png
pufulet74 spune:
Salutam fetele 
Am lipsit un pic la apel dar am fost tare ocupata ieri si nu am apucat sa va citesc si sa scriu
Co, si eu astept botezul de numa :) Asta ma mai motiveaza sa tin regim (adica sa nu dau iama prin dulciuri), ca vreau sa fiu mamica frumoasa la botez :)
Ce pacat ca nu sunt cursuri de innot in cluj pentru bebici :(( Asa mi-ar fi placut sa ma duc cu piticul meu ...
Kitzy, nu te speria asa de tare de cezariana, eu zic ca nu e chiar asa de grav, iar sonda aia ti-o scoate dupa 2-3 zile cind ieri de la terapie intensiva. Si daca ai vointa si te mobilizezi eu zic ca te refaci repede. Eu am avut o nastere tare nasoala, pina la urma am ajuns la cezariana dar atit de mult am dorit sa imi vad puiul si sa fie cu mine ca in 2 zile m-au mutat de la terapie inteisiva ca ma ridicasem din pat chiar daca ma durea de numa
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
redai spune:
Co NU este POJAR. POjarel are. E alceva.este o viroza de fapt.Pojar,rujeola nu se mai face in general pt ca toti copii sunt vaccinati.Si eu am crezut initial ca e pojar.Dar mi-a axplicat dr ce e cu pojarelul asta. E mult mai usor si nu il mananca. Deci pojarel,rubeola e alceva
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
" target="_blank">varsta David
redai spune:
fetelor uitati-va si voi ce am gasit. oare merita sa iau?
www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=725" target="_blank">aicisi/sau www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3907" target="_blank">aici,sau www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2684" target="_blank">acesta
Cum se face marul copt?Explicati-mi asha ca la o nestiutoare. Inteleg ca il bag la cuptor,dar cat il tin sau pe ce il coc?
Poze David Vlad
redai spune:
Am mai gasit ceva ce imi place:
www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=3444" target="_blank">Astasi cu www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2951" target="_blank">asta sau, www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2995" target="_blank">asta
intrati si voi pt ca sunt multe lucruri intesesante.
Poze David Vlad
OanaAlina spune:
loredana - insanatosire grabnica printisorului tau!
Oana si
Maria-Teodora
minunea noastra
redai spune:
Oana mersi mult. Sa-l vezi draga ce vezsel e acum....Nu il mananca pielea si el se joaca.Asha e de scump cu petele alea pe fata...
Meli parca tie iti placeau parfumurile de la Dior. Am mai primit unul
Este intr-o gentutza tare frumoasa alba si are si crema de corp.
Poze David Vlad
Victo spune:
gabi, cum mai esti cu alaptatul?
in leg cu analiyele..ce sa zic..e greu..eu prima oara am plans de numa, pe coridor..dar a doua oara a trebuit sa intru sa il tin, ca sotul nu a mai putut veni. la pedi 2 unde am fost eu, nu l+a chinuit,i+a gasit repede vena.
acum, eu zic ca totusi, dc copilul nu e bine, mai bine il chinui un pic si afli dc are totusi ceva, decat sa incerci ba una ba alta.
elena si eu tot la pedi 2 am facut eco. am avut trimitere de la dr de fam si apoi de la un dr de acolo.
ohoho bex..cd te aud cum doarme fatuca ta..offff..si eu tot la 4 m+am treyit ayi..
deci, delia ne citeste da nu mai are vreme..oricum..cd e ceva, apare..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)